Sport

FC Botoșani – CS Mioveni 1-1, în etapa 30 din SuperLiga. Oaspeţii au egalat în minutul 88 din penalty. Video

Vezi aici în format LIVE stream FC Botoșani - CS Mioveni. Meciul se joacă vineri, 10 martie, de la ora 17:30, în etapa 30 (ultima) din sezonul regulat în SuperLiga.
10.03.2023 | 17:46
FC Botosani  CS Mioveni 11 in etapa 30 din SuperLiga Oaspetii au egalat in minutul 88 din penalty Video
FC Botoșani - CS Mioveni, live stream ora, 17:30 în etapa 30 din SuperLiga. Duel important pentru ambele echipe. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
10-03-2023
15:29

FC Botoșani - CS Mioveni 1-1 (Mutombo 12 / Rusu 88)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

FINAL DE MECI! FC Botoşani pierde două puncte mari în ultimele minute. S-a încheiat 1-1. 

Min. 88: GOOOOOOOOL, Mioveni! Bogdan Rusu transformă lovitura de pedeapsă

Min. 87: PENALTY pentru CS Mioveni! Eduard Pap comite un fault clar în careu şi oaspeţii au şansa egalării. 

PAUZĂ! Moldovenii conduc după primele 45 de minute cu scorul de 1-0. 

Min. 12 – GOOOL FC Botoșani!!! Mutombo deschide scorul cu frumoasă lovitură de cap, după un corner executat excelent de moldoveni.

Min. 1 – A început meciul!

10-03-2023
14:26

Echipele de start din FC Botoșani - CS Mioveni

Au fost anunțate echipele de start din FC Botoșani – CS Mioveni, meci care, de la ora 17:30, deschide ultima etapă din sezonul regulat al SuperLiga:

  • FC Botoșani: Pap – Petro, Sadiku, Mutombo, Dragu – Ivanov, Zabou, Dican – Cioiu, Camara, Mailat; Rezerve: Ducan, Patache, Șeroni, Mboko, Florescu, Ionuț, Burlacu, Roman, Carmel; Antrenor: Flavius Stoican
  • CS Mioveni: Greab – Sno, Garutti, Scarlatache, Burnea – Lixandru, Panait, Pop – Carnat, Rusu, Diallo; Rezerve: Croitoru, Balaur, Lepistu, Toma, Rădescu, ANtal, Buziuc, Krasniqi, Mboumbouni; Antrenor: Nicolae Dică

Meciul FC Botoșani – CS Mioveni are loc vineri, 10 martie, cu începere de la ora 17:30, în cadrul etapei 30 (ultima) a sezonului regulat din SuperLiga, fiind partida care reprezintă unvertura acestei runde. Ambele echipe au nevoie de puncte, înainte de înjumătățirea lor în play-out, moldovenii, cu 31 de puncte ocupând locul 12, primul înainte pozițiilor de baraj iar cei din Mioveni fiind ultimii, cu 21 de puncte, șase mai puțin ca vecinii de județ de la FC Argeș.

Unde se joacă meciul FC Botoșani – CS Mioveni

Întâlnirea FC Botoșani – CS Mioveni se dispută vineri, 10 martie, de la ora 17:30, pe stadionul Municipal din localitatea moldoveană, în etapa 30, ultima din sezonul regulat din SuperLiga și nu oferă prea multe perspective îmbucuărătoare oficialilor clubului gazdă privind un număr mare de bilete vândute, ci dimpotrivă.

ADVERTISEMENT

Se estimează că dacă în tribune vor lua loc în jur de 3000 de spectatori FC Botoșani să se considere o rețetă bună pentru acest meci, deoarece Mioveni este una dintre echipele cu foarte puțini suporteri din SuperLiga alături de FC Voluntari iar la meciurile Botoșanilor cu echipe mici media e mult mai scăzută ca atunci când vine numele grele ale campionatului.

Cine transmite la TV partida FC Botoșani – CS Mioveni

Partida FC Botoșani – CS Mioveni se joacă vineri, 10 martie, de la ora 17:30, pe stadionul Municipal din Botoșani, în etapa 30 din SuperLiga, ultima din sezonul regulat și va fi televizată pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți urmări intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Sunt motive meteorologice serioase pentru iubitorii fotbalului să vină fără grijă la stadion vineri, 10 martie, pentru că vom avea o autentică zi de primăvară, cu cerul senin aproape tot timpul zilei și cu o maximă la ora amiezii de 18 grade, adică aproximativ temperatura de la ora partidei. Jocul va fi condus de arbitrul bucureștean Andrei Chivulete.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC Botoșani – CS Mioveni

Flavius Stoican și Nicolae Dică sunt doi tehnicieni fără probleme privind alcătuirea formulei de start la acest meci. Antrenorul moldovenilor nu îl are inclus în lot doar pe ultimul sosit de la Sheriff Tiraspol, Pedro, care este în urmă cu pregătirea. În rest, toți jucătorii sunt disponibili, Sadiku revenind după etapa de suspendare în apărare.

ADVERTISEMENT

La Mioveni cel mai probabil va fi trimis pe teren același unsprezece din partida cu Chindia Târgoviște, pe care argeșenii au câștigat-o cu scorul de 2-0. Mijlocașul Diallo va fi la al doilea meci titular, Dică fiind mulțumit de evoluția sa. În atac Bogdan Rusu rămâne pe poziții, în fața albanezului Krasniqi.

Cote la pariuri la jocul FC Botoșani – CS Mioveni

FC Botoșani este favorita caselor de pariuri la cota 2,00, o cotă destul de bună în timp ce echipa lui Nicolae Dică a primit 4,25 pentru a mai reuși o victorie afară după cea de la Arad. Șansă dublă 1X are cotă de 1,25 iar șansă dublă X2 cotă 1,90. Gol marcat de Botoșani e foarte bun, 1,35 iar un gol al Miovenilor însemnă cota de 1,70.

ADVERTISEMENT

Foarte sărac este bilanțul meciurilor directe care au avut loc pe stadionul echipei moldovene. Vorbim despre un singur meci, jucat pe 27 februarie 2022 și în care puținii spectatori prezenți sau telespectatori au văzut un meci anost terminat fără goluri, ceea ce a plictist și mai mult și a produs multe regrete pentru ideea de a fi mers la meci.

ADVERTISEMENT