Fotbal intern

FC Botoșani, fără victorie în fața FCSB! Cotă uriașă la pariuri pentru moldoveni

02.09.2018 | 13:01
FC Botosani fara victorie in fata FCSB Cota uriasa la pariuri pentru moldoveni

FC Botoșani va avea o misiune extrem de dificilă, în deplasare, împotriva celor de la FCSB. Moldovenii au jucat de 10 ori până acum împotriva roș-albaștrilor, dar nu au nici măcar o victorie în palmares în fața trupei antrenate de Nicolae Dică.

FCSB și FC Botoșani s-au întâlnit până acum de 11 ori, prima dată în sezonul 2013/2014, când trupa lui Iftime reușise promovarea în Liga 1 Betano. Atunci roș-albaștrii s-au impus cu 2-1, după ce au marcat de două ori în prima repriză, prin Lukasz Szukala și Federico Piovaccari, în timp ce pentru Botoșani a marcat Ciprian Dinu. Singurul egal obținut de Botoșani în fața FCSB a avut loc în returul sezonului 2016/2017, când cele două echipe au făcut o remiză albă.

Cea mai clară victorie a FCSB a avut loc în 2014, când bucureștenii s-au impus cu 4-0, prin golurile marcate de Adi Popa, Piovaccari, Pîrvulescu şi Tănase. De asemenea, cel mai spectaculos meci s-a jucat în noiembrie 2015, când FCSB s-a impus cu 5-3. Pentru învingători marcau atunci Breeveld, Stanciu o dublă, Tade și Râpă, în timp ce la Botoșani au înscris Dan Roman, Martinus și Cabrera.

FC Botoșani, fără victorie în fața FCSB. Nu au nicio șansă la casele de pariuri

Palmaresul moldovenilor în fața celor de la FCSB a umflat mult cota botoșănenilor pentru partida de diseară. Trupa lui Costel Enache, una dintre echipele bune ale campionatului, are cota 6.50 la victorie pentru meciul care se va desfășura la Voluntari. În schimb, FCSB are cota 1.55 la victorie iar un egal este cotat la 4.00. Cu o cotă de 5.85, scorul de 1-0 este văzut de tipsteri ca scorul cel mai probabil al partidei din această seară, urmat de 2-0 (cota 7.00) și 1-1 (cota 7.25).

Partida dintre FCSB și FC Botoșani se va juca în premieră pe stadionul „Anghel Iordănescu” din Voluntari. Roș-albaștrii au luat această decizie pentru a proteja gazonul extrem de afectat de pe Arena Națională. “Se întâmplă doar pentru meciul cu Botoşani, pentru că aţi văzut şi voi ce gazon avem pe Naţional Arena. Sper să fie doar singurul meci pe care îl jucăm pe Voluntari”, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă dinaintea partidei.

 

Tags: