Fotbal intern

FC Botoșani a transferat un jucător crescut de Genk! În toamnă a jucat la Poli Iași

31.01.2020 | 12:48
FC Botosani a transferat un jucator crescut de Genk In toamna a jucat la Poli Iasi
ADVERTISEMENT

Oficialii clubului FC Botoșani au reușit să-l transfere pe mijlocașul belgian Alessio Carlone, jucător crescut de Genk.

FC Botoșani a transferat un jucător crescut de Genk

Conform prosport.ro, Alessio Carlone a ajuns la un acord de transfer cu FC Botoșani, iar jucătorul care a trecut pe la toate grupele de juniori ale lui Genk a semnat un contract valabil până în 2022 cu formația patronată de Valeriu Iftime.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 24 de ani, fostul internațional belgian Under 17 a ajuns în Casa Pariurilor Liga 1 în vara trecută, când a fost adus de Mihai Teja la Poli Iași și a semnat un contract valabil până în vara anului 2022.

Carlone, niciun gol în 7 meciuri la Poli Iași

Alessio Carlone nu a impresionat în Copou, acolo unde a jucat doar șapte meciuri, șase în Casa Pariurilor Liga 1 și unul în Cupa României. Titular o singură dată de la venirea la Poli Iași, belgianul nu a reușit să marchez vreun gol.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul ofensiv a fost legitimat două sezone la seniorii clubului Genk, dar nu a jucat niciun meci oficial. El a fost împrumut la Den Bosch pentru ca apoi să fie vândut la FC Eindhoven. Înainte de a ajunge în România, Carlone a jucat la Patro Eisden.

Iftime a refuza să-l vândă pe Cîmpanu la Genoa

Alessio Carlone este al patrulea jucător transferat de FC Botoșani în pauza de iarnă. Pe lângă belgian, antrenorul Marius Croitoru îi mai are la dispoziție pe Alin Şeroni, Marko Dugandzic și Realdo Fili.

ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime a dezvăluit că a primit o ofertă de la Genoa pentru George Cîmpanu, atacant de 19 de ani. Chiar dacă recunoaște că suma a fost „bunicică”, patronul celor de la Botoșani a refuzat propunerea italienilor.

FC Botoșani e în luptă pentru play-off

După 22 de etape disputate, echipa patronată de Valeriu Iftime este pe locul șapte în competiția internă, cu 33 de puncte, la două în spatele celor de la Viitorul, ocupanta ultimei poziții de play-off.

ADVERTISEMENT

În ultimele patru runde din sezonul regular din Casa Pariurilor Liga 1, FC Botoșani întâlnește Chindia Târgoviște, FC Hermannstadt, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și Poli Iași.

ADVERTISEMENT
Tags: