Cele mai citite

Întâlnire de taină între Barcelona şi familia lui Griezmann. Câţi bani trebuie să dea clubul catalan

FC Barcelona se gândeşte deja la mutările pe care le va face în perioada de transferuri din vara anului viitor. Jose Maria Bartomeu, preşedintele catalanilor, a avut o primă întâlnire cu familia unuia dintre jucătorii curtaţi de formaţia de pe Camp Nou.
Autor: Razvan Nicolae | 17.12.2017 | 10:53
Întâlnire de taină între Barcelona şi familia lui Griezmann. Câţi bani trebuie să dea clubul catalan

Oficialii celor de la FC Barcelona şi-au ales principalele ţinte pentru campania de transferuri din iarnă. Philippe Coutinho (Liverpool) şi Yerry Mina (Palmeiras) sunt în capul listei pentru conducerea clubului catalan.

În aceste condiţii, Jose Maria Bartomeu, preşedintele Barcelonei, şi-a îndreptat atenţia către achiziţiile din vara anului viitor. Primul pe lista de cumpărături este Antoine Griezmann (Atletico Madrid), iar oficialul catalan a făcut deja primul pas.

Cât ar trebui să plătească FC Barcelona pentru Griezmann

Presa din Spania scrie că Bartomeu a avut o întâlnire cu familia internaţionalului francez. Părinţii jucătorului de 26 de ani au luat masa cu preşedintele Barcelonei, unde a participat şi sora atacantului, aceasta fiind impresarul fotbalistului. În vara anului viitor, clauza de reziliere a jucătorului se va înjumătăţi, ajungând la suma de 100 de milioane de euro, preţ pe care catalanii ar fi dispuşi să-l plătească.

Recent, Diego Simeone a declarat că nu s-ar opune plecării lui Griezmann de la Atletico Madrid. Griezmann va putea să plece la un moment dat de la Altetico. Le-am permis asta şi altor jucători importanţi, precum Diego Costa şi Arda Turan. Îmi place să văd cum jucătorii cresc în valoare şi nu sunt nerecunoscător, dacă un jucător vine la mine şi îmi spune că vrea să plece”, a declarat Diego Simeone.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE