Fotbal intern

Fanii lui FC Argeş, un nou protest anti-FCSB! Ce au făcut suporterii la Arad

19.11.2018 | 12:22
Fanii lui FC Arges un nou protest antiFCSB Ce au facut suporterii la Arad

Fanii lui FC Argeș continuă protestele la adresa primăriei și a faptului că FCSB ar urma să joace următoarele partide pe stadionul Nicolae Dobrin din Pitești. Ultrașii alb-violeți au fost prezenți la ultimul meci al echipei piteștene în Liga 2, cel disputat pe stadionul Motorul din Arad.

Galeria piteștenilor a manifestat tot meciul împotriva primăriei și a faptului că edilul Cornel Ionică și-a dat acordul ca FCSB să joace până la sfârșitul anului pe stadionul Nicolae Dobrin. Astfel, ultrașii alb-violeți au avut bannere cu „Afară din Trivale” și „Johnincă ești o mizerie”. Fanii continuă astfel protestele începute sâmbătă, la meciul de baschet dintre BCM U FC Argeș Pitești și campioana României, CSM CSU Oradea.

Fanii lui FC Argeș, protest împotriva FCSB la meciul cu UTA Arad
Fanii lui FC Argeș, protest împotriva FCSB la meciul cu UTA Arad   *foto: sport-focus.ro

Fanii lui FC Argeș au continuat la Arad protestele față de FCSB

La partida disputată în Sala Sporturilor Trivale, piteștenii au manifestat tot meciul împotriva deciziei primarului de a permite FCSB să joace la Pitești. Aceștia au afișat iarăși bannere contra lui Cornel Ionică. Mai mult, în timpul meciului de baschet s-a petrecut și un moment mai puțin plăcut. O femeie care voia să filmeze momentul în care protestau fanii argeșeni a fost bruscată de jandarmi și evacuată din sală, în huiduielile suporterilor care strigau „Rușine să vă fie”.

Tot scandalul dintre fanii lui FC Argeș și primarul Piteștiului a început după ce FCSB a anunțat că are acordul edilului Cornel Ionică să joace toate meciurile până la finalul anului pe stadionul Nicolae Dobrin. Asta după ce Arena Națională a fost închisă timp de două luni pentru ca gazonul să fie refăcut, întrucât suprafața de joc a fost distrusă la meciul dintre Dinamo și FCSB.

Chiar dacă este contestat dur de fani, primarul Cornel Ionică părea decis să ducă la capăt acordul cu FCSB: „Piteştenii trebuie să ştie că noi îi preţuim pe suporterii lui FC Argeş, echipa noastră de suflet, dar în fotbal nu trebuie să avem încrâncenări. Dacă vor face o solicitare fermă, iar răspunsul nostru va fi afirmativ, totul va fi transparent şi în condiţiile legii. Va fi în beneficiul fotbalului. Ştiu că oamenii îşi doresc să vadă meciuri din Liga 1 pe acest stadion. La Piteşti au mai jucat acum câţiva ani Steaua, Dinamo, Universitatea Craiova şi nu au plecat cu nimic de la stadion. Nu au încurcat cu nimic echipa noastră”, spunea edilul Ionică, în urmă cu câteva zile.

Roș-albaștri ar urma să joace pe stadionul Nicolae Dobrin meciurile celor de la FCSB cu Gaz Metan, Viitorul și CFR Cluj.