Fotbal intern

FC Argeș cere sancționarea Rapidului! Piteștenii amenință cu retragerea din play-off

25.05.2020 | 21:37
FC Arges cere sanctionarea Rapidului Pitestenii ameninta cu retragerea din playoff
ADVERTISEMENT

Jucătorii Rapidului au fost surprinși că nu respectă distanțarea impusă la antrenamente, ceea ce a provocat un scandal monstru în România. Astfel, FC Argeș amenință cu retragerea din play-off, dacă „giuleștenii” nu vor fi sancționați.

FC Argeș vrea ca Rapidul să fie sancționat

FC Argeș nu este deloc de acord cu încălcarea reglementărilor prinvind distanțarea la antrenamente de către Rapid și cer pedepsirea „alb-vișiniilor”, conform digisport.ro.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, piteștenii amenință cu retragerea din play-off, în cazul în care Rapid nu va primi o pedeapsă pentru nerespectarea reglementărilor.

Dacă un club nu respectă protocolul, este amendat în primă fază. Dacă abaterea se repetă, echipa respectivă riscă să fie exclusă din play-off.

ADVERTISEMENT

Alături de FC Argeș ar fi și cei de la UTA și Turris Turnu Măgurele, care sunt de acord cu sancționarea Rapidului.

Comunicatul „giuleștenilor” pe Facebook

Rapidiștii au înțeles că au comis o greșeală și au încercat să repare situația printr-un comunicat pe pagina oficială de Facebook, chiar dacă imaginile îi contrazic: „Băieții noștri se pregătesc de play-off.

ADVERTISEMENT

Aceștia sunt împărțiți în grupe de câte patru, respectând regulile, iar de la antrenament merg direct la hotelul unde sunt cazați pe durata celor două săptămâni de cantonament”.

Între timp, Daniel Pancu a povestit că s-a împăcat cu Florin Manea și că nu mai au nimic de împărțit, chiar dacă în urmă cu o lună erau „la cuțite”, după ce „Pancone” a fost dat afară din postura de antrenor al Rapidului.

ADVERTISEMENT

„Ne-am pupat alaltăieri când ne-am întâlnit. Întotdeauna voi reacționa când știu că am dreptate. Lucrurile au fost puse la punct încă de atunci, cred că a înțeles și el că nu era normal să iasă în presă și să vorbească despre activitatea antrenorului. 

A înțeles și el acest lucru, din punctul meu de vedere lucrurile nu sunt șterse, dar a fost un moment 0. Sper să nu se mai întâmple pe viitor”, a spus Daniel Pancu

ADVERTISEMENT