ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Faze controversate în Gaz Metan Mediaş – Dinamo! Ardelenii au cerut penalty în minutul 3, “câinii” înainte de pauză

Autor: Bogdan Ciutacu | 23.04.2021 | 21:31
Faze controversate în Gaz Metan Mediaş - Dinamo! Ardelenii au cerut penalty în minutul 3,
Faze controversate in Gaz Metan Medias - Dinamo! Ardelenii au cerut penalty in minutul 3, "cainii" inainte de pauza

Prima repriză a meciului Gaz Metan Mediaş – Dinamo a fost plină de evenimente, dar şi cu trei faze controversate. În minutul 3, jucătorii lui Gaz Metan Mediaş au cerut o lovitură de la 11 metri, după o intrare a lui Steliano Filip la Sergiu Ciocan.

ADVERTISEMENT

Gaz Metan Mediaș a cerut penalty încă din minutul 3. Ce s-a întâmplat la acea fază

Controversele privind arbitrajul din Casa Pariurilor Liga 1 nu s-au oprit nici la meciul de la Mediaș, după ce Iulian Călin, deși plasat foarte bine, nu a fluierat nimic chiar dacă Steliano Filip l-a lovit cu piciorul în cap pe Sergio Ciocan, și care apoi s-a prăbușit pe gazon. VIDEO AICI.

Pe reluări s-a văzut cum fundaşul “câinilor” l-a lovit în plină figură pe adversar, iar Iulian Călin ar fi trebuit să acorde penalty, însă a lăsat jocul liber. Dacă arbitrul ar fi dictat penalty, Steliano Filip ar fi putut fi chiar eliminat pentru acel atac violent, iar banca gazdelor pur și simplu a explodat: „Se impunea acordarea unei lovituri de pedeapsă! Nu trebuia acordat cartonaș roșu, nu este o intrare violentă și nu încearcă să îl lovească intenționat”, a explicat un arbitru FIFA pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT
Faza petrecuta in minutul 3, avandu-l in prim plan pe Steliano Filip
Faza controversata in Gaz Metan Medias – Dinamo! Ardelenii au cerut penalty in minutul 3, după ce Steliano Filip l-a lovit pe Sergiu Ciocan cu tibia în cap.

Deian Sorescu a redus din diferență în minutul 35, și și-a spălat păcatele după penalty-ul ratat cu UTA. După câteva minute, Ronaldo Deaconu a majorat scorul la 3-1, după un șut din afara careului.

Dinamo a cerut și ea penalty în finalul primei reprize la un presupus henț

Dinamo putea primi și ea un penalty în minutul 41, când același Deian Sorescu a centrat în careu de pe partea stângă, iar Butean a lovit mingea cu mână, fază la care din nou centralul Iulian Călin era plasat excelent. VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Dusan Uhrin Jr. au mai cerut un penalty în minutul 24, în urma unui contact între Yuri şi Albentosa. Pe reluare se poate observa că ‘roş-albii’ puteau să primească lovitură de la 11 metri. VIDEO AICI.

Centralul Iulian Călin are 34 de ani și este născut la Pitești. A fost aproape să ajungă pe lista FIFA încă din 2018, iar de atunci este monitorizat de forul internațional.

ADVERTISEMENT

„A fost penalty pentru Dinamo la faza cu Butean” – Ilie Dumitrescu la Digi Sport Special

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!