Fotbal international

FC Barcelona îl vrea pe noul Cristiano Ronaldo! Vezi suma imensă pe care o cere Benfica pentru el

09.02.2019 | 10:43
FC Barcelona il vrea pe noul Cristiano Ronaldo Vezi suma imensa pe care o cere Benfica pentru el

FC Barcelona îl vrea pe noul Cristiano Ronaldo! În Portugalia jucătorul Benficăi, Joao Felix, este deja comparat tot mai mult cu starul lui Juventus și i se prevede un viitor cel puțin la fel de strălucit cum a avut fostul elev al lui Loți Boloni la Sporting Lisabona. Are 19 ani și a debutat în prima echipă a vulturilor vara trecută. Și a marcat recent în derbyul Lisabonei câștigat la scor de Benfica în fața lui Sporting cu 4-1.

De atunci a strâns 12 partide și cifrele sale nu arată deloc rău pentru un fotbalist care abia face primii pași în fotbalul mare, dar îi face spectaculos și impresionează prin calitățile sale deosebite. Are doar 12 meciuri, dar a marcat șase goluri și a dat trei pase decisive, cifre care dezvăluie potențialul enorm al acestui Joao Felix, pe care au pus deja ochii nu numai catalanii.

Noul Cristiano Ronaldo e legat de Benfica până în 2023

Ca poziție pe teren joacă al doilea vârf, însă se descurcă la fel de bine și ca aripă, având o viteză bună și dribling de calitate, cum poate fi pus fără probleme și în rolul servantului din spatele vârfului. Această polivalență, datorată tehnicității deosebite și viziunii asupra terenului la fracțiunea de secundă au entuziasmat și i-au făcut pe jurnaliștii lusitani să considere că a apărut urmașul lui CR7.

Evident că până acum drumul e încă lung pentru Joao Felix, însă șefii Benficăi nu sunt nici ei de ieri de azi în fotbal și au înțeles că au în curte o mină de aur. Drept urmare, i-au făcut un nou contract tânărului jucător, unul care îl leagă de albi-roșii până în vara lui 2023. Și pentru a fi siguri fie că își vor putea păstra giuvaierul cel puțin o perioadă de timp sau, mai degrabă, că pot da o mare lovitură financiară, i-au stabilit o clauză de eliberare foarte mare. Nu mai puțin de 120 de milioane euro. O sumă pe care o pot plăti puține cluburi, chiar și din cele de top: Barcelona, Real Madrid, PSG și Manchester City.

Barcelona îl vrea pe noul Cristiano Ronaldo. Joao Felix a jucat 12 meciuri în acest sezon, a dat 6 goluri și 3 pase decisive
Barcelona îl vrea pe noul Cristiano Ronaldo. Joao Felix a jucat 12 meciuri în acest sezon, a dat 6 goluri și 3 pase decisive