Sport

FC Argeş – Universitatea Craiova 0-4. Oltenii au făcut spectacol în Trivale. Cum arată clasamentul

Universitatea Craiova a câștigat cu un categoric 4-0 meciul din deplasare cu FC Argeș și păstrează șanse matematice în lupta la titlu cu CFR Cluj și FCSB
25.04.2022 | 19:46
FC Arges  Universitatea Craiova 04 Oltenii au facut spectacol in Trivale Cum arata clasamentul
Meciul de fotbal dintre FC Arges si Universitatea Craiova, contand pentru Liga 1 Play-Off Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Nicolae Dobrin din Pitesti, luni 25 aprilie 2022. © FOTO:Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
25-04-2022
16:56

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 1 după FC Argeş - Universitatea Craiova 0-4

Universitatea Craiova s-a apropiat la un punct de FCSB (care are însă un meci mai puțin disputat) și la 6 de CFR Cluj după victoria reconfortantă de la Pitești, 4-0 cu FC Argeș. Șansele matematice la titlu încă există, dar pentru a realiza minunea, oltenii au nevoie ca și contracandidatele să facă pași greșiți.

FC Argeș a demonstrat, încă o dată, că și-a cam încheiat socotelile cu actuala ediție de campionat odată cu calificarea în play-off, iar locul 6 pare acontat încă de pe acum.

25-04-2022
15:00

FC Argeş - Universitatea Craiova 0-4 (Al. Crețu 22, 62, Markovic 54, A. Ivan 70)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 70: GOOOL U CRAIOVA! Andrei Ivan înscrie un gol superb, cu un șut la vinclu, din colțul careului mare.

Min. 67: La Universitatea Craiova, au ieșit Baiaram și Markovic, au intrat Bic și Koljic.

Min. 65: Andrei Prepeliță schimbă jumătate de echipă la FC Argeș! Au ieșit Cr. Dumitru, I. Șerban, Cr. Tănase, Ganea și Tofan, au intrat Ișfan, Raynov, Fatay, Viana și Mușat.

Min. 62: GOOOL U CRAIOVA! Alexandru Crețu face „dubla” cu un șut din afara careului.

Min. 54: GOOOL U CRAIOVA! Andrei Ivan pătrunde pe stânga în careu, centrează pe 6 metri, de unde Markovic reia cu latul, sub bară.

Min. 50: Markovic trece de doi adversari și șutează puternic de la 20 de metri, puțin pe lângă poartă.

Min. 33: Aflat la 1o metri de poartă, Cristi Dumitru șutează din întoarcere, în diagonală, Pigliacelli era bătut, însă mingea s-a dus puțin pe lângă bară.

Min. 27: Șutul lui Vătăjelu din afara careului trece pe lângă poartă.

Min. 22: GOOOL U CRAIOVA! Alexandru Crețu profită de o respingere greșită a apărării argeșene, preia pe piept și înscrie cu un șut din 10-12 metri.

Min. 1: A început partida.

25-04-2022
13:19

Echipele de start la FC Argeş - Universitatea Craiova

  • FC Argeș: F. Croitoru – Tofan, Turda, Boldor, Latovlevici – Meza Colli, I. Șerban II – Ganea, C. Tănase, Cr. Dumitru – Said. Antrenor: Andrei Prepeliță
  • Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, M. Constantin, Bancu – A. Crețu, Screciu – Gustavo, Baiaram, A. Ivan – Markovic. Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Meciul FC Argeş – Universitatea Craiova are loc luni, 25 aprilie, cu începere de la ora 18:00, în cadrul etapei a 6-a din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1. Cu o victorie în acest meci, oltenii s-ar menţine în cursa pentru titlu, pentru că ar rămâne la o distanţă de șase puncte de liderul CFR Cluj. Orice alt rezultat ar diminua serios şansele craiovenilor.

Unde se joacă meciul FC Argeş – Universitatea Craiova

Întâlnirea FC Argeş – Farul se dispută luni, 25 aprilie, de la ora 18:00, pe stadionul „Nicolae Dobrin” din cartierul Trivale din Piteşti, în etapa a 6-a din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1. Întotdeauna partidele dintre cele două echipe au provocat un mare interes, fără a fi un derby, dsistanţa scurtă dintre cele două oraşe contribuind în acest sens.

ADVERTISEMENT

Aşa încât este de aşteptat ca tribunele stadionului din Trivale să se umple în număr consistent, mai ales că este a doua zi de Paşti şi nu se lucrează, deci drumul la arenă este mult mai facil şi faptul că vor veni cel puţin câteva sute de fani din Bănie pune autorităţile în alertă, pentru că nu o dată au avut loc schimburi de replici deloc liniştite între suporteri.

Cine transmite la TV partida FC Argeş – Universitatea Craiova

Partida FC Argeş – Universitatea Craiova se joacă luni, 25 aprilie, de la ora 18:00,pe stadionul Nicolae Dobrin din Piteşti, în etapa a 6-a din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1 şi este transmisă la televizor pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport. O mai puteţi urmări şi intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Piteşti se anunţă o vreme capricioasă luni, 25 aprilie. Vor fi reprize de soare, cu o temperatură maximă care va ajunge până la 22 de grade, dar şi de ploaie, iar acestea di urmă sunt anunţate mai ales după-amiază, deci sunt posibilităţi să se întâmple la ora jocului. Meciul va fi condus de arbitrul bucureştean Andrei Chivulete.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC Argeş – Universitatea Craiova

Antrenorul Andrei Prepeliţă nu are absenţe notabile la acest meci în afara portarului Greab, accidnentat în meciul de campionat de la Voluntari. FC Argeş are multe soluţii de bună calitate în atac, unde Arias, Said, Fatai şi George Ganea au capacitatea de a finaliza cu uşurinţă, cu condiţia să fie bine serviţi de mijlocaşi.

ADVERTISEMENT

La craioveni, faptul că problema portarului italian Mirko Pigliacelli, după contactul dur cu atacantul Adrian Petre în meciul de la Ovidiu, cu Farul, nu a fost atât de serioasă, conferă multă linişte în apărare. Rămân indisponibili mijlocaşii Lyes Houri şi Ionuţ Vână, dar există soluţii, ca şi până acum, pentru înlocuirea lor. Dar marea absenţă a Craiovei este chiar antrenorul Laurenţiu Reghecampf, suspendat.

Echipele probabile la FC Argeş – Universitatea Craiova

  • FC Argeș: F. Croitoru – Tofan, Turda, Dobrosavlevici, Latovlevici – Ișfan, Meza Colli, I. Șerban II, C. Tănase – Said, G. Ganea. Antrenor: Andrei Prepeliță
  • Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, Screciu, Bancu – Mateiu, A. Crețu – Gustavo, Baiaram, A. Ivan – Markovic. Antrenor: Laurențiu Reghecampf
ADVERTISEMENT

Cote la pariuri la jocul FC Argeş – Universitatea Craiova

Universitatea Craiova este aleasa caselor de pariuri la acest meci pentru postura de echipă favorită. Oltenii au primit o cotă de 1,85 pentru a lua cele trei puncte. Piteştenii însă pot da lovitura dacă se impun, cota lor ajungând la 4,75. Şi opţiunea şansă dublă „1X” este excelentă, cotă 1,95, iar un gol înscris de argeşeni ajunge la 1,70.

În sezonul regulat, cele două echipe şi-au împărţit punctele. Craiovenii au câştigat în Bănie, cu 1-0, iar Argeşul s-a impus acasă cu 3-2, după unul dintre cele mai spectaculoase jocuri ale sezonului. Cu un an mai înainte, oltenii dăduseră lovitura în Trivale, cu scorul de 2-1. În această ediție de play-off, în prima etapă, Universitatea a câștigat meciul de pe teren propriu cu un clar 3-0.

ADVERTISEMENT