Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

FC Argeș, reacție vehementă după 1-6 cu Dinamo! Jucătorii, suspectați că s-au dat la o parte: „Nu poți să te prezinți așa!”. Video exclusiv

Daniel Stanciu, directorul sportiv al lui FC Argeș, i-a făcut praf pe jucătorii săi după meciul cu Dinamo. Declarații uluitoare ale oficialului piteștean.
31.05.2023 | 14:10
FC Arges reactie vehementa dupa 16 cu Dinamo Jucatorii suspectati ca sau dat la o parte Nu poti sa te prezinti asa Video exclusiv
Daniel Stanciu, reacție vehementă după Dinamo - FC Argeș 6-1! Jucătorii, suspectați că s-au dat la o parte Nu poți să te prezinți așa!. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Daniel Stanciu i-a făcut praf pe jucătorii lui Bogdan Argeș Vintilă după ce înfrângerea extrem de umilitoare împotriva lui Dinamo, care i-a dus pe piteșteni pe marginea prăpastiei, aproape să piardă finanțarea primăriei.

Daniel Stanciu îi distruge pe jucătorii lui FC Argeș după 1-6 cu Dinamo: „Dacă echipa noastră Elite 19 se prezenta, nu cred că pierdea la scorul acesta”

Daniel Stanciu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre bătaia din vestiarul lui FC Argeș înainte de meciul cu Dinamo și nu își explică sub nicio formă evoluția jucătorilor: „Sunt prea bulversat de ce s-a întâmplat în ultima vreme aici și de anumite declarații. Stau și mă gândesc dacă meciul disputat pe Național Arena a fost real sau nu”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Pentru că e ireal ce s-a întâmplat. FC Argeș n-a pierdut, a făcut un sezon chiar foarte slab, dar nu poți să pierzi la scorul ăsta în fața unei echipe de Liga 2, cu tot respectul pentru Dinamo, care a terminat pe locul patru. E prea mult!

Odată cu meciul nostru câștigat cu 3-0 cu Petrolul cu o săptămână înainte, tragi linie, puteai să salvezi totul prin două jocuri cu o echipă de liga a doua. Nu era campioana sau vicecampioana, era o echipă care a terminat pe locul patru! O echipă de Liga 2!”, a mai spus Daniel Stanciu.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul Dan Chilom l-a întrebat direct pe directorul sportiv al lui FC Argeș: „Ai ceva suspiciuni? Că eu asta înțeleg din ceea ce spui și au fost și discuții după meci…”.

Daniel Stanciu: „Nu te poți comporta de așa manieră!”

Daniel Stanciu nu s-a ferit să dea un răspuns: „Eu nu înțeleg, pentru că e anormal să te prezinți de așa manieră la un asemenea meci, chiar și amical. Dacă echipa noastră Elite 19 se prezenta la meciul cu Dinamo, nu cred că pierdea la scorul acesta.

ADVERTISEMENT

Cu tot respectul și cu toată aprecierea pentru jucătorii de la Dinamo, care efectiv și-au dat viața. Nu pot să spun, că aș fi nebun, în condițiile în care nu am absolut nicio informație. Dar nu te poți comporta de așa manieră”.

Oficialul „alb-violet” l-a pus la punct și pe „răzvrătitul” lui FC Argeș: „Și de-asta m-a deranjat și declarația lui Calcan de după joc. După o astfel de partidă, după o asemenea rușine, nu știu dacă poți să-ți găsești vreun alibii. Vii după 39 de partide să spui că sunt niște probleme în vestiar. Ar fi multe de spus, dar mai avem un joc retur și apoi vom trage linie”. 

ADVERTISEMENT

Cum a comentat conflictul cu Jean Vlădoiu: „E ușor să vii să spui că nu ai fost acolo”

Daniel Stanciu a intrat în conflict și cu Jean Vlădoiu, fostul președinte al lui FC Argeș, care a făcut acuzații grave: „M-au deranjat și declarațiile de aseară ale lui Jean Vlădoiu, pentru că e un om la care am ținut și pe care l-am susținut foarte mult. Am vorbit și după.

E ușor să arunci cu pietre, dar totuși, de la începutul sezonului și până acum nu poți să spui că unii au făcut lucrurile bune și altcineva nu. Deci toată lumea e vinovată! E clar că de la început s-au făcut lucrurile un pic anormal, neprofesionist și trebuie să ni le asumăm. E ușor să vii să spui că nu ai fost acolo”.

Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: