News

FBI, avertisment ferm! “Interlopii au format un nou sindicat al crimei”

01.09.2020 | 13:45
FBI avertisment ferm Interlopii au format un nou sindicat al crimei
ADVERTISEMENT

FBI a lansat un avertisment ferm! Oficialii biroului din Chicago au transmis ”un raport de informare situațională”, raport care are multe puncte dure.

Concret, FBI îi avertizează pe polițiști că ar putea fi uciși de interlopii reuniți într-un ”sindicat al crimei”, un sindicat care seamănă teroare în oraș.

ADVERTISEMENT

Conform raportului, 30 de organizații criminale au semnat ”un acord” pentru a executa orice polițist care scoate arma ”în public” la un suspect.

Ce avertisment a lansat FBI

Interesant este că toate informațiile pe care le au cei din FBI au venit de la o sursă din stradă, de la un martor care a cooperat într-un caz în desfășurare și din înregistrări telefonice ale unor persoane aflate sub supraveghere.

ADVERTISEMENT

”Membrii acestor facțiuni criminale au căutat și filmat în mod activ ofițeri de poliție care își fac datoria”, a anunțat FBI

„Scopul este acela de a surprinde polițistul când scoate arma la un suspect și de a-l împușca la fața locului, pentru a atrage atenția presei naționale”, se mai arată în raport.

ADVERTISEMENT

FBI spune că din acest ”sindicat al crimei” fac parte grupări puternice. Vorbim despre Latin Kings și Vice Lords, dar și bande obscure, ca Amighty Black P. Stone Nation și facțiunea sa islamistă El Rukn.

Nu întâmplător, David Brown, șeful Poliției din Chicago, care a condus și Departamentul din Dallas și a preluat noul post în aprilie, a făcut și o declarație aparte.

ADVERTISEMENT

Acesta a recunoscut că polițiștii se confruntă cu tot mai multe cazuri de încălcare a legii în oraș. ”Cred că este mai mult decât o sugestie”, a spus Brown, refuzând să comenteze avertismentul oficial al FBI

”51 de polițiști împușcați într-un singur an, cred că a crescut de patru ori numărul lor, în toată istoria Chicago-ului… Cred că este mai mult decât o sugestie că grupurile de crimă organizată vor să rănească polițiști”, a completat Brown.

 

 

ADVERTISEMENT