Sport

Trei faze controversate judecate în favoarea turcilor la CFR – Sivasspor. Arbitrul a dictat penalty la prima acțiune în careul clujenilor

Partida dintre CFR Cluj și Sivasspor a fost marcată de mai multe faze controversate, care s-au desfășurat în prima repriză.
15.09.2022 | 20:30
Trei faze controversate judecate in favoarea turcilor la CFR  Sivasspor Arbitrul a dictat penalty la prima actiune in careul clujenilor
Faze controversate în CFR - Sivasspor. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
15-09-2022
18:04

Încă o fază controversată în favoarea turcilor

În minutul 56 al confruntării, CFR Cluj a mai cerut încă o dată o lovitură de la 11 metri după o pătrundere a lui Yeboah în careu, iar Ciftci a intrat prin alunecare și a părut că l-a atins pe jucătorul campioanei României.

Jucătorii CFR-ului au protestat din nou, însă arbitrul nu și-a schimbat decizia.

După doar cinci minute jucate, CFR Cluj cerea un penalty prin Yeboah, care a acuzat un henț la un adversar, însă arbitrul Lindhout a rămas impasibil.

Faze controversate în CFR – Sivasspor

Partida dintre CFR Cluj și Sivasspor a fost marcată de mai multe faze controversate și decizii imprecise ale arbitrilor. În minutul cinci, Yeboah a cerut un penalty pentru un henț în careu al lui Ciftci, dar jocul a continuat.

ADVERTISEMENT

În minutul 26, după un corner, Yeboah a trimis în bară, iar mingea a revenit la Muhar a cărui lovitură de cap a fost respinsă de pe linia porții de un adversar.

Clujenii au cerut penalty pentru un presupus henț în careu, dar au cerut și gol valabil, fiind convinși că mingea a depășit cu toată circumferința linia porții.

ADVERTISEMENT

În zadar Andrei Burcă a alergat înspre arbitrul de tușă, decizia a rămas neschimbată, iar în Conference League meciurile nu beneficiază de sistemul VAR.

La doar un minut distanță, Ciprian Deac și-a faultat un adversar în careu, iar turcii au deschis scorul prin Max Gradel din lovitură de la 11 metri.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a lăudat-o pe Sivasspor înaintea meciului direct

Dan Petrescu a vorbit înaintea meciului cu Sivasspor și i-a lăudat pe turci pentru felul în care evoluează: „Rezultatele lui Sivasspor din ultima vreme n-au fost conforme cu jocul lor.

Au jucat chiar foarte bine, dar când, pur și simplu, mingea nu vrea să intre… Eu știu ce valoare au, știu lotul lor, care e mult peste media campionatului românesc și sunt conștient că va fi un meci foarte greu indiferent chiar dacă nu au câștigat niciun meci până acum”.

ADVERTISEMENT

„Dacă ne uităm la jucătorii lor de atac… au niște CV-uri, care n-au ajuns niciodată prin campionatul României… Musa, care are vreo 70 de meciuri și 30 de goluri în naționala Nigeriei, Gradel, care e cel mai bun jucător de departe și a făcut istorie la Sivasspor

Uitați-vă la CV-ul lui în ce campionate a jucat și a dat mereu câte 15-20 de goluri în ultimii 20 de ani. Au numai jucători de echipa națională, au salarii de la 800 de mii la un milion de euro, au un buget foarte mare, asta e clar. Dar importantă este echipa”, a mai spus Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT