Barcelona - Neymar 1-0! Catalanii, aproape de câştiga o sumă fabuloasă de la brazilian

fc barcelona, psg, neymar

Brazilianul Neymar poate plăti clubului FC Barcelona o sumă uriaşă, fiind foarte aproape să piardă procesul intentat clubului catalan.

Vara trecută lumea fotbalului era zguduită de o ştire care avea să se transforme în cel mai scump transfer al unui jucător din toate timpurile. Brazilianul Neymar era achiziţionat de PSG, fără ca Barcelona să poată face ceva pentru a-şi ţine vedeta, întrucât şeciii din Qatar, care conduc gruparea franceză au achitat clauza de eliberare a jucătorului, în valoare de 222 de milioane de euro.

La puţin timp după ce brazilianul i-a lăsat fără replică atât pe şefii clubului catalan cât şi pe coechipierii săi din trupa blaugrana, a venit o a doua bombă, tot din partea lui Neymar. Sud-americanul a cerut Barcelonei să i se achite cele 26 de milioane de euro, primă de fidelitate, stipulată în contractul reînnoit doar cu mai puţin de un an de plecarea la Paris. Însă şefii Barcei au respins cererea, motivând că prin plecarea la Paris Neymar nu mai poate primi primă de fidelitate.

FC Barcelona are ajutorul FIFA

Între cele două părţi a început războiul. Neymar şi tatăl său au dat în judecată Barcelona pentru nerespectarea înţelegerii şi la rândul lor catalanii l-au acţionat în instanţă pe fotbalist pentru plata despăgubirilor. Iar verdictul pare a se îndrepta vertiginos în defavoarea familiei Neymar, care ar putea fi obligată să achite o sumă fabuloasă fostuluii club. Postul de radio Cadena Ser a anunţat că Barcelona are deja 1-0 în faţa lui Neymar, după ce FIFA a respins cererea lui Neymar.

Acum e rândul celor din Barcelona să cotraatace, ei urmând a cere lui Neymar suma de 75 de milioane de euro, acesta urmând a se desfăşura în instanţă civilă. Catalanii sunt convinşi de victorie, chiar dacă Neymar va ataca decizia la TASS.