Sporturi

Faza zilei la Indian Wells! Ce mesaj a afişat un fan la meciul dintre Serena Williams şi Victoria Azarenka. Foto

09.03.2019 | 14:30
Faza zilei la Indian Wells Ce mesaj a afisat un fan la meciul dintre Serena Williams si Victoria Azarenka Foto

Ce mesaj a afişat un fan la meciul dintre Serena Williams şi Victoria Azarenka. A treia zi de concurs la Indian Wells a fos tuna plină de momente remarcabile. Pe lângă surprizele incredibile petrecute pe tabloul feminin de simplu, faza zilei a fos oferită de un suporter aflat în tribune la meciul dintre Serena Williams şi Victoria Azarenka. Competiţia din Statele Unite ale Americii se desfăşoară în perioada 6-17 martie.

Faza zilei la Indian Wells 2019 a venit de la un fan din tribune

Serena Williams continuă să câştige şi să surprindă în circuitul feminin de tenis. Americanca în vârstă de 37 de ani a câştigat duelul mămicilor din turul secund al turneului de la Indian Wells, de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 9,035,428 de dolari. Serena s-a impus în minimul de seturi în faţa Victoriei Azarenka, la rândul ei mamă.

Serena Williams, ocupanta locului 10 WTA, a învins-o pe Victoria Azarenka, 48 WTA, cu scorul de 7-5, 6-3. În primul set al partidei, după ce Azarenka reușise să preia conducerea după game-ul cinci, o puștoaică din tribune a afişat un mesaj la adresa americancei, mesaj care a stârnit o mulţime de reacţii pe reţelele de socializare. “Serena, ai nevoie de un babysitter?”, a fost mesajul copilei.

Mesajul fetiţei pentru Serena Williams

Serena Williams, hotărâtă să scrie o nouă pagină de istorie în tenis

În continuare, Serena Williams o va întâlni în turul trei la Indian Wells pe Garbine Muguruza, care nu are un sezon competiţional prea bun până acum. Totuşi, va fi cu siguranţă un meci demn de urmărit, mai ales că cele două jucătoare au şi disputat şi finale de Grand Slam. Serena era prezentă şi pe tabloul de dublu la Indian Wells, alături de sora ei, Venus, însă cele două au ales să abandoneze şi să se concentreze pe proba de simplu.

Serena Williams, câştigătoarea a 23 de titluri de Grand Slam, a revenit în circuit în februarie 2018 după ce a născut o fetiţă pe nume Olympia în luna septembrie a anului 2017. Marea campioană din Statele Unite ale Americii îşi doreşte să mai cucerească unul sau două trofee de Grand Slam pentru a o întrece pe Margaret Court. În 2018, Serena Williams a disputat două finale de Grand Slam, Wimbledon și US Open.