Fotbal intern

FC Argeș, primul transfer de la promovarea în Liga 1! Un fost campion cu FCSB s-a înțeles cu echipa lui Badea. Exclusiv

06.08.2020 | 19:18
FC Arges primul transfer de la promovarea in Liga 1 Un fost campion cu FCSB sa inteles cu echipa lui Badea Exclusiv
ADVERTISEMENT

FC Argeș a promovat în ultima etapă în Casa Pariurilor Liga 1. Echipa lui Ionuț Badea a început pregătirile pentru noul sezon care va începe foarte curând și, din informațiile FANATIK, s-a înțeles cu Gabi Matei, fostul fundaș al celor de la FCSB. 

Gabriel Matei a jucat în sezonul recent încheiat la Academica Clinceni, fiind folosit de antrenorul Ilie Poenaru în 30 de meciuri în toate competițiile. Fundașul care a debutat la Internațional Curtea de Argeș în urmă cu mai bine de un deceniu se va întoarce în județ, la echipa din Trivale.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul a evoluat între 2011 și 2015 la FCSB. Considerat un mare talent al fotbalului românesc, Matei nu a confirmat la FCSB, fiind implicat deseori criticat pentru viața de noapte foarte activă pe care o avea în Capitală.

FC Argeș, primul transfer de la promovarea în Liga 1! Gabi Matei s-a înțeles cu piteștenii

Gabi Matei a câștigat două titluri de campion și o Cupă a României, toate cu FCSB, în perioada în care echipa roș-albastră era antrenată de Laurențiu Reghemcampf. În acea perioadă, fundașul a pierdut lupta pentru titularizare cu Daniel Georgievski.

ADVERTISEMENT

De la FCSB, Matei a făcut pasul la Clinceni, după care a urmat o perioadă în care schimba des echipele: ASA Târgu Mureș, Gornik Leczna, FC Zira, Termalica sau Chiajna, înainte să se întoarcă la Academica Clinceni.

Matei, om de bază la Academica Clinceni în sezonul recent încheiat!

Ajuns la 30 de ani, Gabriel Matei este gata de o nouă provocare și după ce a reușit să se salveze cu Academica Clinceni de la retrogradare speră să facă același lucru cu FC Argeș, echipă care revine după 11 ani pe prima scenă.

ADVERTISEMENT

Formația antrenată de Ionuț Badea a promovat în ultima etapă din play-off-ul Ligii a 2-a, după remiza cu UTA Arad, scor 1-1. La finalul confruntării, ambele echipe au obținut promovarea directă datorită remizei.

FC Argeș, promovată în ultimul minut din play-off!

Însă, FC Argeș a fost până în minutul 90+3 al confruntării echipa de pe locul de baraj. Numai că, Rapid a marcat golul egalizator cu Turris în minutul 90+6 și în locul echipei din Turnu Măgurele a promovat FC Argeș.

ADVERTISEMENT

Comitetul Executiv al FRF a decis ca din sezonul competițional următor să crească numărul echipelor din Casa Pariurilor Liga 1 de la 14 la 16 echipe. Astfel, Chindia și CS Mioveni vor juca la baraj.

ADVERTISEMENT