Fotbal intern

FC Argeș și-a găsit antrenor! Nicolae Dică era pe listă. “Până nu semnez contractul, nu e gata”

26.03.2019 | 17:36
FC Arges sia gasit antrenor Nicolae Dica era pe lista Pana nu semnez contractul nu e gata

FC Argeș, echipă care evoluează în Liga a 2-a, și-a găsit antrenor. Nicolae Dică a fost pe lista grupării din Pitești, dar aceștia l-au numit principal pe Augustin Eduard, fosta glorie a clubului din Trivale.

FC Argeș și-a găsit antrenor

“Începând din această seară, clubul FC Argeș are un nou staff tehnic. În funcția de antrenor principal al echipei a fost numit Augustin Eduard, tehnician care a mai pregătit FC Argeș în sezonul 2017-2018 cu rezultate bune. Din staff-ul tehnic mai fac parte antrenorii secunzi, Paul Ciobanu și Valentin Năstase, preparatorul fizic, Dan Vasilică și antrenorul cu portarii, Dumitru Hotoboc.

Augustin Eduard a condus în această seară primul antrenament, urmând ca în următoarele zile să fie prezentat oficial în cadrul unei conferințe de presă. Noului antrenor al echipei noastre și colaboratorilor săi le urăm mult succes și rezultate cât mai bune” a declarat Dragoș Adrian Șerban, directorul executiv al clubului FC Argeș, conform paginii oficiale de Facebook a clubului piteștean.

Augustin Eduard în timpul unei conferințe de presă

De ce a refuzat Nicolae Dică să o antreneze pe FC Argeș

Nicolae Dică era văzut drept favorit să preia banca tehnică a celor de la FC Argeș, dar fostul antrenor al FCSB-ului a refuzat și a dezvăluit care sunt planurile sale de viitor. “Ştiţi foarte bine că este clubul pe care îl iubesc, este clubul unde m-am format ca jucător, unde am debutat ca antrenor principal, am şi promovat echipa în Liga a II-a, îmi doresc să ajung să antrenez din nou această echipă, îmi doresc ca această echipă să ajungă în prima ligă, dar important este ca cei din conducerea clubului să reuşească să îşi rezolve problemele pe care le au acolo să poată să promoveze în prima ligă.

Îmi doresc să prind o echipă de Liga I în acest moment, dacă nu voi reuşi până la vară să prind o echipă de Liga I sau un contract în străinătate, voi lua în calcul şi ofertele de Liga a II-a pe care le-am avut până acum, dar am spus că îmi doresc să rămân în prima ligă dacă voi avea ofertă. Dacă nu, la vară, echipele care îşi doresc să promoveze, să facă un proiect interesant, nu am nicio problemă, pot să merg. Am avut discuţii în iarnă cu două cluburi, dar nu am ajuns la înţelegere, vom vedea ce va fi în viitor. Discuţii aşa au fost, dar ştii cum e, până nu semnezi contractul, nu poţi să spui că este gata, s-a rezolvat” , a declarat Nicolae Dică, conform Telekomsport.ro.