Fotbal international

Faze uluitoare în Hoffenheim – Bayern Munchen! Jucătorii celor două echipe au protestat pe teren din cauza unui banner al bavarezilor şi au refuzat să joace în ultimele 10 minute. VIDEO

29.02.2020 | 18:46
Faze uluitoare in Hoffenheim  Bayern Munchen Jucatorii celor doua echipe au protestat pe teren din cauza unui banner al bavarezilor si au refuzat sa joace in ultimele 10 minute VIDEO
ADVERTISEMENT

Meciul dintre Hoffenheim și Bayern Munchen a fost marcat de un eveniment urât produs de fanii bavarezilor. Arbitrul a întrerupt disputa de trei ori, iar la revenirea pe teren, fotbaliștii ambelor echipe au refuzat să mai joace, în semn de protest pentru gestul suporterilor.


UPDATE, 29 februarie, ora 19:58 / Christian Seifert, președintele Ligii din Germania, a reacționat asupra incidentelor care s-au petrecut la duelul dintre Hoffenheim și Bayern Munchen: Ostilitatea la adresa lui Dietmar Hopp există de prea mult timp. A devenit inacceptabilă și va fi condamnată sever.
Astăzi am trăit niște momente nedorite. Nu există scuze pentru asta. Toată lumea implicată în acest eveniment – jucători, arbitrii, oficialii lui Bayern și ai lui Hoffenheim, restul spectatorilor – s-a comportat exemplar.
Sunt însă unele persoane care se autoproclamă apărătorii unei culturi pe care doar ei o înțeleg. Nu vom mai tolera astfel de derapaje! Pe stadioane nu există loc pentru ură”.

Faze uluitoare la Hoffenheim – Bayern Munchen

Fanii lui Bayern Munchen au afișat un banner, în care Dietmar Hopp, patronul lui Hoffenheim, era jignit prin niște cuvinte grele, motiv pentru care arbitrul a decis să întrerupă partida. Atât jucătorii bavarezilor, cât și oficialii clubului s-au dus către suporteri încercând să-i liniștească, dar fără a reuși acest lucru.

ADVERTISEMENT

Partida a fost reluată, dar jucătorii ambelor echipe nu au vrut să continue meciul, în semn de protest pentru ce au făcut suporterii lui Bayern Munchen. Jucătorii au decis să revină pe teren, dar să lase să treacă timpul, fără să mai joace meciul.

Fanii lui Hoffenheim au început să-i scandeze numele lui Dietmar Hopp, patronul echipei, în semn de susținere și au oferit un moment unic, reușind să-i combată pe fanii lui Bayern Munchen care păreau de nestăpânit.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Bayern Munchen l-au jignit pe Dietmar Hopp, patronul lui Hoffenheim, pe care l-au numit „fiu de c***ă”

Bayern Munchen conducea cu 6-0

Bayern Munchen a făcut spectacol în deplasarea cu Hoffenheim, partidă pe care a câștigat-o cu 6-0. Bavarezii conduceau cu 6-0 în momentul în care arbitrul a întrerupt meciul, iar acesta a fost și scorul final.

ADVERTISEMENT
Mesajul fanilor lui Bayern Munchen la adresa lui Dietmar Hopp. Sursă foto: twitter
Mesajul fanilor lui Bayern Munchen la adresa lui Dietmar Hopp. Sursă foto: twitter

Golurile bavarezilor au fost înscrise de Gnabry (2), Kimmich (7), Zirkzee (15), Coutinho (33, 47), Goretzka (62).

Hoffenheim a anunțat că fanii lui Bayern Munchen au fost filmați, iar poliția îi va căuta pe cei care au produs incidentele.

ADVERTISEMENT

Karl-Heinz Rummenigge, președintele lui Bayern Munchen, a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat în tribune și îi condamnă pe suporteri: „Mă simt foarte rușinat în numele lui Bayern Munchen pentru acest haos.

Atât Liga Profesionistă Germană, cât și Federația Germană de Fotbal trebuie să ia măsuri pentru a nu mai exista astfel de cazuri în fotbal. Îmi pare rău pentru ce a pățit Dietmar, este un om de onoare și nu merita astfel de lucruri”.

ADVERTISEMENT