Sport

FC Argeș – Universitatea Craiova 2-1, în etapa 3 din grupele Cupei României Betano. Oltenii, eliminați după două goluri primite în 5 minute. Video

Universitatea Craiova părăsește Cupa României, după ce au fost învinsă, în deplasare, scor 1-2, de FC Argeș, care prinde in extremis locul 2 din Grupa D.
07.12.2022 | 18:37
FC Arges  Universitatea Craiova 21 in etapa 3 din grupele Cupei Romaniei Betano Oltenii eliminati dupa doua goluri primite in 5 minute Video
Universitatea Craiova părăsește Cupa României, după ce au fost învinsă, în deplasare, scor 1-2, de FC Argeș, care prinde in extremis locul 2 din Grupa D. Sursă foto: Facebook Universitatea Craiova
ADVERTISEMENT
07-12-2022
13:52

FC Argeș - Universitatea Craiova 2-1 (Bertrad 64, Tofan 69 / Screciu 55)

Vezi aici cele mai importante faze

Final de meci – FC Argeș obține o calificare nesperată după ce învinge Universitatea Craiova, scor 2-1, cu două goluri reușite în 5 minute, iar oltenii părăsesc pe ușa din dos Cupa României.

Min. 69 – GOOOL FC Argeș!!! Tofan marchează al doilea gol al piteștenilor în doar 5 minute cu un șut la vinclu și echipa lui Mirel Rădoi este eliminată la acest rezultat.

Min. 64 – GOOOL FC Argeș!!! Oltenii nu reușesc să respingă convingător o centrare din stânga, balonul ajunge la Bertrand care trece de Vătăjelu și îl învinge pe Laurențiu Popescu.

Min. 55 – GOOOL Universitatea Craiova!!! Nistor centrează din corner și Screciu deschide scorul cu o lovitură de cap bine plasată de la 10 metri.

Min. 54 – Markovic șutează din unghi, dar Micle respinge în corner.

Min. 40 – Vătăjelu centrează excelent din stânga, dar Mitrea trimite cu capul pe lângă poartă din poziție foarte bună.

Min. 19 – Veste proastă pentru olteni. Căpitanul Ștefan Baiaram se accidentează și părăsește terenul șchiopătând. În locul său, Mirel Rădoi în trimite pe Ante Roguljic.

Min. 15 – Markovic îi întoarce inteligent balonul lui Nisator, dar șutul acestuia este modest și Tofan scoate din fața liniei porții.

Min. 8 – Șutul lui Mateiu este respins cu dificultate de Micle, mingea ajunge la Markovic dar lobul acestuia nu trece de portarul argeșenilor.

Min. 2 – Vătăjelu centrează periculos în fața porții, dar Marius Constantin îi ia fața lui Baiaram și respinge în corner.

Min. 1 – A început meciul.

FC Argeș: George Micle – Andrei Tofan, Marius Constantin, Alin Dobrosavlevici, Fabio Vianna – Martin Raynov, Brian Alceus, Dorian Bertrand, Tony Njike, Andrei Stoica – Alexandru Ișfan. Rezerve: A. Greab, A. Calcan, M. Cestor, D. Meza Colli, G. Crețu. A. Garita, Y. Pîrvu, R. Covaci, E. Celestine. Antrenor: Marius Croitoru. 

Universitatea Craiova: Laurențiu Popescu – Mihai Căpățână, Melo Da Silva, Vladimir Screciu, Bogdan Mitrea, Bogdan Vătăjelu – Alexandru Mateiu, Dan Nistor – Andrei Ivan, Ștefan Baiaram, Jovan Markovic. Rezerve: D. Rusu, P. Papp, D. Benga, D. Sala, G. Cîmpanu, E. Florescu, M. Danciu, A. Roguljic, Rivaldinho. Antrenor: Mirel Rădoi.

Meciul FC Argeș – Universitatea Craiova are loc miercuri, 7 decembrie, cu începere de la ora 17:00, în cadrul etapei a 3-a din grupa D a Cupei României Betano. FC Argeș are un singur punct după primele două runde, oltenii au 4 puncte, dar ambele echipe au șanse la calificare, existând și scenariul ca Universitatea să piardă și prin jocul rezultatelor din partidele Hermannstadt – Chindia și Ocna Mureș – Minaur Baia Mare să rateze accesul în sferturi de finală.

Unde se joacă meciul FC Argeș – Universitatea Craiova, în etapa 3 din grupele Cupei României Betano

Confruntarea FC Argeș – Universitatea Craiova se desfășoară miercuri, 7 decembrie, de la ora 17:00, pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Parcul Trivale din Pitești, în etapa a 3-a (ultima) a grupei D a Cupei României Betano.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă este o veche rivalitate între cele două formații, nu se așteaptă o afluență prea mare de public. FC Argeș e obișnuită să joace mai mereu cu tribunele goale, în timp ce fanii Universității Craiova au anunțat că nu vor face deplasarea la Pitești pentru acest joc.

Cine transmite partida FC Argeș – Universitatea Craiova

Partida FC Argeș – Universitatea Craiova se joacă miercuri, 7 decembrie, de la ora 17:00, în etapa a 3-a din grupa D a Cupei României Betano. Ea va fi transmisă pe micile ecrane în direct de cele trei posturi de specialitate, Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Nu sunt deloc vești grozave pentru fanii celor două echipe în privința stării vremii pentru miercuri, 7 decembrie. Aceasta deoarece se anunță o zi cu cer acoperit, fără urmă de soare și, bonus nedorit, cu ploaie în mai multe reprize de-a lungul zilei, destul de probabil și la ora jocului. Maxima va fi de 6 grade.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea FC Argeș – Universitatea Craiova

Antrenorul Marius Croitoru a declarat că, deși echipa sa va avea ca obiectiv câștigarea meciului cu Universitatea Craiova și încercarea de a obține clasarea pe un loc promovabil în sferturile de finală, la jocul din Cupă va utiliza multe rezerve, păstrând titularii pentru ultimele două partide din SuperLiga, la Craiova cu FC U 1948 și acasă cu CS Mioveni.

ADVERTISEMENT

Urmare a acelui total neașteptat rezultat de egalitate, 1-1, pe terenul echipei CS Ocna Mureș din Liga 3, Universitatea Craiova nu este acum deja calificată în sferturi și trebuie să obțină victoria pentru a fi sigură de accederea în sferturile de finală. Găman, Koljic, Martic, Bancu și suspendatul Crețu sunt absențele lui Mirel Rădoi., Deși știe că prioritar e campionatul, nu poate băga rezervele și să riște ratarea calificării în sferturi, în caz în care Ocna Mureș bate sau face egal acasă cu Minaur Baia Mare, iar FC Argeș ar câștiga acest meci. În calcule intră și Hermannstadt, care are 3 puncte și joacă acasă cu Chindia.

Cote la pariuri la jocul FC Argeș – Universitatea Craiova

Echipa lui Mirel Rădoi este cea care pleacă favorită în opinia caselor de pariuri, la o cotă excelentă de 2,00, în timp outsiderul piteștean a primit o cotă aproape dublă, 3,90. Șansă dublă „X2” are cotă 1,25, iar șansă dublă „1X” cotă 1,75. Tot 1,75 este cota și pentru un gol marcat de „vulturii violeți”, iar unul al „leilor albaștri” din Bănie are cotă de 1,35.

ADVERTISEMENT

Din 2020, anul revenirii argeșenilor în prima divizie,  până acum s-au jucat între cele două echipe cinci meciuri la Pitești și bilanțul este de trei victorii ale craiovenilor și două ale echipei locale. Ultimul meci a avut loc în octombrie anul acesta și a fost câștigat de piteșteni cu scorul de 1-0.

ADVERTISEMENT