Fotbal international

FC Barcelona – Betis Sevilla 3-4, în La Liga. Catalanii au fost făcuți KO pe Camp Nou. Video

11.11.2018 | 19:27
FC Barcelona  Betis Sevilla 34 in La Liga Catalanii au fost facuti KO pe Camp Nou Video

Partida FC Barcelona – Betis Sevilla 3-4 s-a jucat duminică pe impozanta arenă a catalanilor, Nou Camp, în cadrul etapei a 12-a din La Liga. Oaspeții au condus cu scorul de 2-0 la pauză și s-au impus în final cu 4-3. Messi a marcat o dublă la primul meci ca titular după accidentarea suferită în partida cu FC Sevilla. Barcelona rămâne lider în Primera Division, cu 24 de puncte, urmată de Atletico madrid și Deportivo Alaves, cu câte 23 de puncte.


UPDATE, ora 19.25. Catalanii au fost învinși pe teren propriu pentru prima dată după o pauză de doi ani și au primit 4 goluri pe Camp Nou pentru prima dată în ultimii 15 ani. S-a întâmplat în aprilie 2003, când gruparea blaugrana a pierdut acasă, scor 2-4 cu Deportivo la Coruna. De cealaltă parte, Betis a obținut prima victorie pe Camp Nou după cea din 1998 și a devenit prima echipă care marchează de 4 ori pe terenul Barcelonei din 2003 încoace. Betis i-a administrat Barcelonei cea de-a doua înfrângere pe teren propriu, după cea din 2016.


FINAL DE MECI! Barcelona – Betis Sevilla 3-4.

Minutul 90+4. Messi a marcat, iar arbitrul a anulat inițial golul pentru o poziție de offside la Vidal, cel care i-a pasat decisiv. După ce a consultat proba VAR, centralul a decis să valideze golul Barcelonei.


Minutul 83. Canales înscrie pentru Betis și spulberă șansele catalanilor de a scoate puncte din partida de pe Camp Nou.


Minutul 79. Vidal marchează, iar Barcelona speră să revină în joc.


Minutul 71. Lo Celso face 3-1 pentru Betis.


Minutul 67. Barcelona reduce din diferență prin Lionel Messi din lovitură de la 11 metri.


PAUZĂ. Barcelona – Betis Sevilla 0-2 după primele 45 de minute.

Minutul 34. Se conturează o surpriză pe Camp Nou. E 2-0 pentru Betis, după golul lui Joaquin, din pasa lui Tello.


Minutul 20. Deschidere surprinzătoare de scor pe Camp Nou. Betis conduce cu 1-0, prin golul marcat de Junior din pasa lui Carvalho.


UPDATE, ora 17.15. S-a dat startul pe Camp Nou.


UPDATE, ora 16:23. Leo Messi a surprins pe toată lumea la venirea la stadion. A purtat o bluză cu un ursuleţ în momentul în care a ajuns la Camp Nou:


UPDATE, ora 16:17. Leo Messi începe ca titular meciul împotriva lui Betis, la 3 săptămâni de la accidentarea la mână suferită în meciul cu FC Sevilla. Echipele de start:

Barcelona (4-3-3): Ter Stegen – Sergi Roberto, Pique, Lenglet, Jordi Alba – Sergi Busquets, Rakitc, Arthur – Messi, Malcom, Luis Suarez. 

După 11 etape FC Barcelona este lider în La Liga, având 24 de puncte, cu trei peste marea revelație și concitadina Espanyol și cu șapte peste dușmanul tradițional, Real Madrid. Betis Sevilla are un sezon foarte modest pe plan intern până acum, cu doar 13 puncte și ocupă locul 14, departe de posibilitățile și aspirațiile unei formații care în campionatul trecut s-a clasat în plutonul fruntaș.

Barcelona – Sevilla Live Stream pe Digi Sport și Telekom Sport

Meciul FC Barcelona – Betis Sevilla se joacă duminică, 11 noiembrie, de la ora 17:15, în cadrul etapei a 12-a din La Liga. Va putea fi vizionat în direct la TV pe Digi Sport sau pe Telekom Sport, iar o altă variantă la fel de bună este accesarea FANATIK.RO, pentru a-l putea urmări în format LIVE VIDEO. Betis este ceva mai dezavantajată decât catalanii prin prisma faptului că a jucat joi seară, acasă cu AC Milan în Europa League, iar echipa lui Ernesto Valverde cu două zile mai devreme, în Champions League, la Milano, cu Inter.

FC Barcelona - Betis Sevilla live în La Liga. Catalanii l-au pierdut pe brazilianul Philippe Coutinho, cu ruptură musculară
FC Barcelona – Betis Sevilla live în La Liga. Catalanii l-au pierdut pe brazilianul Philippe Coutinho

Foarte probabil la acest meci se va produce momentul mult așteptat de suporterii Barcelonei, respectiv revenirea lui Lionel Messi, după accidentarea la braț, suferită în meciul de la Sevilla. În schimb, Barcelona va fi în continuare fără stâlpul defensivei, francezul Samuel Umtiti, la care s-a adăugat acum pentru circa trei săptămâni problema musculară a brazilianului Philippe Coutinho.