Fotbal intern

FC Botoșani a anunțat că nu va tăia salariile fotbaliștilor în plină pandemie: „Nu se pune problema!”

29.03.2020 | 21:20
FC Botosani a anuntat ca nu va taia salariile fotbalistilor in plina pandemie Nu se pune problema
ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, nu le va tăia salariile fotbaliștilor, chiar dacă mai multe cluburi din Casa Pariurilor Liga 1 au recurs la această metodă.

FC Botoșani nu va tăia salariile fotbaliștilor

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, nu le va tăia salariile fotbaliștilor pe toată durata pandemiei, anunțul fiind făcut de Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor.

ADVERTISEMENT

„Este foarte greu să pun un jucător din România să renunțe la un salariu de 2.000, 3.000 de euro.

Aici am ținut legătura cu patronatul, nu se pune problema de reducerea salariilor, dar la nivel de vestiar, dacă clubul va întâmpina dificultăți, vom ajuta”, a recunoscut Marius Croitoru.

ADVERTISEMENT

„Încerc să mențin moralul cât mai ridicat!”

Marius Croitoru a continuat și speră ca lucrurile să revină la normal în maxim o lună: Eu sunt optimist, toată viața am fost. N-aș vedea lucrurile fără un final frumos. Eu zic că maxim o lună de zile să ne apucăm de treabă, așa vreau să se întâmple.

Sunt lucruri mai importante acum decât fotbalul. Vorbesc zilnic cu ei (n.r. – cu jucătorii), dar răspunsurile la întrebările lor nu le am.

ADVERTISEMENT

Încerc să le mențin moralul cât mai ridicat pentru că sunt întrebări la care nu am răspuns”, a mai spus antrenorul moldovenilor.

Mie îmi place să fiu sincer cu jucătorii mei, iar când vorbesc cu ei un lucru, atunci așa rămâne. Însă, din păcate a intervenit criza asta cu coronavirus și de ce îmi era frică nu am scăpat.

ADVERTISEMENT

Am luat legătura cu Jonathan Rodriguez și i-am spus că nu pot să le mai achit acum bonusul integral.  Dacă nu venea nenorocirea asta cu coronavirus nu aveam probleme.

Mă concentrez să strâng banii pentru salariile băieților. Însă, îi asigur pe jucători că toate datoriile către ei vor fi achitate.

O să discutăm și cu Miron de la FCSB, dar îl asigur și pe el că nu îl voi uita și o să își primească și el banii pe care îi mai are de încasat de la noi”, a declarat Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani.

ADVERTISEMENT