Sport

FC Argeş – CFR Cluj 0-1. Campioana continuă seria de victorii în Liga 1 şi are maxim de puncte

FANATIK.RO vă oferă amănunte despre partida FC Argeş - CFR Cluj, programată sâmbătă, 21 august, de la ora 21:30, pe stadionul "Nicolae Dobrin" din Piteşti, în etapa a 6-a din Liga 1
21.08.2021 | 22:29
FC Arges  CFR Cluj 01 Campioana continua seria de victorii in Liga 1 si are maxim de puncte
ADVERTISEMENT
21-08-2021
18:30

FC Argeş - CFR Cluj 0-1 (Omrani 30)

Vezi aici cele mai importante faze

FC Argeş – CFR Cluj 0-1 s-a jucat în etapa a 6-a din Liga 1. Billel Omrani a marcat singurul gol al meciului, în minutul 30. Campioana României a ajuns la şase victorii consecutive în campionat şi se pregăteşte de o săptămână de foc. Joi, de la ora 21:30, CFR Cluj joacă returul cu Steaua Roşie Belgrad, în timp ce duminică, 29 august, primeşte vizita celor de la FCSB.

Min. 62 – Cristi Tănase a şutat din afara careului, însă mingea a trecut de puţin pe lângă poarta clujenilor.

Min. 30 – GOOOL CFR Cluj! Omrani deschide scorul după mai multe gafe în apărarea argeşenilor.

Min. 6 – Omrani a şutat milimetric pe lângă poarta argeşenilor.

Min. 1 – A început meciul FC Argeş – CFR Cluj

21-08-2021
17:31

Echipele de start la FC Argeş - CFR Cluj

FC Argeş: Greab – Tofan, G. Turda, Joao Miguel, De Jonghe – Meza Colli, I. Șerban – Cr. Dumitru, Cr. Tănase, D. Dumitrașcu – Said. Rezerve: D. Croitoru – Pițian, Mușat, Honciu, Telles, Palic, Lupeta, Viana, Ișfan. Antrenor: Andrei Prepeliţă.

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Graovac, D. Ciobotariu, Latovlevici – A. Păun, J. Rodriguez, C. Deac – Omrani, D. Alibec, Petrila. Rezerve: Hindrich – Camora, Cr. Manea, Fofana, Sigurjonsson, Tahiri, V. Costache, Gîdea, Debeljuh. Antrenor: Marius Şumudică.

Meciul FC Argeş – CFR Cluj are loc sâmbătă, 21 august, cu începere de la ora 21:30 în cadrul etapei a 6-a din Liga 1. Piteştenii au obţinut runda trecută primul succes din această ediţie, victorie cu 2-0 pe terenul lui Sepsi Sfântu Gheorghe. Clujenii, 1-0 cu Farul acasă, au punctaj maxim după primele cinci etape.

Unde se joacă meciul FC Argeş – CFR Cluj

Confruntarea FC Argeş – CFR Cluj se dispută sâmbătă, 21 august, de la ora 21:30, pe stadionul “Nicolae Dobrin” din Trivale, locul iubit foarte mult de piteşteni. Venirea echipei campioane a ultimelor patru sezoane ar trebui să stârnească un interes destul de mare pentru iubitorii fotbalului.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea nu sunt aşteptaţi decât câteva mii, fiind libere 75 la sută dintre locurile de pe stadion. Cei care vin la meci ştiu că trebuie să prezinte fie dovada schemei de vaccinare completă, fie unul dintre teste negativ: PCR, valabil 72 de ore sau antigen – 24 de ore.

Cine transmite la TV partida FC Argeş – CFR Clui

Partida FC Argeş – CFR Cluj se joacă sâmbătă, 21 august, de la ora 21:30, pe stadionul “Nicolae Dobrin” din Piteşti, în etapa a 6-a din Liga 1, şi este transmisă în direct pe micile ecrane de canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi urmări dacă intraţi pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Piteşti este o vreme călduroasă, dar temperatura maximă a zilei nu va depăşi 28-29 de grade, ceea ce este acceptabil. La ora partidei va scădea cam până în jur de 24-25 de grade, optim pentru desfăşurarea meciului care va fi condus de un arbitru fără multă experienţă, Sorin Costreie.

Ce jucători importanţi lipsesc din întâlnirea FC Argeş – CFR Cluj

Antrenorul lui FC Argeş, Andrei Prepeliţă, are o singură problemă de lot înaintea meciului cu CFR Cluj. Omul care asigura cureaua de transmisie în compartimentul median, paraguayanul Meza Colli, este suspendat, ceea ce impune o altă abordare a rolului mijlocaşilor.

ADVERTISEMENT

La clujeni rămân indisponibili aceiaşi doi jucători, fundaşul central Andrei Burcă şi mijlocaşul ofensiv Alex Chipciu, dar e sigur că şi de această dată Marius Şumudică va face câteva rotaţii în primul unsprezece, ca urmare a faptului că echipa a jucat în ultimele săptămâni numai din trei în trei zile.

Şumudică, în conflict cu senatorii din vestiar

La mijlocul săptămânii CFR Cluj a jucat la Belgrad turul play-off-ului Europa League cu Steaua Roşie. Sârbii au măturat cu campionii României, câştigând cu 4-0. Marius Şumudică şi-a acuzat jucătorii de comiterea unor erori impardonabile în timp ce greii vestiarului, Deac, Camora şi Arlauskis, dădeau tonul la revoltă la cabine, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Deocamdată conducerea clubului nu a procedat radical şi nu l-a demis pe Marius Şumudică. CFR va juca, 99,99 la sută în grupele Conference League, unde poate face destule puncte şi pentru coeficient şi pentru intrarea în primăvara competiţiei.

Cote la pariuri pentru jocul FC Argeş – CFR Cluj

Cu toate că la Cluj nu este linişte bookmakerii consideră că echipa campioană a României este destul de clar favorită la Piteşti. CFR a primit cota 1,70 pentru a lua cele trei puncte, faţă de 5,20 cât au primit argeşenii. Un gol marcat de aceştia are o cotă bună, 1,50 şi nu este deloc exclus.

CFR Cluj domină istoricul meciurilor directe din 2005 şi până astăzi, cu menţiunea că FC Argeş a lipsit 12 ani din primul eşalon. Singura victorie piteşteană pe teren propriu în faţa ardelenilor s-a produs cu 2-0 în 2005. Sezonul trecut, când alb-violeţii au revenit în Liga 1, CFR s-a impus lejer în Trivale, cu scorul de 2-0.

ADVERTISEMENT