Sport

FC Argeş – Dinamo 4-2 în returul de la baraj! “Câinii” revin după un an de zile în SuperLiga. Fanii au năvălit pe teren. Video

Dinamo revine în SuperLiga după un an! "Câinii" au pierdut cu 2-4 returul cu FC Argeş, dar avantajul din tur a fost suficient. Fanii au năvălit pe teren la final.
03.06.2023 | 20:57
FC Arges  Dinamo 42 in returul de la baraj Cainii revin dupa un an de zile in SuperLiga Fanii au navalit pe teren Video
Fanii au năvălit pe gazon după promovarea lui Dinamo. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
03-06-2023
16:47

FC Argeș - Dinamo 4-2 (Tofan 14, Jakolis 15, Garita 48, 51 / Ghezali 40, Pop 60)

VEZI VIDEO AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

FINAL DE MECI! Dinamo revine în prima ligă după un an. “Câinii” au avut mari emoţii la retur, dar golul lui Alexandru Pop a adus liniştea. 

Min. 60: GOOOOOOOOOL, Dinamo! Alexandru Pop înscrie cu o lovitură de cap, după centrarea lui Roşu!

Min. 55: Cartonaş roşu pentru Andreas Calcan! Mijlocaşul piteştenilor face un fault dur inutil la centrul terenului şi vede al doilea cartonaş galben. Deiczie corectă a lui Sebastian Colţescu.

Min. 51: GOOOOOOOOOOL, Argeş! Garita marchează din nou din fază fixă! Piteştenii au nevoie de două goluri ca să ducă meciul în prelungiri

Min. 48: GOOOOOOOOOL, Argeş! Garita reaprinde speranţa. Atacantul înscrie cu o lovitură de cap. 

Start în partea secundă!

PAUZĂ! 2-1 pentru FC Argeş, care este încă departe de egalarea situaţiei!

Min 40: GOOOOOOOOOL, Dinamo! Ghezali calmează spiritele cu un gol superb şi Dinamo are 7-3 la general. 

Min. 23: Eroare uriaşă a lui Bena! Jakolis ratează singur cu poarta în faţă

Min. 15: GOOOOOOOOL, Argeş! Jakolis marchează la faza imediat următoare şi piteştenii visează

Min. 14: GOOOOOOOOL, Argeş! Tofan trage de la 30 de metri şi şutul deviat de Roşu îl păcăleşte pe Dujmovic

Min 10: Argeş atacă, dar fără niciun orizont până acum. 

Start de meci!

Echipele de start: 

FC Argeș: Straton – Tofan, Turda, Dobrosavlevici, Vianna – Calcan, Bassong, Zebic, Pîrvu – Jakolis – Garita. Rezerve: Micle – Biai, Moisie, Ene, Oprescu, Dinoci, Ciuciulete, Manole, Celestine. Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă

Dinamo: Dujmovic – Giafer, Larrucea, Bena – Moura, Iglesias, N. Roșu, Amzăr – I. Roșu, Al. Pop, Ghezali. Rezerve: Oncescu – Bani, Țîră, D. Irimia, Al. Irimia, Borcea, Al. Șerban, Buleică, A. Florescu. Antrenor: Ovidiu Burcă

Meciul FC Argeş – Dinamo are loc sâmbătă, 3 iunie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul manşei retur a barajului de promovare-supravieţuire în SuperLiga. Pentru ca piteştenii să se califice ar trebui cu adevărat o mare minune, după ce au fost spulberaţi în primul meci, pe Arena Naţională din Bucureşti, la scor de set de tenis: 6-1!

Unde se joacă meciul FC Argeş – Dinamo

Întâlnirea FC Argeş – Dinamo se dispută sâmbătă, 3 iunie, de la ora 21;00, dar nu pe stadionul Nicolae Dobrin din Piteşti, unde era programat iniţial, ci la Mioveni, pe stadionul Orăşenesc al echipei locale deja retrogradate din SuperLiga. Acum sunt 99,9 la sută şanse ca ambele echipe din judeţul Argeş să evolueze sezonul viitor în Liga 2. Asta dacă FC Argeş nu va primi vreun răspuns favorabil la contestaţia trimisă la FRF privind licenţa lui Dinamo pentrru SuperLiga, deoarece este încă o echipă în insolvenţă.

ADVERTISEMENT

Încă un lucru fantastic. Absolut toate biletele disponbile la acest meci au fost cumpărate de suporterii lui Dinamo. Pentru prima oară stadionul din Mioveni va fi plin şi echipa gazdă va evolua teoretic acasă dar practic fără suporteri! Fanii vulturilor violeţi sunt extrem de supăraţi pe echipă, antrenori şi conducere şi nu vor să mai vină la stadion.

Cine transmite la TV partida FC Argeş – Dinamo

Partida FC Argeş – Dinamo se joacă sâmbătă, 3 iunie, de la ora 21:00, pe stadionul Orăşenesc din Mioveni în manşa retur a barajului de promovare-supravieţuire în SuperLiga şi va fi transmisă la televizor pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai pureţi viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Din păcate,  sâmbătă, 3  iunie, vremea nu prea pare a vrea să fie prietenă cu fotbalul şi se anunţă o zi cu cer variabil, mai mult noros, cu posibilitate ridicată de a avea parte de mai multe reprize de ploaie scurtă dar rapidă. Maxima zilei va fi de 22 de grade dar la ora meciului va coborî spre 17-18 grade. Va arbitra craioveanul Sebastian Colţescu.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC Argeş – Dinamo

Bogdan Argeş Vintilă a făcut o adevărată revoluţie ăn lot înaintea returului cu Dinamo.  Njike şi Brendon au reziliat contractele, iar M. Constantin, Straton, G. Crețu, Târcoveanu,  Celestine, Donisa, D. Croitoru nu au fost incluși în lot. În  plus Rizzi este accidentat iar Koubemba suspendat.

ADVERTISEMENT

La Dinamo lucrurile stau mult mai bine. Ovidiu Burcă are şi el trei jucători accidentaţi, dar în nici un caz nu lista lungă a piteştenilor. Nu vor putea juca Bani, Bodişteanu şi Patriche. Burcă spune însă că sunt soluţii foarte bune pentru fiecare absent, dar cere echipei concentrare maximă, ca şi când meciul ar începe de la 0-0.

Cote la pariuri la jocul FC Argeş – Dinamo

Deşi este clar că numai o minune ar mai putea aduce pe FC Argeş în jocul supravieţuirii casele de pariuri cred că piteştenii sunt principalii favoriţi la victorie, acordându-le o cotă de 2,10 la victorie iar lui Dinamo una de 3,30. Şansă dublă 1X are cotă de 1,35 iar şansă dublă X2 de 1,65. Un gol al gazdelor înseamnă cota de 1,25 iar unul pentru Dinamo cotă de 1,40.

ADVERTISEMENT

Dinamo a retrogradat la finalul sezonului trecut dar până atunci, din 2020 când au revenit piteştenii în primul eşalon s-au jucat cinci meciuri în campionat şi unul în Cupă, iar bilanţul nu e tocmai bun pentru câini, care au pierdut de trei ori în campionat plus odată în Cupă. Însă recentul 6-1 pentru Dinamo din primul joc al barajului e scorul cel mai sever şi meciul cu cele mai multe goluri.

ADVERTISEMENT