Un nou sosit, cel mai puternic jucător de la Barcelona! Messi e cel mai rapid

Sergiu Preda    Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
31/01/2018, 16:16
Un nou sosit, cel mai puternic jucător de la Barcelona! Messi e cel mai rapid GALERIE FOTO

Odată la patru luni jucătorii Barcelonei efectuează anumite teste fizice, menite să ofere indici exacţi asupra capacităţii de efort a jucătorilor şi a altor parametri ceruţi de stafful medical. Acum, la început de an, lotul Barcelonei a efectuat aceste teste, care au oferit rezultate foarte interesante.

Astfel, în momentul de faţă campionul absolut din lotul Barcelonei este un jucător pe care suporterii nu dădeau nici un ban în momentul în care a venit, dovadă fiind faptul că a avut doar câţiva zeci de fani prezenţi la prezentarea lui oficială. Astăzi însă jucătorul este unul foarte respectat pe Nou Camp şi s-a integrat de minune, reuşind şi opt goluri. Acesta este brazilianul Paulinho, care pur şi simplu a impresionat cu rezultatele sale la teste, depăşindu-i lejer pe puternicii Umtiti şi Pique, consideraţi stâncile din lot. 

Rakitic se recuperează cel mai bine din tot lotul Barcelonei

Paulinho e un adevărat fenomen din punct de vedere fizic, dar este şi un jucător care ştie bine cu mingea, având multă fluenţă şi clarviziune în joc. Dacă Paulinho e jucătorul cel mai complet, din punct de vedere al masei musculare care îl transformă în granit, francezul Samuel Umtiti nu poate fi egalat. Sergi Busquets este fotbalistul cu cea mai mare capacitate de efort, iar croatul Ivan Rakitic jucătorul cu cea mai rapidă recuperare după efort.

Şi starul echipei, argentinianul Lionel Messi, se numără printre jucătorii care stabilesc recorduri inclusiv în plan fizic, deşi în cazul lui Messi ideaa de a fi campion la acest capitol pare greu de crezut. Este vorba de viteză, Messi şi fundaşul Jordi Alba fugind cel mai tare din tot lotul, dar să nu uităm că datorită problemelor medicale francezul Ousmane Dembele, jucător cu o viteză impresionantă, nu a putut fi luat în calcul. 

Ştirea MOMENTULUI

Rapid va avea un nou patron! Buget uriaş pentru Liga 3

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.