Sport

FC Argeș, schimbare de plan după eșecul din dubla cu Dinamo. Ce se întâmplă cu acțiunea la TAS: “Restul sunt vorbe și povești”

FC Argeș amenința Dinamo că va merge la TAS pentru a-i bloca în Liga 2. Ultimele declarații din partea conducerii piteștenilor.
04.06.2023 | 16:09
FC Arges schimbare de plan dupa esecul din dubla cu Dinamo Ce se intampla cu actiunea la TAS Restul sunt vorbe si povesti
FC Argeș retrogrează în Liga 2 Casa Pariurilor după 3 ani. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FC Argeș a câștigat cu 4-2 returul barajului de menținere/promovare în fața lui Dinamo, însă fosta campioană a României a retrogradat în Liga 2. Unul dintre apropiații echipei a dezvăluit că „vulturii alb-violeți” ar putea să nu mai meargă la TAS.

FC Argeș renunță să mai meargă la TAS?! „V-am spus destul de clar să le transmiteți felicitări pentru promovare”

Viorel Tudose, unul dintre principalii sponsori ai lui FC Argeș, a ieșit în față după retrogradarea echipei: „Deși sunt încă la cald după meciul de aseară, totuși nu am cum să nu le transmit celor de la Dinamo bravo lor pentru promovare. Au obținut-o corect, pe terenul de joc. Noi ne-am prezentat lamentabil pe Național Arena, la meciul tur, acolo unde am primit o adevărată lecție de fotbal”.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri l-a lăudat pe administratorul judiciar al „câinilor”: „Dar, vă rog frumos, să scrieți și să transmiteți din partea mea și un mesaj pentru domnul Răzvan Zăvleanu. Îi transmit dânsului sincere felicitări, iar eu îl consider pe acest om principalul artizan al promovării. A rămas la greu lângă Dinamo.

Alții se ascunseseră când au retrogradat, iar el a fost singurul om care a ieșit în față anul trecut cu declarații după meciul pierdut pe stadionul Dinamo cu U Cluj. Apoi, Răzvan Zăvleanu a făcut cum a făcut și a ținut echipa în viață, iar Dinamo este acum din nou în prima ligă. Felicitări, domnule Zăvăleanu”, a mai spus Viorel Tudose, potrivit ProSport.

ADVERTISEMENT

FC Argeș îngroapă securea războiului cu Dinamo: „Restul de acum încolo sunt vorbe și povești”

Sponsorul argeșenilor a lăsat de înțeles că echipa sa nu își va mai căuta dreptatea la Lausanne„Revenind acum la FC Argeș, v-am spus că încă sunt la cald, nu? Mă întrebați dacă vom mai merge la TAS? V-am spus destul de clar să le transmiteți celor de la Dinamo felicitări pentru promovare, iar restul de acum încolo sunt vorbe și povești.

Sunt prea la cald, dar de acum trebuie să ne gândim doar la un nou proiect de revenire în prima ligă. Noi trebuie să ne concentrăm doar pe noul nostru proiect de la FC Argeș!”, a surprins Viorel Tudose.

ADVERTISEMENT

Afaceristul a vorbit la superlativ despre un singur jucător al lui FC Argeș: „Am văzut și eu discursurile băieților noștri după meci. Straton a avut perfectă dreptate în tot ce a spus, iar dacă el vrea să rămână să ne ajute în Liga 2, atunci în jurul unor astfel de caractere se poate reclădi o nouă echipă.

Dar sincer, fără să îl supăr pe Straton, totuși mi-ar fi plăcut ca el să iasă și să spună lucrurile astea de mai mult timp. Poate că așa își dădeau și alții seama de ce se întâmplă acolo în vestiar. Dar vă repet, cu astfel de caractere gen Straton, i se vedeau lacrimile de necaz, trebuie să reconstruim echipa”.

ADVERTISEMENT

Viorel Tudose l-a atacat pe Jean Vlădoiu: „Mi-ar plăcea să nu mai văd circ pe la TV”

Jean Vlădoiu și Daniel Stanciu au făcut acuzații grave la FANATIK SUPERLIGA, iar Viorel Tănase s-a săturat ca pisica moartă să se arunce în brațele altcuiva: „Acum noi avem nevoie de un proiect sănătos, cu oamenii care pun cu adevărat mult suflet la FC Argeș. Mi-ar plăcea să nu mai văd circ pe la tv între Daniel Stanciu și Jean Vlădoiu, iar eu îi transmit acum lui Jean Vlădoiu că ar face bine să nu mai iasă și să vorbească de ce s-ar fi întâmplat la FC Argeș dacă rămânea el.

Nu Jeane, vorbele tale nu mai fac acum nici două parale. Ai plecat la greu de la FC Argeș și nu ai mai comentat atunci nimic că ți-a convenit salariile alea compensatorii? Dar ca să fiu sincer, aș vrea să văd dacă unii de prin consiliul director al nostru au demnitate și își prezintă și unele demisii”.

Sponsorul lui FC Argeș ia în calcul o implicare financiară mai importantă, însă îi transmite un mesaj clar primarului Gentea: „Iar eu o să mă înham la viitorul proiect doar cu condiția să am autoritate totală de decizie în club. Nu trebuie să mai lăsăm pe unul și altul să ne aducă tot felul de jucători.

Rămâne Bogdan Vintilă antrenor?

Trebuie să punem accent și pe copiii noștri din club. Vom analiza cu atenție și situația lui Vintilă, dar sunt prea la cald ca să vă spun acum ce decizie vom lua. Totuși Bogdan Vintilă are în continuare contract cu noi”.

Tudose a tăiat în carne vie după dezastrul cu Dinamo din meciul tur, iar doi jucători au fost dați afară„După meciul tur de pe Național Arena m-am implicat total, iar lucrul ăsta s-a văzut. Am început să facem curățenie în lot, iar pe unii i-am și trimis acasă, iar la retur am fost la un pas să întoarcem rezultatul. Din păcate Colțescu cred că a avut și un exces de zel la decizia eliminării lui Calcan, dar asta e situația”.

ADVERTISEMENT