Sport

FC Argeş – Rapid 1-1, în etapa a 19-a din SuperLiga. Rapid continuă seria de meciuri fără victorie. Cum arată clasamentul

FC Argeş - Rapid, în etapa cu numărul 19 din SuperLiga, s-a terminat la egalitate, oaspeții nereușind să mențină avantajl luat în minutul 2.
04.12.2022 | 20:55
FC Arges  Rapid 11 in etapa a 19a din SuperLiga Rapid continua seria de meciuri fara victorie Cum arata clasamentul
Rapid a deschis scorul în minutul 2 al partidei de la Pitești prin reușita lui Pănoiu. Foto: captură video
ADVERTISEMENT
04-12-2022
19:07

Cum arată clasamentul după FC Argeș - Rapid 1-1

Rapid a condus din minutul 2, dar n-a reușit să treacă de FC Argeș, remizând, 1-1. A fost al treilea joc consecutiv fără victorie, în SuperLiga, pentru trupa lui Adi Mutu.

Clasament SuperLiga

04-12-2022
17:03

FC Argeș - Rapid 1-1 (Șerban 60 / Pănoiu 2)

Vezi cele mai importante faze

Min.85: Belu-Iordache șutează tare din interiorul careului, dar mingea este deviată în corner.

Min.67: Garita centrează din banda dreaptă, iar Calcan deviază, din 10 metri, pe lângă poartă.

Min.60: GOOOL FC Argeș. Șerban profită de ezitări în lanț ale defensivei oaspete și restabilește egalitatea cu un șut din interiorul careului.

Min.59: Garita reia puțin pe lângă, cu capul, din mijlocul careului.

Min.57: Garita încearcă un șut de la marginea careului, pe jos, plasat bine, însă Moldovan se întinde și respinge în lateral.

Min.44: Onea este deschis excelent, șutează către colțul lung, dar mingea trece pe lângă.

Min.28: Acțiune rapidă de atac a Rapidului, Dugandzic nu reușește să ajungă la mingea centrată în spate de Kait.

Min.26: Meza Colli șutează din afara careului, dar Horațiu Moldovan intervine.

Min.21: Emmers prinde un șut bun, din marginea careului, care se ducea sub bara lui Greab, dar portarul argeșean respinge peste poartă.

Min.18: Ișfan şutează bine pe poartă, dar goalkeeperul Rapidului parează.

Min.9: Marko Dugandzic este deschis pe un culoar, dar șutează pe centrul porții și goalkeeperul argeșean salvează.

Min.2: GOOOL Rapid. Centrare perfectă din banda dreaptă a lui Emmers, iar Pănoiu se înalță și înscrie cu capul profitând de ieșirea greșită a lui Greab.

Min.1: Start meci

04-12-2022
15:36

Echipele de start pentru FC Argeș - Rapid

FC Argeș: Greab – Tofan, M. Constantin, Cestor, Jakolis – Meza Colli, Njike – Isfan, Calcan, Șerban – Garita. Rezerve: Micle, Vianna, Raynov, Alceus, Donisa, Bertrand, Pârvu, Celestine, A. Stoica. Antrenor: Constantin Schumacher.

Rapid: Moldovan – Belu Iordache, Săpunaru, Grigore, Onea – Crepulja, Kait, Emmers – Pănoiu, Dugandzic, Vojtus. Rezerve: Drăghia, Ignat, Iacob, Ciobanu, Crivac, D. Iordache, Despa, Sefer, Bădescu. Antrenor: Adrian Mutu.

Meciul FC Argeş – Rapid are loc duminică, 4 decembrie, cu începere de la ora 19:00, în cadrul etapei a 19-a din SuperLiga. Piteştenii ocupă locul 11, cu 21 de puncte iar giuleştenii au căzut pe treapta a treia, cu 33 de puncte, nereuşind decât un punct în ultimele două partide.

Unde se joacă meciul FC Argeş – Rapid

Confruntarea FC Argeş – Rapid se desfăşoară duminică, 4 decembrie, de la ora 19:00, pe stadionul Nicolae Dobrin din parcul Trivale al Piteştilor, în etapa a 19-a din SuperLiga şi un astfel de meci este i reţetă garantată de public, mereu tribunele fiind pline la meciurile directe.

ADVERTISEMENT

Vor fi prezenţi şi mulţi fani ai Rapidului, distanţa Bucureşti – Piteşti fiind una uşor de parcurs pe autostradă, motiv pentru care forţele de ordine au fost suplimentate şi sunt în alertă de la momentul sosirii fanilor giuleşteni în oraş, pentru că, din păcate, au existat deseori ciocniri între suporteri. Pentru antrenorul Rapidului, Adrian Mutu, este un meci special, el fiind de loc din Piteşti.

Cine transmite la TV partida FC Argeş – Rapid

Partida FC Argeş – Rapid se joacă duminică, 4 decembrie, de la ora  19:00 pe stadionul Nicolae Dobrin din Piteşti,  în etapa a 19-.a din SuperLiga şi va fi transmisă pe micile ecrane pe posturile TV Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi urmări intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Piteşti duminică, 4 decembrie, este o vreme mhorâtâ, nu va ieşi soarele deloc pe parcursul zilei, există şi un pericol de precipitaţii slabe cantitativ, mai ales dupa-amiază. Temperatura maximă la ora amiezii va fi de numai 3 grade, asta însemnând că la ora jocului poate coborî chiar la un grad sau zero grade. Va arbitra acest meci bucureşteanul Radu Petrescu.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea FC Argeş – Rapid

Marius Croitoru nu poate conta nici acum pe aportul unuia dintre cei mai buni jucători defensivi, centralul Grigore Turda, care încă nu s-a refăcut, deşi lipseşte de mai bine de două luni. Croitoru este extrem de nemulţumit de randamentul unor jucători, în special după acel umilitor 0-5 acasă cu Sepsi Sf. Gheorghe şi promite o epurare severă a lotului în iarnă.

ADVERTISEMENT

Rapid este fără tehnicul jucător francez Papeau, care abia prin aprilie anul viitor îl vom mai revedea pe gazon iar Alexandru Măţan, adus împrumut de la echipa americană Columbus Crew va fi lăsat să plece înapoi în State, el jucând doar un meci şi nemulţumindu-l total pe Adrian Mutu, care şi el anunţă unele plecări în iarnă şi aducerea altor jucători pe filiera franceză.

Cote la pariuri la jocul FC Argeş – Rapid

Pentru casele de pariuri Rapid pleacă din pole position cu o cotă excelentă la victorie, 1,90, în timp ce gazdelor li se acordă cota de 4,75 pentru o victorie care să aducă mai multă linişte la echipă. Şansă dublă X2 are cotă 1,25 iar invers cotă 1,75. Un gol marcat de Rapid valorează 1,25, unul de către piteşteni 1,60.

ADVERTISEMENT

Sunt 12 meciuri din 1998 încoace jucate la Piteşti între cele două echipe, pentru că din perioada 2009-2019 nu au fost partide în primul eşalon, ambele echipe având stagii destul de lungi de eşaloane inferioare. De 8 ori au învins giuleştenii, avem două remize şi doar două succese locale, ultimul în 2009. Sezonul trecut a fost 1-0 pentru Rapid.

ADVERTISEMENT