Fotbal intern

FC Botoşani a luat un jucător care a evoluat la PSG în 2017: “Suntem fericiţi”

19.07.2018 | 18:06
FC Botoşani a luat un jucător care a evoluat la PSG. Hervin Ongenda, felicitat de Edinson Cavani

FC Botoşani a luat un jucător care a evoluat la PSG în 2018. Este vorba despre Hervin Ongenda, care anul trecut şi-a reziliat angajamentul cu campioana Franţei. Acesta a mai evoluat sub formă de împrumut la Bastia, Zwolle, din Olanda, şi Real Murcia.

Francezul de 1.69 m a fost mai întâi în probe la echipa antrenată de Costel Enache. Valeriu Iftime, finanţatorul echipei din Moldova, a vorbit despre jucătorul în vârstă de 23 de ani:

„A avut meciuri în prima ligă din Franţa, a şi marcat în Supercupa Franţei. E un jucător, care dintr-un motiv ce mi-e greu să-l explic, poate o chestie de organizare mentală, a avut doi ani de stagnare. E un pariu cu el de a-l creşte”, a spus Valeriu Iftime, finanţatorul FC Botoşani, citat de Telekomsport., despre

FC Botoşani a luat un jucător care a evoluat la PSG în 2017

FC Botoşani a luat un fost jucător de la PSG, care a fost coleg cu Edisnon Cavani sau Zlatan Ibrahimovic, iar noul manager sportiv al celor de la FC Botoşani, Marius Croitoru, a lăudat noua achiziţie a clubului: “E un jucător foarte bun, eu cred mult în el. În ultima perioadă nu a jucat la nivelul la care era obișnuit, de aceea am și reușit să-l aducem. Un jucător de nivelul lui e destul de greu de adus în România. Îi mulțumesc lui Florin Manea, numai el a făcut posibil să vină aici…dar și datorită faptului că am o relație bună cu el, mi l-a prezentat și toți din stafful tehnic am fost de acord.

E un jucător foarte bun, cu calități individuale incredibile. Noi, la Botoșani…părea foarte greu de adus, dar acum suntem fericiți, rămâne de văzut ce reușește să facă, dar va reuși că eu cred mult în el”, a spus Marius Croitoru la un post de televiziune despre jucătorul transferat de FC Botoşani.

FC Botoşani a luat un jucător care a evoluat la PSG. Hervin Ongenda, prezentat la echipa din Moldova
FC Botoşani a luat un jucător care a evoluat la PSG. Hervin Ongenda, prezentat oficială

 

Citeşte şi:

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri