Sport

FC Argeș – FC Voluntari 0-0, în etapa a 14-a din SuperLiga. Garita, „oaia neagră” a piteștenilor. Cum arată clasamentul

FC Argeș și FC Voluntari au terminat la egalitate, scor 0-0, meciul direct din etapa 14 a SuperLigii și rămân în afara locurilor de play-off.
14.10.2022 | 20:14
FC Arges  FC Voluntari 00 in etapa a 14a din SuperLiga Garita oaia neagra a pitestenilor Cum arata clasamentul
Cosmin Florin Achim, Adam Nemec, Paul Arnold Garita si Igor Armas in meciul de fotbal dintre FC Arges si FC Voluntari, contand pentru Superliga Superbet, desfasurat pe Stadionul Nicolae Dobrin din Pitesti, vineri 14 octombrie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
14-10-2022
17:20

Cum arată clasamentul din SuperLiga după FC Argeș - FC Voluntari 0-0

După un început furibund de meci, cu ocazii mari de ambele părți, nimic nu prevestea egalul „alb” dintre FC Argeș și FC Voluntari, în etapa a 14-a din SuperLigă.

Eroul negativ al serii a fost atacantul piteștean Arnold Garita. A avut o bară în minutul 2, apoi a ratat câteva ocazii imense, printre care și un penalty executat execrabil. Totul a culminat cu eliminarea survenită în repriza a doua, care a pus capac speranțelor argeșene de a obține victoria.

După acest rezultat, ambele echipe rămân în afara zonei de play-off, fiind la un punct în spatele locului 6 ocupat de Universitatea Craiova. Cum a fost doar primul joc al rundei, nu e exclus ca până luni să mai coboare câteva locuri în clasament.

superliga
Clasament SuperLiga
14-10-2022
16:24

FINAL: FC Argeș - FC Voluntari 0-0. Egal „alb” ce nu ajută pe nimeni

Min. 90+5 Fluier final.

Min. 90+4: La ultima fază de atac, Nemec reia cu capul din 8 metri, Straton scoate miraculos de lângă bară.

Min. 90+4: Daniel Florea reia cu capul din 6 metri, peste poarta lui Straton.

Min. 80: Șutul lui Govea de la 18 metri trece puțin pe lângă poarta lui Straton.

Min. 72: Seara de coșmar a lui Garita se încheie apoteotic… Atacantul piteștenilor vede cel de-al doilea cartonaș galben și este eliminat.

Min. 69: O nouă ocazie imensă ratată de gazde. După un corner de pe stânga, Popa a boxat greșit până la Garita, dar reluarea acestuia este respinsă de pe linia porții de Droppa, după care Popa reușește să prindă mingea.

Min. 66: Costin centrează în mijlocul careului argeșean, de unde Nemec reia cu capul, puțin pe lângă bară.

Min. 46: A început repriza secundă a meciului din Trivale.

14-10-2022
15:19

PAUZĂ: FC Argeș - FC Voluntari 0-0. Egalitate după primele 45 de minute

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 45+1: S-a terminat prima repriză.

Min. 38: Același Garita execută slab lovitura de pedeapsă și Popa respinge cu piciorul.

Min. 37: Garita face o cursă senzațională, îi ia fața lui Matricardi, îl driblează pe Mihai Popa, este faultat în careu și se dictează penalty.

Min. 36: Garita trimite pe lângă poartă dintr-o poziție ideală, după o centrare a lui Ișfan.

Min. 28: Gafă uriașă a lui Cestor, care îi pasează direct lui Nemec, vârful ilfovenilor scapă singur cu Nemec, dar nu-l poate învinge cu un șut din 14 metri.

Min. 12: Bine lansat de Rață, Damașcan trece de Straton ieșit greșit, trimite din întoarcere spre poartă, dar Raynov reușește să respingă balonul.

Min. 8: Nemec îi trimite lui Rață în fața porțiii goale, dar apare Cestor și respinge în corner. evitând golul.

Min. 2: Garita șutează superb din marginea careului mare, mingea lovește transversala.

Min. 1: A început partida de la Pitești, dintre FC Argeș și FC Voluntari.

14-10-2022
14:35

Echipele de start la FC Argeș - FC Voluntari

Echipele de start la meciul FC Argeș – FC Voluntari.

  • FC Argeș: Straton – Tofan, M. Constantin, Cestor, Viana – Njike, Raynov, Alceus – Ișfan, Garita, Calcan. Rezerve: Greab – Jakolis, Dobrosavlevici, Latovlevici, Meza Colli, I. Șerban, G. Crețu, Bertrand, Donisa. Antrenor: Andrei Prepeliță.
  • FC Voluntari: M. Popa – Meleke, Matricardi, Armaș – C. Costin, Govea, Droppa, Aliji – Damașcan, Nemec, Rața. Rezerve: Fernandez Collado – C. Achim, Andres, R. Popescu, Helder Tavares, N. Popescu, D. Andrei, Lopes, D. Florea. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Meciul FC Argeș – FC Voluntari are loc vineri, 14 iulie, cu începere de la ora 18:15, în cadrul etapei a 14-a din SuperLiga. Piteștenii au câștigat etapa trecută primul meci după patru eșecuri consecutive, 1-0 cu Universitatea Craiova. Ilfovenii au patru etape de când nu au mai pierdut vreun meci, două victorii și două egaluri. Ambele echipe au câte 16 puncte, două mai puțin decât ultimul loc din play-off, Universitatea Craiova.

Unde se joacă meciul FC Argeș – FC Voluntari, în etapa a 14-a din SuperLiga

Întâlnirea FC Argeș – FC Voluntari se dispută vineri, 14 octombrie, de la ora 18:15, pe stadionul „Nicolae Dobrin” din cartierul Trivale din Pitești, în etapa a 14-a din SuperLiga. Față de meciul anterior disputat acasă, cu o etapă în urmă, câștigat cu 1-0 în fața Universității Craiova, oficialii clubului argeșean nu se mai așteaptă la un aflux de public în tribune.

ADVERTISEMENT

La partida cu oltenii stadionul a fost aproape plin, e drept sosind și câteva sute de suporteri de la Craiova, iar atmosfera una electrizantă, pe măsură. FC Voluntari nu reprezintă un punct de atracție pentru publicul piteștean și doar dorința și speranța de a vedea o nouă victorie a „vulturilor violeți” poate aduce până în 5.000 de oameni în tribune.

Cine transmite la TV partida FC Argeș – FC Voluntari

Partida FC Argeș – FC Voluntari se joacă vineri, 14 octombrie, de la ora 18:15, pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești, în etapa a 14-a din  SuperLiga, penultima a turului. Ea este transmisă în direct pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți vedea intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Pitești, zonă de deal, nu va fi foarte cald vineri, 14 octombrie, dar cerul, variabil, va înclina mai mult spre a rămâne senin mai multe ore, fără amenințare de precipitații. Temperatura maximă a zilei la ora amiezii va fi de numai 16 grade, iar la ora partideui va scădea până la 14 grade. Va împărți dreptatea în acest meci arbitrul Horia Mladinovici din București.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC Argeș – FC Voluntari

Antrenorul gazdelor, Andrei Prepeliță, care fără succesul din partida cu Universitatea Craiova probabil că nu s-ar mai fi aflat pe bancă la acest meci, îl are în continuare accidentat pe fundașul central Grigore Turda. La club au existat ceva tensiuni cu unii jucători și oficialii Argeșului au trimis la FRF, conform procedurii, documentele prin care cer ratificarea unor amenzi în valoare de 500 de euro pentru Dobroslavevici, Raynov și Bertand.

ADVERTISEMENT

Liviu Ciobotariu s-a aflat și el dub presiunea demiterii, dar în urmă cu patru-cinci săptămâni. De atunci, lucrurile au evoluat spectaculos în bine pentru el și pentru ilfoveni, care au adunat opt puncte din 12 posibile. Este posibil ca la Pitești să îi lipsească tocmai jucătorul revelație, mexicanul Govea, ușor accidentat cu Mioveni etapa trecută, când a fost MVP-ul partidei.

Cote la pariuri la jocul FC Argeș – FC Voluntari

Un meci foarte echilibrat este cel de la Pitești și pentru casele de pariuri. Care acordă cota de 2,40 la victorie echipei piteștene și de 3,20 pentru cele trei puncte în contul ilfovenilor. Pentru șansă dublă „1X” cota este de 1,40, iar pentru șansă dublă „X2” de 1,65. La fel, un gol marcat de oaspeți ajunge la cota de 1,60. Opțiunea „over 1,5” goluri este evaluată la o supercotă de 1,55.

ADVERTISEMENT

Pe teren propriu, FC Argeș are trei victorii în fața ilfovenilor, două partide s-au încheiat la egalitate. Sezonul trecut, în care cele două formații s-au aflat în premieră în play-off, FC Voluntari a reușit prima și singura ei victorie pe stadionul Nicolae Dobrin, scor 1-0, prin golul marcat de Vadim Rață chiar în primul minut.

ADVERTISEMENT