Fotbal international

FC Barcelona a confirmat plecarea lui Philippe Coutinho. Unde ajunge brazilianul. VIDEO

19.08.2019 | 11:44
FC Barcelona a confirmat plecarea lui Philippe Coutinho Unde ajunge brazilianul VIDEO

Philippe Coutinho a ajuns în Germania pentru a semna cu Bayern Munchen. Guilermo Amor, directorul relațiilor publice de la Barcelona a făcut anunțul referitor la brazilian. Mijlocașul va evolua pentru clubul bavarez sub formă de împrumut și va purta numărul 10, număr purtat de Arjen Robben în sezoanele trecute.

Philippe Coutinho va pleca de la FC Barcelona

Bayern Munchen a vrut să-l aducă pe Leroy Sane de la Manchester City, dar mijlocașul s-a accidentat în Supercupa Angliei cu Liverpool. Clubul bavarez s-a reorientat spre Philippe Coutinho care nu ar mai fi prins echipa de start la Barcelona în urma venirii lui Antoine Griezmann.

Guillermo Amor a declarat: „Este un acord de principiu cu Bayern, da” . Conducerea lui Bayern Munchen va plăti integral salariul lui Coutinho pe care îl câştiga la Barcelona. Suma totală a salariului se ridică la  aproximativ 13.000.000 de euro. Pentru FC Barcelona, mijlocașul brazilian a bifat 76 de meciuri și a înscris 21 de goluri și 11 pase decisive.

  • 27 de ani are Philippe Coutinho

Bayern va putea să-l cumpere pe Coutinho pentru 120 de milioane de euro

În cazul în care mijlocașul brazilian va confirma în Germania, bavarezii vor putea să-l transfere definitiv pentru 120.000.000 de euro. Catalanii vor primi 8.500.000 de euro pentru împrumutul brazilianului. Directorul relațiilor publice de la Barcelona a făcut o declarație și despre o posibilă venire a lui Neymar. „ Neymar a vorbit foarte mult în ultimele zile, cum şi subiectul a fost intens mediatizat. Ce urmează să se întâmple, o să se întâmple. Perioada de transrferuri e încă deschisă, vom vedea ce va fi. Dar noi ne concentrăm acum pe meciurile din La Liga”, a declarat Guillermo Amor.

În debutul campionatului din Germania, Bayern Munchen a remizat pe teren propriu cu Hertha Berlin, scor 2-2. Pentru campioana Bundesligii a înscris Robert Lewandowski cu o dublă, în timp ce pentru Herta a marcat Dodi Lukebakio și Marko Grujic.

  • 90.000.000 de euro este cota de piață a lui Philippe Coutinho
Tags: