Fotbal intern

FC Argeș – CFR CLuj 0-2. Victoria care liniștește apele în Gruia

08.11.2020 | 20:13
FC Arges  CFR CLuj 02 Victoria care linisteste apele in Gruia
ADVERTISEMENT

CFR Cluj pare că a trecut peste problemele din ultima perioadă și a reușit să obțină o victorie foarte prețioasă pe terenul lui FC Argeș, care a liniștit, cel puțin pentru moment, apele în Gruia.

Formația antrenată de Dan Petrescu a dominat de la un capăt la altul partida, în ciuda absențelor numeroase din lot, iar cele trei puncte obținute astăzi îi permite să se mențină foarte aproape de FCSB și Craiova, lupta la titlu fiind în continuare foarte strânsă.

ADVERTISEMENT

La FC Argeș, ar fi de remarcat doar gafa incredibilă comisă chiar în ziua în care împlinea 19 ani de portarul George Micle, gafă care a permis clujenilor să deschidă foarte repede scorul. Fără aceasta, cine știe care ar fi fost deznodământul final…

FC Argeș – CFR Cluj 0-2 (Rondon 15, 23) – VEZI VIDEO

  • FC Argeș: Micle – G. Matei, Leca, Deslandes (46 Maes), Mușat – Șt. Drăghici (80 Palic), Maric, Prepeliță (57 Mediop), Șerban – Meza Colli – Blejdea (88 Mirică). Rezerve: Greab, Turda, Mirică, Şerbănică, Marakis, Honciu, Ndiaye, A. Palic, Maes. Antrenor: Ionuț Moșteanu
  • CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Manea, Ciobotariu, Camora – Itu (83 L. Aurelio), Soares (89 Hoban), Păun (89 Costache) – Deac, Rondon (89 Debeljuh), Pereira (55 Djokovic). Rezerve: Sandomierski, Latovlevici, Hoban, L. Aurelio, Djokovic, Costache, Haiduc, Carnat, Debeljuh. Antrenor: Dan Petrescu
ADVERTISEMENT

Min. 54: Ciprian Deac execută excelent o lovitură liberă de la 20 de metri, dar balonul lovește transversala.

Min. 23: GOOOL CFR CLUJ! Rondon scapă singur cu portarul Micle și înscrie cu un șut plasat. FC Argeș – CFR Cluj 0-2.

ADVERTISEMENT

Min. 15: GOOOL CFR CLUJ! Portarul Micle comite o eroare imensă, care duce la deschiderea scorului. El a pierdut mingea în fața lui Deac, care i-a trimis-o în fața porții goale lui Rondon, vârful venezuelean îndeplinind o simplă formalitate. Din păcate pentru George Micle, gafa uluitoare a venit chiar în ziua în care împlinește 19 ani. FC Argeș – CFR Cluj 0-1.

Min. 4: Păun este faultat clar în careu de Leca, dar arbitrul Horia Mladinovic, aflat aproape de fază, lasă jocul să continue.

ADVERTISEMENT

Meciul FC Argeş – CFR Cluj are loc duminică, 8 noiembrie, cu începere de la ora 18:00, pe stadionul Nicolae Dobrin din Piteşti, în cadrul etapei a 10-a din Casa Pariurilor Liga 1. Ardelenii vin după două rezultate dezastruoase, 1-2 în campionat cu Gaz Metan la Cluj şi 0-5 în Europa League la Roma.

Piteştenii, cu noul lor antrenor Ionuţ Moşteanu, dau clare semne de revenire şi au obţinut în ultimele etape, de când au schimbat banca tehnică, nu mai puţin de şapte puncte, două victorii acasă şi egal la Ovidiu, într-un meci în care au condus Viitorul până în minutele de prelungiri.

Sigur, la prima vedere, există totuşi o diferenţă de valoare dintre loturile celor două echipe, însă CFR Cluj nu poate conta pe mai mulţi jucători importanţi din diverse motive şi astfel diferenţa de valoare se reduce destul de mult.

FC Argeş – CFR Cluj Live stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida FC Argeş – CFR Cluj se joacă duminică, 8 noiembrie, de la ora 18:00, pe stadionul Nicolae Dobrin din Trivale în cadrul etapei a 10-a din Liga 1. Meciul este transmis în direct pe canalele Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus. Puteţi urmări jocul şi în format LIVE VIDEO, dacă veţi accesa site-ul FANATIK.RO.

La Cluj, butoiul cu pulbere este pe cale să explodeze. Sunt multe neînţelegeri între conducere şi antrenorul Dan Petrescu. Ultimul ţipă că are lot subţire şi nu poate face faţă pe mai multe fronturi, primii îl acuză că jucătorii pe care i-au adus au fost consideraţi necorespunzători de „Bursuc”, deşi acesta îşi dăduse acceptul pentru transferul lor.

Dan Petrescu, aşteptat în Arabia Saudită

Aşa încât zvonrile privind plecarea după trei ani a omului care a făcut din Cluj capitala fotbalului românesc sunt din ce în ce mai puternice şi se pare că în această pauză pentru echipele naţionale Dan Petrescu va pleca în Arabia Saudită, la Al Nasr, pentru un salariu de 2,5 milioane euro pe an.

De aceea, nu este deloc imposibil ca meciul de la Piteşti să fie ultimul pentru Dan Petrescu pe banca lui CFR Cluj şi în perioada de pauză să se caute un alt tehnician. În partida cu FC Argeş, clujenii pot alinia ceea ce s-ar numi cel mai bun unsprezece din ceea ce este valid şi sănătos.

În continuare, CFR are mulţi absenţi, mai ales în apărare

Pentru că, la fel ca la Roma, Clujul va fi fără Vinicius, Cestor şi Burcă în centrul apărării, ultimul fiind pozitiv la testul de COVID, ceialalţi doi accidentaţi, mijlocaşul Chipciu are şi el virusul, iar atacantul Omrani s-a reaccidentat.

Cu toate acestea, bookmakerii cred că echipa clujeană rămîne superioară celei piteştene şi îi acordă cota de 1,50 pentru victorie, în timp ce urmaşii lui Nicolae Dobrin au primit cota de 6,45. Cum ardelenii au apărarea în piuneze, nu e exclus un gol al gazdelor, cotat la 1,70.

ADVERTISEMENT