Fotbal international

FC Barcelona – Valencia 2-2. Messi salvează un punct pentru catalani, dar se accidentează. Video

02.02.2019 | 21:28
FC Barcelona  Valencia 22 Messi salveaza un punct pentru catalani dar se accidenteaza Video

Barcelona a remizat 2-2 pe teren propriu cu Valencia, iar Atletico Madrid are ocazia de a se apropia la numai trei puncte în clasament dacă va câștiga duminică în deplasare cu Betis Sevilla. 

„Liliecii” au condus cu 2-0 grație golurilor înscrise în prima jumătate de oră de Gameiro și de Parejo. Barcelona a revenit prin dubla lui Messi, care s-a accidentat spre finalul jocului, pe care l-a terminat totuși pe teren.

Sunt șanse ca argentinianul să rateze următoarea partidă a Barcelonei, în deplasare cu Bilbao.

Min. 64 – GOOOOOOOOL BARCELONA! Messi marchează, iar catalanii egalează  VIDEO AICI

Min. 39 – GOOOOOOOL BARCELONA! Messi înscrie  VIDEO AICI

Min. 38 – Penalty pentru Barcelona, după un fault în careu asupra lui Semedo

Min. 32 – GOOOOOOL VALENCIA! Dani Parejo transformă cu siguranță penalty-ul!  VIDEO AICI

Min. 31 – Penalty pentru Valencia!

Min. 24 – GOOOOOOOL VALENCIA! Gameiro deschide scorul VIDEO AICI

UPDATE. Echipele de start

Echipele de start Barcelona - Valencia
Echipele de start Barcelona – Valencia

Meciul FC Barcelona – Valencia are loc sâmbătă, 2 februarie, cu începere de la ora 19:30 și contează pentru etapa a 22-a din La Liga. Catalanii vin după tăvălugul din sferturile Cupei, căruia i-a căzut victimă cu un sever 6-1 FC Sevilla, drept pedeapsă pentru că în tur a îndrăznit să câștige cu 2-0, ce e drept în fața unei echipe din care au lipsit atunci Messi și Suarez. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

În clasamentul din La Liga Barcelona este lider, cu 49 de puncte, cinci mai mult decât Atletico Madrid, în timp ce marele dușman tradițional, Real Madrid, se află la nu mai puțin de zece lungimi în urma catalanilor, dar cele două echipe își vor măsura puterile într-o dublă manșă în semifinala Cupei Spaniei. Valencia a făcut un salt spectaculos, cu două victorii și un egal în ultimele trei etape, ajungând acum pe locul 7, la o palmă de pozițiile de Europa League și va juca și ea semifinală în Cupa Spaniei, cu Betis Sevilla.

FC Barcelona – Valencia Live Stream Online pe Digi Sport și Telekom Sport

Partida FC Barcelona – Valencia se joacă sâmbătă, 2 februarie, de la ora 19:30 pe stadionul Nou Camp și sunt așteptați în tribune minim 60.000 de spectatori la acest meci. Jocul va fi televizat în direct în România de Digi Sport 2 și de Telekom Sport 2. Puteți urmări desfășurarea evenimentelor din acest meci în format LIVE VIDEO, dacă veți accesa site-ul FANATIK.RO.

FC Barcelona - Valencia. Brazilianul Coutinho a rămas dator fanilor cu evoluțiile sale oscilante
FC Barcelona – Valencia. Brazilianul Coutinho a rămas dator fanilor cu evoluțiile sale oscilante

Antrenorul catalanilor, Ernesto Valverde, îi are în continuare indisponibili pe Samuel Umtiti și Ousmane Dembele, iar după meciul din Cupă, cu Sevilla, portarul de rezervă , Jesper Cillessen, s-a accidentatpentru cel puțin 6 săptămâni, așa că Barca stă doar în germanul ter Stegen, care a primit doar două golurei în ultimele 8 meciuri de campionat, toate câștigate de catalani, ultimul egal fiind din noiembrie 2018, 1-1 la Madrid, cu Atletico. Problema e la mijloc, unde metronomul Busquets este suspendat.

Meciul e Live Video pe FANATIK.RO

Valverde va merge pe același sistem 4-3-3, cu ter Stegen – Semedo, Pique, Vermaelen (în locul lui Lenglet, care a făcut câteva meciuri mai puțin solide), Alba – Vidal, Rakitic, Arthur – Messi, Suarez, Coutinho. La casele de pariuri victoria Barcelonei e cotată 1,35, cea a Velenciei 8, iar egalul are 5,70. Ultimul succes al Valenciei pe Camp Nou a fost acum patru ani, dar cu un an înainte luase un sec 7-0.