FC Barcelona îl vrea pe Paul Pogba. Francezul declarase că visează să joace pentru Real Madrid

Cosmin Crăciun   
în FC Barcelona
14/10/2020, 19:56
FC Barcelona îl vrea pe Paul Pogba. Francezul declarase că visează să joace pentru Real Madrid
FC Barcelona îl vrea pe Paul Pogba. Francezul declarase că visează să joace pentru Real Madrid. Sursa foto: Hepta.ro

Aflată în căutare de noi staruri, FC Barcelona îl vrea pe Paul Pogba. Catalanii vor să profite de situația mijlocașului francez de la Manchester United și să îl aducă liber de contract.

Campion mondial cu Franța, Pogba a ajuns la 27 de ani și se apropie de finalul contractului cu Manchester United. Înțelegerea sa expiră în vara anului 2021.

FC Barcelona vrea să profite și să îl oferteze în ianuarie, însă catalanii ar putea avea parte de concurență puternică în lupta pentru mijlocașul de pe Old Trafford.

FC Barcelona îl vrea pe Paul Pogba. Merga să facă pereche cu Miralem Pjanic?

Revenirea lui Paul Pogba la Manchester United, după ce mijocașul francez jucase timp de patru ani la Juventus, nu a avut efectul scontat. Trupa de pe Old Trafford este departe de a putea emote pretenții la titlul de campioană în Premier League, iar Pogba se gândește să plece.

Chiar dacă, statistic, a fost printre cei mai buni oameni ai echipei de când s-a întors de la Juventus, Pogba nu a reușit să fie liderul de care United avea nevoie pentru a cuceri din nou titlul în Anglia. Pe de altă parte, nici clubul nu s-a mișcat în direcția dorită de francez și nu a avut o strategie care să îi permită să realizeze performanțe mari.

Așa că francezul este gata să plece de pe Old Trafford și ar fi tentat de o experiență în La Liga. Cotidianul catalan Mundo Deportivo informează că FC Barcelona ar vrea să profite de incapacitatea lui Manchester United de a ajunge la o înțelegere cu Pogba pentru prelungirea contractului.

Ronald Koeman este interesat de transferul campionului mondial, pe care ar vrea să îl aducă pentru a face pereche în centrul liniei de mijloc cu Miralem Pjanic, adus de la Juventus după finalul sezonului 2019-2020. Este remarcabil că Pjanic a fost adus la Juventus în vara lui 2016 tocmai pentru a-l înlocui pe Pogba.

Ar vrea și la Barcelona, deși visează la Real Madrid

Conform cotidianului catalan, Pogba nu ar refuza deloc o potențială mutare pe Camp Nou și ar vrea să joace pentru Ronaldo Koeman. Asta în ciuda faptului că francezul a declarat recent că visează să fie antrenat de Zinedine Zidane, la Real Madrid.

Am auzit cu toții despre Zidane, au fost spuse anumite lucruri. Întrebare este ce ar trebui să spun? Vă răspund, da, să joci pentru Real Madrid este ceva ce ar dori fiecare jucător.

Pentru mine, este un vis. Într-o zi, de ce nu? Sunt la Manchester United, îmi iubesc clubul, fac performanță și mă simt bine.

O să fac tot ce pot pentru a readuce clubul acolo unde merită. Cu toții vrem să ne întoarcem la cel mai bun nivel”, a spus Pogba într-o conferință de presă.

Pogba mai are contract până în vara lui 2021 cu Manchester United, însă englezii pot activa o clauză prin care înțelegerea francezului să fie prelungită pentru încă un sezon. Clauza poate fi activată unilateral, iar singura condiție ar fi ca Manchester United să îi mențină salariul lui Pogba la același nivel sau să îl crească.

Deși „diavolii roșii” nu vor dori să îl lase să plece gratis, impresarul Mino Raiola ar putea negocia o înțelegere cu Ed Woodward, președintele lui Manchester United. Francezul câștigă peste 15 milioane de lire sterline pe an, iar United ar putea fi tentată să se despartă de el pentru a reduce cheltuielile.

Închide ×