Fotbal intern

VIDEO. Faza zilei în Liga 1: s-a stricat maşinuţa de intervenţie. Steliştii au împins la ea

Minutul 68 al partidei ACS Poli Timişoara - Steaua Bucureşti a oferit unul dintre momentele cele mai gustate de public. Intrată pe teren pentru a prelua un jucător accidentat, maşinuţa de...
21.07.2017 | 23:21
VIDEO Faza zilei in Liga 1 sa stricat masinuta de interventie Stelistii au impins la ea

Minutul 68 al partidei ACS Poli Timişoara – Steaua Bucureşti a oferit unul dintre momentele cele mai gustate de public. Intrată pe teren pentru a prelua un jucător accidentat, maşinuţa de intervenţie a trebuit să fie la rândul ei salvată.

A fost nevoie chiar de şapte jucători putere pentru a deplasa vehiculul în afara terenului, acesta rămânând fără baterii încă din prima etapă a noului sezon. Păcat de energia fotbaliştilor timişoreni, care chiar au alergat pe teren. Maşinuţa va trebui băgată în cantonament pentru următoarea etapă…

La capitolul fotbal, Steaua a fost mai bună, impunându-se cu scorul de 1-0 (0-0), în faţa unei formaţii care a vrut, a alergat, dar nu a putut mai mult. Vedetele oaspeţilor au făcut diferenţa, într-un meci în care au avut avantajul de a juca mult timp în superioritate numerică. Gnohere a început sezonul în forţă, cu un gol şi cu o prestaţie solidă, fiind însă printre puţinii stelişti care au arătat că sunt în formă.

O bună repetiţie pentru partida de marţi, din Liga Campionilor cu Viktoria Plzen, chiar dacă antrenorul principal Nicolae Dică a făcut şi unele improvizaţii în primul “11”. Oaspeţii au început cu Junior Morais ca mijlocaş central, Felipe Teixeira intrând abia după pauză şi ratând o bună ocazie de a înscrie. Steaua a profitat de nesincronizările din defensiva adversă şi astfel şi-a creat câteva situaţii de gol.

Partida Steaua – Viktoria Plzen, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, se va disputa pe 25 iulie, de la ora 20:30, pe Arena Naţională.

Foto: captură Dolce Sport

Tags: