Fotbal international

Regretul carierei lui Messi. Ce ar face cu cele 5 Baloane de Aur

Leo Messi s-a confesat. Află care este marele său vis al carierei de fotbalist, pentru împlinirea căruia e gata să cedeze cele cinci Baloane de Aur.
12.01.2018 | 15:17
Regretul carierei lui Messi Ce ar face cu cele 5 Baloane de Aur

Leo Messi este de foarte mulţi specialişti şi fani drept cel mai bun jucător din lume din ultimii ani, chiar dacă la nivel de trofee individuale se află la egalitate cu rivalul de la Real Madrid, portughezul Cristiano Ronaldo, cu câte 5 Baloane de Aur în palmares. Messi are ceva în plus faţă de Ronaldo, iar acel ceva, adică harul, talentul, nu are cum să îl copieze lusitanul, pentru că Ronaldo este foarte muncitor, dar nu şi talentat.

La Barcelona Messi a câştigat tot ce îşi putea dori ca fotbalist şi se simte efectiv ca un zeu în capitala Cataloniei. Cu toate acestea are un vis neîmplinit şi la 31 de ani ştie că nu mai sunt foarte multe oportunităţi ca să şi-l împlinească decât anul acesta sau în cel mai rău caz peste patru ani. Este vorba de titlul de campion mondial cu naţionala Argentinei. E cu atît mai dureros cu cât Argentina lui Messi a pierdut trei finale.

De ce e nefericit starul lui FC Barcelona

Pentru Messi titlul de campion mondial ar valora peste tot ce a câştigat el în cariera lui. De aceea spune că ar fi de acord să cedeze toate cele cinci Baloane de Aur în schimbul unui titlu de campion mondial. “Aş da oricând cele 5 Baloane de Aur pentru un Campionat Mondial. E cel mai mare vis al meu“.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

În această vară Argentina face parte la turneul final al CM din Rusia din aşa numita Grupă a Morţii, alături de debutanta Islanda, Croaţia şi Nigeria, ultima fiind o naţională cu care pumele s-au mai confruntat la turnee finale de mondial.