Fotbal intern

FCSB a stabilit programul. Unde vor pleca roş-albaştrii în cantonamente

24.05.2018 | 10:46
FCSB a stabilit programul Unde vor pleca rosalbastrii in cantonamente

FCSB a stabilit programul. Conducerea roş-albaştrilor a pus deja la punct strategia pentru săptămânile viitoare indiferent dacă Nicolae Dică va rămâne sau nu pe banca tehnică a formaţiei lui Gigi Becali.

FCSB a terminat campionatul iar Nicolae Dică le-a dat liber elevilor săi până pe data de 11 iunie. Chiar dacă Gigi Becali a afirmat că “Dicanio” va rămâne pe banca tehnică, totuşi rămâne de văzut în următoarea perioadă dacă acest lucru se va întâmpla. Patronul vicecampionilor a început deja campania de achiziţii, iar Qaka a semnat cu FCSB în urmă cu câteva zile. ”Cât am fost eu la Steaua am vorbit despre o ofertă pentru un jucător, înaintea meciului direct, pentru că m-ați întrebat voi. Dar, niciodată nu am făcut mârșăvia să ofertez un jucător înainte de un meci cu o altă miză, decât aceea că-mi plăcea de el. De ce am făcut oferta acum pentru Qaka? Pentru că mai erau deja două oferte, de la Craiova și de la Zaragoza, și n-am vrut să mai fie a noastră secretă. Decizia noastră a fost să ieșim public, pentru a nu se interpreta nimic, dacă noi nu spuneam. Asta este tot. Dacă nu juca, spunea lume că de ce nu joacă, dacă juca și ne marca, lumea reacționa iar”, a spus Gigi Becali.

FCSB a stabilit programul. Unde vor pleca roş-albaştrii în cantonamente

Însă FANATIK.RO a aflat programul roş-albaştrilor după finalul acestui campionat. Jucătorii lui FCSB vor avea vacanţa până pe 11 iunie, atunci când va avea loc şi reunirea. În perioada 15-28 iunie aceştia vor efectua primul stagiu de pregătiire al verii, cel care va avea loc la Braşov. Însă al doilea cantonament fotbaliştii lui Gigi Becali îl vor efectua în Olanda, în perioada 1-14 iulie.

În anii trecuţi Ilie Stan şi Mirel Rădoi au fost antrenorii de la FCSB care au preferat să facă unul dintre cele două cantonamente de vară din sezoanele respective la Braşov. De obicei roş-albaştrii efectuau ambele stagii de pregătire în străinătate, iar ţările favorite erau Austria sau Spania, dar uneori plecau şi în Olanda.

Tags: