Fotbal international

FC Barcelona-Valladolid 1-0. Messi a marcat din penalty, dar a și ratat! Video

16.02.2019 | 22:55
FC BarcelonaValladolid 10 Messi a marcat din penalty dar a si ratat Video

Barcelona a câștigat cu 1-0 partida jucată pe teren propriu cu Valladolid, unicul gol al partidei fiind marcat de Leo Messi din penalty, în minutul 43. Messi a ratat un alt penalty pe final de joc. 

Catalanii au un avans de șapte puncte față de Atletico Madrid, care a câștigat cu 1-0 la Rayo Vallecano. Real Madrid joacă mâine pe teren propriu cu Girona


Min. 43 – GOOOOOOOOOL BARCELONA! Messi deschide scorul din penalty VIDEO AICI

UPDATE. Echipele de start

Echipe de start Barcelona - Valladolid
Echipe de start Barcelona – Valladolid

Meciul FC Barcelona – Valladolid are loc sâmbătă, 16 februarie, cu începere de la ora 21:45 în cadrul etapei a 24-a din La Liga. Este o partidă pe care echipa lui Ernesto Valverde, care tocmai și-a prelungit contractul cu catalanii, trebuie să o câștige, pentru a putea menține o distanță de șase puncte față de rivalul de-o viață, Real Madrid. Este, totodată, și ultima repetiție înainte de prima manșă a optimilor de finală din Champions League, pe care o va juca săptămâna viitoare în compania formației franceze Lyon. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

În ierarhia din La Liga FC Barcelona e lider, cu 51 de puncte, șase mai mult decât Real Madrid, care a reușit cinci victorii consecutive și a depășit-o pe concitadina Atletico. Catalanii au remizat în ultimul meci disputat pe teren propriu, 2-2, cu Valencia, dar nu a mai obținut victoria de două etape, pentru că în runda anterioară a făcut 0-0 la Bilbao, după o evoluție modestă.

FC Barcelona – Valladolid Live Stream Online pe Digi Sport și Telekom Sport

Partida FC Barcelona – Valladolid se joacă sâmbătă, 16 februarie, de la ora 21:45 pe stadionul Nou Camp și contează pentru etapa cu numărul 24 din La Liga. Va fi un inedit prilej pentru brazilianul Ronaldo, care a jucat în tricoul catalanilor, de a veni la Barcelona în calitate de inamic, el fiind acum patronul clubului Valladolid. Echipa sa are ca obiectiv menținerea în prima divizie, ocupând locul 15, cu 26 de puncte, trei peste prima poziție retrogradabilă, Rayo Vallecano. Partida va putea fi vizionată atât pe Digi Sport, cât și pe Telekom Sport. Dacă nu o puteți vedea pe micile ecrane puteți intra pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări jocul în format LIVE VIDEO.

FC Barcelona - Valladolid este ultima verificare pentru catalani înainte de meciul din Champions League, cu Lyon
FC Barcelona – Valladolid este ultima verificare pentru catalani înainte de meciul din Champions League, cu Lyon

Evident, FC Barcelona este mare favorită, Valladolid fiind o echipă modestă și ca lot. Ernesto Valverde în va folosi de la început pe francezul Ousmane Dembele, refăcut după accidentarea care l-a ținut pe tușă mai multe săptămâni. Deși presa catalană i-a anunțat titulari și pe Leo Messi și Luis Suarez nu ar fi exclus ca unul dintre ei fie să nu joace, fie să înceapă partida de pe bancă. În apărare Vermaelen va juca alături de Pique, francezul Lenglet fiind lăsat la odihnă, iar la mijloc, în locul accidentatului Arthur Valverde e gata să îi dea o șansă lui Alena, pe care l-a folosit doar în Cupă. La pariuri victoria Barcei are doar 1,13, egalul 9,50, iar o bombă care să dărâme Nou Camp a primit cota 24,00.