Sport

Barcelona – Inter 3-3, în etapa 4 din grupele Champions League. Toate rezultatele serii și clasamentele. Echipele calificate în faza următoare. Video

Vezi aici în format LIVE stream FC Barcelona - Inter precum și celelalte meciuri din grupele Champions League de miercuri, 12 octombrie
12.10.2022 | 23:52
Barcelona  Inter 33 in etapa 4 din grupele Champions League Toate rezultatele serii si clasamentele Echipele calificate in faza urmatoare Video
Barcelona nu a reușit decât un 3-3 pe teren propriu în meciul cu Inter
ADVERTISEMENT
12-10-2022
21:27

Cinci echipe s-au calificat deja în optimile de finală ale Ligii Campionilor

După ce marți seara Real Madrid și Manchester City și-au asigurat calificarea în optimile de finală încă dinaintea disputării ultimelor două etape, miercuri a venit rândul altor trei formații să obțină aceeași „performanță”. Este vorba de Napoli, Bayern Munchen și Club Brugge, care nu mai pot pierde unul dintre primele două locuri din grupă, indiferent de rezultatele care se vor mai înregistra de acum înainte.

Dacă Napoli și Bayern nu reprezintă o surpriză, marea revelație este Club Brugge, care a reușit să acumuleze deja 10 puncte într-o grupă cu FC Porto, Atletico Madrid şi Bayern Leverkusen. Brugge este al doilea club belgian din istorie care reușește să se califice în optimile Ligii Campionilor, după KAA Gent în sezonul 2015-16.

12-10-2022
18:58

Rezultatele înregistrate miercuri seara în etapa a 4-a din grupele Ligii Campionilor

Vezi aici cele mai importante faze.

FINAL Glasgow Rangers – FC Liverpool 1-7 (Arfield 18 / Firmino 24, 55, D. Nunez 67, Salah 76, 80, 81, Elliot 87)

Min. 87: GOOOL Liverpool! Fază prelungită de atac a oaspeților, Harvey Elliot înscrie cu un șut din 7-8 metri, dar golul este anulat pentru o poziție de ofsaid. După analiza video a fazei, se revine asupra deciziei și reușita este validată.

Min. 81: GOOOL Liverpool! Salah face hattrick-ul în doar patru minute, cu un șut plsat la colțul lung, mingea lovind bara înainte să intre în plasă.

Min. 80: GOOOL Liverpool! Salah face „dubla” cu un șut plasat din marginea careului mare.

Min. 76: GOOOL Liverpool! Salah ia o acțiune pe cont propriu și înscrie cu un șut plasat din colțul careului mic.

Min. 67: GOOL Liverpool! Darwin NUnez înscrie cu unșut plasat din marginea careului.

Min. 55: GOOL Liverpool! Joe Gomez îl găsește perfect în careu pe Firmino, care pune latul din 6 metri, realizând „dubla”.

Min. 24: GOOL Liverpool! Corner pentru oaspeți și Firmino reia cu capul în plasă din 2 metri.

Min. 18: GOOL Rangers! Arfield îl învinge pe Alisson cu un șut plasat, din marginea careului.


FINAL Bayer Leverkusen – FC Porto 0-3 (Galeno 6, Taremi 53 pen., 64 pen.)

Min. 64: GOOOL FC Porto! Mehdi Taremi a transformat şi al doilea penalty, fără şansă pentru portarul nemţilor.

Min. 60: Odilon Kossounou a comis un fault în careu la Galeno şi Istvan Kovacs a arătat punctul de la 11 metri.

Min. 53: GOOOL FC Porto! Taremi a executat perfect lovitura de la 11 metri.

Min. 51: Amine Adli îl faultează pe Galeno şi Istvan Kovacs acordă lovitură liberă din marginea careului. Arbitrul român a fost chemat să revadă faza cu sistemul VAR şi a acordat până la urmă penalty pentru FC Porto.

Min. 35: Hudson-Odoi a întors o minge venită din banda opusă, balonul a ajuns la Adli care a marcat, după devierea lui Patrik Schick. Cu toate acestea, Istvan Kovacs a anulat reuşita pentru un henţ.

Min. 17: Execuţia lui Demirbay de la 11 metri a fost parată de Diogo Costa.

Min. 13: Bakker a fost cosit în marginea careului şi Istvan Kovacs a oprit jocul pentru a-i da cartonaş galben jucătorului de la Bayer Leverkusen. Arbitrul român a fost chemat să revadă faza cu ajutorul sistemului VAR şi a acordat, până la urmă, o lovitură de la 11 metri.

Min. 7: GOOOL FC Porto! Galeno a urmărit mingea degajată de portar, s-a strecurat prin apărarea nemţilor şi a deschis scorul cu un şut din careu.


FINAL FC Barcelona – Inter 3-3 (Dembele 40, Lewandowski 82, 90+2 / Barella 50, L. Martinez 63, Gosens 89)

Min. 90+5: Lautaro Martinez îl deposedează pe Pedri, îl vede pe Aslani, care scapă singur cu ter Stegen, dar șutul acestuia este scos cu piciorul de portarul Barcelonei.

Min. 90+2: GOOOL Barcelona! Centrare perfectă Eric Garcia, Lewandowski se înalță și trimite mingea cu capul la vinclu.

Min. 89: GOOOL Inter! Onana degajează, Lautaro pleacă din jumătatea proprie, și, după un sprint de 30 de metri, pasează în partea opusă la Gosens, care, singur-singurel, finalizează.

Min. 82: GOOOL Barcelona! Centrare în careul lui Inter, minge este reluată spre poartă, Bastoni respinge până la Lewandowski, care înscrie din 14 metri.

Min.72: Lewandowski șutează din 12 metri lateral dreapta, Onana se întinde și respinge spectaculos la prima acțiune cu adevărat periculoasă a polonezului.

Min. 63: GOOOL Inter! Pasă lungă a lui Calhanoglu, Lautaro Martinez preia, îl întoarce pe Garcia, și șutează perfect, mingea intrând în poartă după ce a lovit pe rând ambele bare!

Min. 57: Milan Skriniar, nemarcat, reia cu capul după o lovitură de colț, dar ter Stegen scoate senzațional de la rădăcina barei.

Min. 50: GOOOL Inter! Centrare perfectă de pe partea stângă a lui Bastoni, Pique nu-l simte pe Barella care sprintează, iar jucătorul italian înscrie.

Min. 40: GOOOL Barcelona! Raphinha sprintează, câștigă duelul cu Di Marco, pasează la Sergi Roberto, acesta centrează în 4 metri și Dembele finalizează.

Min.25: Inter iese pe contraatac, Mkhitaryan șutează puternic, pe jos, de la 25 de metri lateral stânga, dar ter Stegen scoate de lângă bară.

Min. 16: Calhanoglu execută o lovitură liberă, Dzeko reia din prima, din mijlocul careului, mingea lovește transversala și cade în teren, iar apoi este respinsă, după un carambol, de fundașii gazdă.

Min.9: Corner executat de Raphinha, Lewandowski reia cu capul și Mkhitaryan respinge de pe linia porții.


FINAL Viktoria Plzen – Bayern Munchen 2-4 (Vlkanova 62, Kliment 74 / Mane 10, Muller 14, Goretzka 25, 35)

Min. 74: GOOOL Plzen! Kliment înscrie cu un șut pe jos, în colțul din stânga al porții bavareze.

Min. 62: GOOOL Plzen! Vlkanova reduce din handicap cu un șut din careu.

Min. 35: GOOOL Bayern! Goretzka înscrie din apropiere, după o pasă a lui Sane.

Min. 25: GOOOL Bayern! Rolurile se inversează față de golul doi. MUller îl servește pe Goretzka, iar acesta înscrie cu un șut superb.

Min. 14: GOOOL Bayern! Coman îl găsește excelent pe Muller în careu, care dublează avantajul nemților cu un șut plasat.

Min. 10: GOOOL Bayern! Mane deschide scorul cu un șut din careu, pe jos, după o pasă a lui Goretzka.


FINAL Tottenham – Eintracht Frankfurt 3-2 (Son 20, 36, Kane 28 pen. / Kamada 14, Alidou 87)

Min. 90+2: Kane a ratat o lovitură de la 11 metri.

Min. 87: GOOOL Eintracht! Alidou reia cu capul în plasă după un corner executat de Gotze.

Min. 60: Oaspeții rămân în zece jucători. Tita vede două cartonașe galbene în decurs de numai 3 minute și este eliminat.

Min. 36: GOOOL Tottenham! Son face „dubla” cu un șut din careu, după o pasă a lui Hojbjerg.

Min. 28: GOOOL Tottenham! Arbitrul Carlos Del Cerro acordă penalty pentru gazde după consultarea VAR, în urma unei căderi în careu a lui Kane. Execută același jucător și înscrie.

Min. 20: GOOOL Tottenham! Bine găsit de Kane, Son aduce egalarea cu un șut senzațional.

Min. 14: GOOOL Eintracht: Kamada deschide scorul cu un șut din apropiere.


FINAL Sporting Lisabona – Marseille 0-2 (Guendouzi 20 pen., A. Sanchez 32)

Min. 61: Pedro Goncalves (Sporting) vede două cartonașe galbene în decurs de numai un minut pentru comportament nesportiv și este eliminat.

Min. 32: GOOOL Marseille! Alexis Sanchez primește o pasă în fața porții de la Harit și înscrie.

Min. 20: GOOOL Marseille! Guendouzi transformă lovitura de pedeapsă.

Min. 19: Esgaio (Sporting) comite un fault în careu, vede cel de-al doilea cartonaș galben și este eliminat.

Clasamentele după meciurile din etapa a 4-a

liga camp cls
Liga Campionilor, clasamente
12-10-2022
17:46

Echipele de start la Barcelona - Inter, Viktoria Plzen - Bayern Munchen și Rangers - Liverpool

Au apărut echipele de start la Barcelona – Inter, Viktoria Plzen – Bayern Munchen și Rangers – Liverpool, meciuri care vor începe la ora 22:00.

Barcelona: Ter Stegen – Roberto, Pique, Garcia, ALonso – Gavi, Busquets, Pedri – Dembele, Lewandowski, Raphinha. Antrenor: Xavi

Inter: Onana – Skriniar, De Vrij, Bastoni – Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco – Martinez, Dzeko. Antrenor: S. Inzaghi


Viktoria Plzen: Stanek – Havel, Hejda, Tijani, Jemelka – Kalvach, Bucha – Kopic, Vikanova, Mosquera – Chory. Antrenor: M. Bilek

Bayern Munchen: Ulreich – Mazraoui, Pavard, Upamecano, Stanisic – Goretzka, Kimmich – Coman, Muller, Sane – Mane: Antrenor: J. Nagelsmann


Rangers: McGregor – Tavernier, Goldson, Davies, Barisic – Jack, Lundstram – Sakala, Arfield, Kent – Colak. Antrenor: G. van Bronckhorst

Liverpool: Alisson – Gomez, Konate, van Dijk, Tsimikas – Henderson, Fabinho, Elliott – Firmino, Nunez, Carvalho. Antrenor: J. Klopp

12-10-2022
16:44

Napoli - Ajax 4-2 şi Atletico Madrid - Club Brugge 0-0, în primele meciuri ale serii

Vezi aici cele mai importante faze.

FINAL Napoli – Ajax 4-2 (Lozano 4, Raspadori 16, Kvaratskhelia 62 pen., Osimhen 89 / Klaassen 49, Bergwijn 83 )

Min. 89: GOOOL Napoli! După o gafă de proporţii, în careu, a lui Blind, Osimhen i-a furat mingea şi a înscris.

Min. 85: Găsit perfect în careu, Osimhen reia peste poartă din cinci metri.

Min. 83: GOOOL Ajax! Steven Bergwijn a transformat perfect lovitura de la 11 metri şi finalul meciului de la Napoli va fi incendiar.

Min. 81: Juan Jesus l-a tras de tricou pe Berghuis, iar Felix Zwayer a acordat o lovitură de la 11 metri pentru Ajax Amsterdam.

Min. 79: Osimhen a reuşit să împingă mingea în poartă, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Min. 62: GOOOL Napoli! Kvaratskhelia a executat impecabil lovitura de la 11 metri şi readuce diferenţa de două goluri de pe tabelă.

Min. 60: Mingea şutată de Ndombele l-a lovit în mână pe Timber, dar arbitrul nu a arătat punctul de la 11 metri. Felix Zwayer a fost chemat să revadă fază cu ajutorul sistemului VAR şi a acordat penalty-ul.

Min. 49: GOOOL Ajax! Bassey a centrat din bandă, iar Klaassen a redus diferenţa cu o lovitură cu capul.

Min. 16: GOOOL Napoli! După o cursă rapidă a lui Kvaratskhelia, mingea a ajuns la Raspadori, care şi-a făcut perfect paşii pentru un şut la care Pasveer nu a avut nicio şansă.

Min 4: GOOOL Napoli! La primul atac al napoletanilor, Zielinski a trimis din prima, iar Lozano a deschis scorul cu o lovitură cu capul.


FINAL Atletico Madrid – Club Brugge 0-0

Min. 89: Morata ratează incredibil din 3 metri, șutul său din vole izbindu-l în față pe Mignolet.

Min. 82: Sowah vede cel de-al doilea cartonaș galben și este eliminat.

Min. 41: La un contact în careu între Molina și Buchanan, arbitrul Danny Makkelie dictează penalty pentru oaspeți. Atenționat din camera VAR, vizionează faza pe monitor și revine asupra deciziei.

Min. 23: Correa scapă singur cu Mignolet, îl driblează, trimite în fața porții, de unde Saul reia în plasă. Golul este anulat însă din cauza unei poziții de ofsaid a lui Correa.

Min. 19: Correa rămâne singur cu Mignolet, dar șutează pe lângă poartă din colțul careului mic.

12-10-2022
15:38

Echipele de start la Napoli - Ajax şi Atletico Madrid - Club Brugge

Napoli: Meret – Di Lorenzo, Kim, J. Jesus, Olivera – Anguissa, Lobotka, Zielinski – L0zano, Raspadori, Kvaratskhelia. Antrenor: L. Spalletti

Ajax: Pasveer – Sanchez, Timber, Blind, Bassey – Klaassen, Alvarez, Taylor – Berghuis, Kudus, Bergwijn. Antrenor: A. Schreuder


Atletico Madrid: Oblak – Molina, Savic, Gimenez, Reinildo, Saul – Koke, Kondogbia, Lemar – Correa, Griezmann. Antrenor: D. Simeone

Club Brugge: Mignolet – Odoi, Mechele, Sylla, Buchanan – Svok Olsen, Vanaken, Onyedika, Nielsen – Sowah, Jutgla. Antrenor: C. Hoefkens

BMiercuri, 12 octombrie, se încheie etapa 4 din faza grupelor din Champions League, iar meciul considerat cap de afiș este FC Barcelona – Inter, două dintre echipele favorite la calificare din Grupa C, alături de Bayern Munchen. Şase dintre cele opt meciuri ale serii vor fi transmise la TV, în România, ca de obicei, pe canalele Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport.

FC Barcelona – Inter, meciul serii în etapa 4 din grupele Champions League. Programul partidelor de azi, miercuri, 12 octombrie 2022

În mod categoric FC Barcelona – Inter, duelul unora dintre cele trei echipe favorite din Grupa C, este meciul serii în grupele Champions League. De asemenea, partidele Napoli – Ajax, Glasgow Rangers – Liverpool, Atletico Madrid – Club Brugge și Tottenham – Eintracht Frankfurt prezintă real interes, cu implicații clare în configurația grupelor.

ADVERTISEMENT

Catalanii sunt cu spatele la zid, pentru că orice alt rezultat în afara victoriei aproape îi condamnă la exodul în Europa League, cu serioase consecințe în planul pierderilor financiare. Într-o situație delicată se află și o altă echipă iberică, Atletico Madrid, în grupa cu Club Brugge, neașteptatul lider cu punctaj maxim, FC Porto și Bayer Leverkusen.

Napoli – Ajax (grupa A, ora 19:45)

Atletico Madrid – Club Brugge (grupa B, ora 19:45)

Glasgow Rangers – FC Liverpool (grupa A, ora 22:00)

Bayer Leverkusen – FC Porto (grupa B, ora 22:oo)

FC Barcelona – Inter (grupa C, ora 22:00)

Viktoria Plzen – Bayern Munchen (grupa C, ora 22:00)

Tottenham – Eintracht Frankfurt (grupa D, ora 22:00)

Sporting Lisabona – Marseille (grupa D, ora 22:00)

Cine transmite la TV FC Barcelona – Inter și alte cinci meciuri din etapa a 4-a a grupelor Champions League

Șase dintre cele opt meciuri din data de miercuri, 12 octombrie 2022, din etapa 4 a grupelor Champions League, vor fi transmise la TV. Partidele pot fi urmărite pe posturile Digi Sport, Orange Sport, Prima Sport. Singurele jocuri care nu vor putea fi vizionate pe micile ecrane sunt Bayer Leverkusen – FC Porto, duelul din Grupa B arbitrat de Istvan Kovacs, și Sporting Lisabona – Marseille, în Grupa D.

ADVERTISEMENT

De asemenea, toată acţiunea din meciurile disputate în etapa 4 din grupele Champions League, inclusiv din cele două partide netelevizate,  va putea fi urmărită în format LIVE VIDEO dacâ veți alege opțiunea de a intra pe site-ul FANATIK. Aici în mod cert puteți alege să urmăriți oricare dintre cele opt jocuri.

Napoli – Ajax (grupa A, ora 19:45 Digi Sport 1, Orange Sport 2, Prima Sport 1)

Atletico Madrid – Club Brugge (grupa B, ora 19:45 Digi Sport 2, Orange Sport 3, Prima Sport 2)

Glasgow Rangers – FC Liverpool (grupa A, ora 22:00 Digi Sport  2, Orange Sport 2, Prima Sport 2)

Bayer Leverkusen – FC Porto (grupa B, ora 22:oo)

FC Barcelona – Inter (grupa C, ora 22:00 Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 1))

Viktoria Plzen – Bayern Munchen (grupa C, ora 22:00 Digi Sport 3, Orange Sport 3, Prima Sport 3)

Tottenham – Eintracht Frankfurt (grupa D, ora 22:00 Digi Sport 4, Orange Sport 4, Prima Sport 4)

Sporting Lisabona – Marseille (grupa D, ora 22:00)

Toate informaţiile despre FC Barcelona – Inter  meciul serii din etapa 4 a grupelor Champions League, miercuri, 12 octombrie

Cu doar trei puncte la jumătatea întrecerii fazei grupelor, FC Barcelona tremură serios pentru calificarea în primăvara Champions League. Catalanii au nevoie de victorie, iar antrenorul Xavi Hernandez și veteranul Sergio Busquets așteaptă, de la cei 90.000 de spectatori care vor umple până la refuz tribunele de pe Nou Camp, o atmosferă de iad pentru milanezi, mai ales după ce în tur au pierdut cu 1-0 în urma unor mari erori de arbitraj.

ADVERTISEMENT

În privința loturilor, absenții lui Xavi se numesc Araujo, Christensen, Bellerin, Depay, Kessie, Kounde, patru dintre aceștia fiind apărători și trei fundași centrali, Kounde titular indiscutabil pe acest post. La Inter nu vor fi prezenți vârful Romelu Lukaku, importantul mijlocaș Marcelo Brozovic, atacantul Correa și mijlocașul Dalbert. Italienii s-au arătat surprinși de alegerea UEFA în privința arbitrului, polonezul Marciniak, în condițiile în care vedeta gazdelor este atacantul polonez Robert Lewandowski!

Tot ce trebuie să știți despre Napoli – Ajax, Glasgow Rangers – FC Liverpool, Atletico Madrid – Club Brugge, meci arbitrat de Istvan Kovacs și Tottenham – Eintracht Frankfurt

Napoli, cu o victorie la returul cu Ajax, pe care a spulberat-o la Amsterdam cu un neverosimil 6-1, este oficial calificată în optimile de finală ale Champions League. Batavii au destule absențe, cea mai importantă fiind căpitanul echipei, Dusan Tadic, eliminat în meciul tur.

ADVERTISEMENT

În aceeași grupă are loc episodul doi din duelul britanic, de astă dată pe tărâm scoțian, Glasgow Rangers – FC  Liverpool, cu o listă lungă de absenți în ambele tabere, ultimii doi căzuți dintre “cormorani” fiind atacantul Luis Diaz și fundașul Alexander Arnold, plus recidivă la Matip, care abia revenise.

La Madrid, Atletico are obligatoriu nevoie de cele trei puncte în fața revelației Club Brugge, lider cu maxim de puncte într-o grupă în care era văzută drept locul 4. Este ziua Spaniei și trupa lui Diego Simeone vrea să o celebreze cu trei puncte.

La Londra, Tottenham este clar favorită în fața lui Eintracht Frankfurt, englezii și Sporting Lisabona fiind cotate prime favorite, dar un rezultat bun al lui Marseille la Lisabona sau al germanilor cu Spurs ar putea face foarte pasionant duelul de calificare până la final.

ADVERTISEMENT