Sport

Suma fabuloasă primită de jucătorii lui FC Argeș pentru calificarea în play-off: „Le-am spus băieților să nu se gândească la bani”

Iasmin Latovlevici a vorbit despre suma de bani fabuloasă pe care el alături de colegii săi de la FC Argeș au primit-o pentru calificarea în play-off-ul din Casa Pariurilor Liga 1.
09.03.2022 | 21:16
Suma fabuloasa primita de jucatorii lui FC Arges pentru calificarea in playoff Leam spus baietilor sa nu se gandeasca la bani
Suma fabuloasă primită de jucătorii lui FC Argeș pentru calificarea în play-off. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fundașul piteștenilor a vorbit și despre situația lui Andrei Prepeliță, care și-a salvat postul după ce a reușit să câștige duelul cu FC Botoșani pentru intrarea în play-off.

Suma fabuloasă primită de jucătorii lui FC Argeș pentru calificarea în play-off

Iasmin Latovlevici a vorbit despre suma fabuloasă de bani primită de jucătorii lui FC Argeș pentru calificarea în play-off-ul din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

„Am primit prime bune, pe la 350.000 de euro, pentru calificarea în play-off. Erau primele stipulate în contract. E o primă fabuloasă!

Le-am spus și băieților să nu se gândească prea mult la bani, pentru că banii vor veni în urma rezultatelor bune și că sunt pe planul secund.

ADVERTISEMENT

Dacă stai să te gândești la bani, te deconcentrezi de la ce trebuie să faci. Banul este important, dar dacă ție îți place procesul acesta, de a te antrena, de a fi mai bun, de a juca mai bine, e imposibil să nu vină”, a mai spus Iasmin Latovlevici, la TV DigiSport.

Și primarul Cristian Gentea a vorbit recent despre primele jucătorilor lui FC Argeș: „În total, în urma unei simple socoteli, suma este de peste 300.000 de euro”.

ADVERTISEMENT

„Chiar le-am explicat jucătorilor, atunci când am fost întrebat dacă îmi doresc pentru FC Argeș play-off sau loc de cupă europeană, unde poți să ajungi și de pe locurile 7-8, în Conference League.

Am spus de la început că eu îmi doresc play-off pentru piteșteni și pentru fotbalul argeșean”, a mai spus primarul Piteștiului, conform jurnaluldearges.ro.

ADVERTISEMENT

„Prepeliță a făcut față presiunii”

„Ce ține de Prepeliță, mă bucur pentru el, pentru că am fost și colegi. A făcut față la presiune, dar cred că a fost vorba și despre o presiune mediatică, din vestiar nu am simțit ceva anume.

Am vorbit de multe ori cu el și i-am spus că pentru el am venit aici, era și Tase la echipă… am spus că îl susțin și că îl ajut cu orice are nevoie.

Antrenamentele sunt bune, atmosfera e plăcută, dar una peste alta, a fost o mică problemă, pentru că eu toată cariera mea am fost plătit la trei luni… a fost doar o mică întârziere în ianuarie, dar s-a respectat tot, noi am fost plătiți la zi, cu prime cu absolut tot, e o organizare bună. Dacă se vrea, se poate”, a continuat Iasmin Latovlevici.

„Mi-aș dori, pe românește, să-i spargem pe toți. Suntem 11 jucători, dacă am gândit toți la fel, ar fi frumos, dar nu știu ce va fi.

Eu mi-aș dori să fac ceva să șocheze, dar depinde cum vom gestiona meciurile, vor fi meciuri grele, pe gazoane bune și când joci pe un gazon bun, acolo se vede calitatea jucătorilor.

Eu dacă pot, vreau să-i bat pe toți!”, a mai spus fundașul lateral al piteștenilor.

ADVERTISEMENT
Tags: