Sport

FC Botoşani – CS Mioveni 5-1 în etapa 9 din play-out SuperLiga. Oaspeții, KO în Moldova! Cum arată clasamentul final al sezonului

FC Botoșani a câștigat categoric, scor 5-1 ultima partidă din play-out, cea cu numărul 9, împotriva celor de la CS Mioveni.
20.05.2023 | 16:41
FC Botosani  CS Mioveni 51 in etapa 9 din playout SuperLiga Oaspetii KO in Moldova Cum arata clasamentul final al sezonului
FC Botoșani a câștigat cu CS Mioveni, scor 5-1 în etapa a 9-a din play-out-ul SuperLigii. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
20-05-2023
11:47

FC Botoșani - CS Mioveni 5-1 (Mailat 9, 88 Dican 40, Roman II 83, Florescu 90+2 / Guțea 45+3)

Vezi toate fazele video importante aici.

FINAL DE MECI. FC Botoșani a câștigat categoric ultima partidă din play-out, scor 5-1 cu CS Mioveni. Moldovenii au terminat pe locul 5 în play-out, cu 31 de puncte, la egalitate cu ”U” Cluj. De cealaltă parte, argeșenii au încheiat fără niciun punct și au marcat un singur gol în cele nouă partide. 

Min. 90+2: GOOL FC Botoșani! Eduard Florescu înscrie direct din corner după o intervenție „stângace” a portarului oaspeților. 

Min. 88: GOOOL FC Botoșani! Sebastian Mailat nu-l mai iartă pe Sima. Atacantul moldovenilor trece în viteză de un adversar și îl învinge pe portarul oaspeților. 

Min. 85: Sebastian Mailat preia excelent o pasă din diagonală. Golgheterul moldovenilor șutează tare, însă mingea se duce în plasa laterală. 

Min. 83: GOOL FC Botoșani! Mihai Roman II înscrie spectaculos, după o eroare în apărarea celor de la Mioveni. 

Min. 75: Cea mai mare ocazie din repriza secundă le aparține gazdelor. Eduard Florescu șutează cu piciorul stâng în bară. 

Min. 45+3: GOOOL CS Mioveni! Remus Guțea driblează apărarea adversă și înscrie primul gol al argeșenilor în play-out. 

Min. 40: GOOL FC Botoșani! Dican dublează avantajul moldovenilor cu o lovitură de cap. 

Min. 9: GOOL FC Botoșani! Sebastian Mailat s-a distrat cu apărarea adversă și la învins pe Sima cu un șut în diagonală. 

Min. 1: Partida a început!

FC Botoșani: Ducan – Ilas, Sadiku, Pius, Țigănașu – Ivanov, Dican, Cioiu – Dragu, Mihai Roman, Mailat. Rezerve: Tomache – Petro, Dragomir, Mutombo, David, Cărăușu, Burlacu, Mihai Roman II, Florescu. Antrenor: F. Stoican. 

CS Mioveni: Sima – Rădescu, Lixandru, Șerbănică, Pedroso – Gutea, Pop, Panait, Toma – Buziuc, Rusu. Rezerve: Bucur – Burnea, Coșereanu, Căprescu, Militaru, Krasniqi, Peștișor. Antrenor: G. Cotiga. 

Meciul FC Botoşani – CS Mioveni are loc sâmbătă, 20 mai, cu începere de la ora 14:45, în cadrul etapei a 9-a, ultima, din play-out-ul SuperLigii, fiind partida care încheie ediţia 2023 a play-out-ului, o partidă fără nici o miză, după ce vineri am aflat numele celei de-a doua retrogradate directe după Mioveni, respectiv Chindia Târgovişte. Jocul de la Botoşani poate prezenta oarece interes doar prin faptul că la centru va arbitra pentru a doua oară în această stagiune o femeie, debutanta din Craiova, Ionela Alina Peşu.

Unde se joacă meciul FC Botoşani – CS Mioveni

Întâlnirea FC Botoşani – CS Mioveni se dispută sâmbătă, 20 mai, de la ora 14:45, pe Stadionul Muncipal din localitatea din Moldova, în etapa a 9-a, ultima din play-out-ul acestei ediţii de SuperLiga. Un astfel de meci, în  care gazdele vor avea în faţă o echipă demult retrogradată nu poate atrage un număr mare de spectatori la despărţirea de echipa favorită.

ADVERTISEMENT

Poate doar faptul că meciul va fi condus de o femeie arbitru să creeze motive pentru ca reprezentanţii sexului tare să vină în număr ceva mai mare, mai mult pentru a vedea cum arată arbitrul partidei. Botoşani îş va avea din nou pe bancă din următorul sezon pe Marius Croitoru, Flavius Stoican fiind demis deoarece nu a dus echipa în barajul pentru Conference League.

Cine transmite la TV partida FC Botoşani – CS Mioveni

Partida FC Botoşani – CS Mioveni se joacă sâmbătă, 20 mai, de la ora 14:45 pe stadionul Municipal din localitate, în etapa a 9-a din play-out-ul SuperLigii. Ea va fi transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1, și Prima Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Din păcate, chiar dacă sunt şi spectatori care ţin să fie alături de echipa lor la ultimul meci din acest sezon aceştia vor trebui să fie atenţi la starea vremii, pentru că deşi afară vor fi 24 de grade se anunţă o zi ploiasă, cu ploi care vor fi rapide şi foarte posibil însoţite de descărcări electrice iar suprafaţa de joc nu e deloc una excelentă.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC Botoşani – CS Mioveni

Flavius Stoican este la ultimul meci la Botoşani, deşi, în mod evident, venirea sa la momentul când moldovenii se aflau într-o perioadă proastă a avut efecte pozitive. În urmă cu două luni se anunţa prelungirea contractului, dar prietenia dintre patronul Valeriu Iftime şi Marius Croitoru a fost fatală lui Stoican. Care va trimite pe teren la ultimul meci ,mai mulţi jucători cu minute mai puţine.

ADVERTISEMENT

Şi CS Mioveni va avea în acest meci în formula de start mai mulţi jucători care au evoluat mai puţin iar între buturi i se va da credit lui Sima, cel care nu a apărat rău cu UTA. Majoritatea jucătorilor vor părăsi echipa începând de luni şi nu se ştie ce va decide primarul Georgescu în privinţa ei pe mai departe.

Cote la pariuri  la jocul FC  Botoşani – CS Mioveni

Evident că pentru casele de pariuri nu era nici un dubiu în a desemna pe FC Botoşani drept mare favorită a acestui meci, cota acordată la victorie fiind una joasă, de 1,35. Dacă Mioveni ar reuşi acum o mare surpriză cota va fi una uriaşă, nu mai puţin de 12. Şansă dublă X2 e şi ea consistentă, 3,00 iar gol marcat de oaspeţi ajunge la 2,30.

ADVERTISEMENT

Sunt şapte meciuri directe, în campionat şi Cupa României, între cele două echipe, dar numai două la Botoşani şi nu avem nici o victorie a argeşenilor. Sunt trei succese moldave şi patru remize, ultima chiar în acest sezon la Botoşani, unde Bogdan Rusu a egalat pentru Mioveni cu două minute înainte de final.

ADVERTISEMENT