Jucătorii Botoşaniului se plâng după înfrângerea cu Dinamo: “Nu am avut unde să ne antrenăm”

Filon Stan   
in Dinamo
03/04/2018, 20:14
Jucătorii Botoşaniului se plâng după înfrângerea cu Dinamo: “Nu am avut unde să ne antrenăm”

Dinamo a câştigat meciul în deplasare, în faţa formaţiei FC Botoşani, scor 1-0. Dinamo a jucat în 10 oameni, după ce Salomao a văzut direct cartonaşul roşu pentru un fault, în minutul 51. Singurul gol al partidei a fost marcat de Roberet Moldoveanu, în minutul 82. 

Antrenorul celor de la FC Botoşani a trecut prin momente dificile, atunci când fanii botoşăneni i-au cerut la scenă deschisă demisia. ”Sunt un om care se consumă. Chiar dacă nu am intrat în dialog cu publicul, aud ce se spune. Ştiu că sunt supăraţi, şi eu la fel. Nu ştiu dacă schimbarea mea ar schimba faţa echipei. Schimbarea o face conducerea . Dacă pot ajuta un grup, ok, dacă nu, putem găsi înţelegere”.  Despre meciul pierdut, tehnicianul lui Botoşani spune că regretă că jucătorii săi îşi creează ocazii pe care le ratează. 

Roman: Nu am avut unde să ne antrenăm aproape două luni

Mihai Roman, jucătorul cu cea mai mare ocazie pentru Botoşani, a spus după meci că jucătorii  nu au avut unde să se antreneze timp de două luni! ”Ne pară rău că am pierdut pentru că am avut o şansă mare să trecem peste Dinamo, dar a fost o prostie din partea noastră, o fază simplă. Nu ne-am organziat şi am luat gol. Dinamo a venit cu entuziasm, dar nu avem nicio scuză. A fost o perioadă în care nu am avut terenuri să ne antrenăm o lună sau două. Este şi asta o cauză. Am glezna puţin umflată de la Salomao. Nu cred că a vrut să mă lovească, ci doar am ajuns primul la minge. Mergem la Craiova să dăm totul”

Aceasta a fost restanţa din etapa a 2-a a play-outului Ligii 1 Betano. Meciul a fost amânat pe data de 18 martie, după ce la Botoşani a nins puternic peste noapte. 

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×