Video. Fază nebună în NBA. A sărit peste un adversar!

Eduard Popa   
in Video
07/02/2018, 11:06
Video. Fază nebună în NBA. A sărit peste un adversar!

La scorul de 60-50 pentru Milwaukee Bucks în duelul cu New York Knicks din Madison Square Garden, oaspeţii au reuşit o intercepţie şi au pornit pe contraatac. Khris Middleton i-a aruncat o pasă lui Giannis Antetokounmpo, grecul a prins-o în aer şi a sărit efectiv în drumul spre inel peste Tim Hardaway Jr., un baschetbalist de 1m98. VEZI VIDEO MAI JOS

“Ştiam că îmi va pasa mingea. A fost o pasă proastă a lui Khris, dar am reuşit să prind mingea şi nu l-am văzut pe Tim Hardaway jr. sub mine. Doar am sărit cât de tare am putut să pot să dau dunk”, a spus Giannis la sfârşitul meciului.

Giannis Antetokounmpo, în cursa către topul NBA

GIannis Antetokounmpo a reuşit 23 de puncte, 11 recuperări şi 6 pase decisive în victoria cu New York Knicks, scor 103-89. Cu această victorie, Bucks ajunge la 30 de meciuri câştigate şi 23 de înfrângeri, fiind conduşi din teren de baschetbalistul grec, care are medii de 28 de puncte, 10,4 recuperări şi 4,7 pase decisive pe meci şi este văzut ca un viitor star în NBA. 

De partea cealaltă, New York Knicks a avut parte de un meci catastrofal. Pe lângă înfrângerea de pe teren propriu cu Bucks, cei de la Knicks şi-au pierdut şi vedeta pentru tot restul sezonului, letonul Kristaps Porzingis suferind o accidentare la nivelul genunchiului care îl va ţine pe bară tot restul sezonului. 

100.000.000 $ este valoarea contractului lui Antetokounmpo, semnat la începutul aceestui sezon

Ştirea MOMENTULUI

Edi Iordănescu a blocat un transfer la FCSB: “L-a sunat pe Becali”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.