Sport

FC Botoșani – FC Argeș 0-0, în etapa a 8-a din SuperLiga. Moldovenii au ratat ocazii după ocazii. Video

Vezi aici Live stream FC Botoșani - FC Argeș. Meciul se dispută joi, 1 septembrie, de la ora 18:00, în etapa a 8-a din SuperLiga şi este transmis pe Digi Sport, Orange Sport şi Prima Sport.
01.09.2022 | 17:49
FC Botosani  FC Arges 00 in etapa a 8a din SuperLiga Moldovenii au ratat ocazii dupa ocazii Video
FC Botoșani și FC Argeș se întâlnesc joi, 1 septembrie, de la ora 18:00, într-un meci contând pentru etapa a 8-a din SuperLiga. FOTO: Ionut Tabultoc/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
01-09-2022
14:49

FC Botoșani - FC Argeș 0-0

Cele mai importante FAZE VIDEO AICI 

Min. 90+12: 0-0 S-a terminat partida

Min. 90+9: Straton scoate de sub bară o minge trimisă din lovitură liberă de Mihai Roman 

Min. 90+3: După mai multe minute de așteptare jocul se reia cu lovitură de la colțul terenului pentru FC Botoșani

Min. 89: Gazdele cer penalty. Arbitrul Andrei Moroiță așteaptă informații din camera VAR

Min. 61: Ocazie rarisimă ratată de moldoveni după un contraatac de manual 

Min. 57: Camara șutează periculos, dar Straton reține

Min. 52: Lovitură liberă periculoasă, de la aproximativ 25 de metri, central pe poarta lui Pap, dar Latovlevici șutează violent în zid 

Min. 47: Mailat șutează frumos în diagonală, dar Straton plonjează spectaculos și salvează

Min. 46: S-a reluat meciul

Min. 45+2 0-0: S-a încheiat prima repriză

Min. 41: Marius Constantin este aproape de autogol. Mingea trece milimetric pe lângă poartă

Min. 36: Dublă ocazie ratată de FC Argeș

Min. 26: Camara ratează cea mai mare ocazie de gol, după o ieșire neinspirată a lui Straton

Min. 20: Cele două echipe nu găsesc culoare spre porți. Oaspeții sunt ceva mai insistenți, dar în continuare ocaziile lipsesc

Min. 10: Meciul are ritm, dar lipsesc ocaziile

Min. 5: Latovlevici încearcă o finalizare de la distanță, dar mingea trece departe de poartă

Min. 1: A început meciul

FC Botoșani: Ed. Pap – Sno, Dican, Șeroni, Țigănașu – Ivanov, Perianu, Mussis – Mateus, S. Camara, Mailat. Rezerve: Ureche, Petkovski, M. Roman, Tîrcoveanu, Patache, Sylla, Ed. Florescu, Sadiku, Dragu, Tisdell
Antrenor: Mihai Teja

FC Argeș: Straton – Tofan, M. Constantin, Dobrosavlevici, Vianna – Meza Colli, Njike – Ișfan, Donisa, Latovlevici – Garita. Rezerve: 12. Greab, Jakolis, Raynov, Alceus, Șerban, Calcan, Florescu, Covaci, Celestine. Antrenor: Andrei Prepeliță.

Partida FC Botoșani – FC Argeș se joacă joi, 1 septembrie, cu începere de la ora 18:00, în cadrul etapei a 8-a din SuperLiga. Se întâlnesc două echipe aflate în partea din față a clasamentului, cu aspirații de play-off, dar care au, totuși, stări de spirit diferite. Gazdele vin după o înfrângere dramatică suferită în prelungiri pe terenul Universității Craiova, în timp ce piteștenii au moralul bun după ce au reușit să învingă Chindia pe teren propriu, chiar dacă fuseseră conduși la pauză.

Unde se joacă meciul FC Botoșani – FC Argeș, din etapa a 8-a a SuperLigii

Meciul FC Botoșani – FC Argeș se joacă joi, 1 septembrie, începând cu ora 18:00, pe stadionul „Municipal” din Botoșani și contează pentru etapa a 8-a din SuperLiga. Echipa gazdă nu este una care să beneficieze de un sprijin masiv al fanilor, astfel că tribunele nu vor fi foarte populate la acest meci.

ADVERTISEMENT

Asistența redusă ar putea fi afectată de faptul că meciul este programat la mijlocul săptămânii, la o oră destul de devreme. În plus, și prognoza meteo anunță precipitații în ziua jocului, așa că nu sunt așteptați mai mult de 2-3.000 de spectatori în tribunele bătrânului „Municipal” botoșănean.

Cine transmite la TV partida FC Botoșani – FC Argeș

La fel ca în cazul tuturor partidelor din SuperLiga, și cea dintre FC Botoșani și FC Argeș va fi transmisă de cele trei posturi care au achiziționat drepturile de televizare, în speță Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. În plus, cele mai importante faze vor putea fi urmărite în timp real pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Andrei Moroiță din Ploiești este arbitrul care va conduce la centru meciul dintre FC Botoșani și FC Argeș. El va fi ajutat la cele două tușe de asistenții Mircea Orbuleț (București) și Ionel Valentin Dumitru (Gherghiţa). În camera VAR se vor afla Lucian Rusandu și Imre-Laszlo Bucsi, ambii din Sfântu Gheorghe.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea FC Botoșani – FC Argeș

Antrenorul botoșănean Mihai Teja s-a simțit foarte frustrat după înfrângerea suferită în meciul cu Universitatea Craiova în prelungiri și numai o victorie în fața Argeșului i-ar putea reface moralul. Totuși, vestea proată pentru el este aceea că Mateus și Mihai Roman II sunt în continuare accidentați și nu vor putea fi folosiți. În plus, și Tîrcoveanu este incert, așa că va trebui să se descurce cu restul jucătorilor pe care îi are la dispoziție.

ADVERTISEMENT

Nici Andrei Prepeliță. tehnicianul lui FC Argeș, nu este lipsit de astfel de probleme. Turda și Bertrand, două piese de bază din angrenajul piteștenilor, sunt indisponibili din cauza accidentărilor, dar se speră că cei care le vor lua locul în primul „11” le vor suplini cu brio absența.

Cote la pariuri la jocul FC Botoșani – FC Argeș

Chiar dacă oaspeții stau mai bine în clasament, bookmakerii merg la acest meci pe mâna celor de la FC Botoșani și le acordă o cotă de 2,30 la victorie. Un succes al piteștenilor este răsplătit cu o cotă de 3,40, în timp ce egalul vă poate înmulți banii de 3,25 ori. Ne așteptăm la un meci cu goluri, așa că și variantele „GG sau peste 2,5 goluri” (cotă 1,75) și „1X & peste 2,5 goluri” (cotă 3,40) sunt de luat în calcul.

ADVERTISEMENT

FC Botoșani are de luat o revanșă în fața celor de la FC Argeș pentru ceea ce s-a întâmplat în campionatul trecut. Atunci, în ultima etapă a sezomului regular, piteștenii se impuneau pe terenul moldovenilor cu 2-1 și le „furau” acestora accesul în play-off.

Din punct de vedere statistic, observăm un lucru foarte interesant. În singurele 4 dispute directe din primul eșalon în ultimii doi ani, oaspeții au câștigat de fiecare dată! FC Argeș s-a impus de două ori la Botoșani, cu 2-1 și 1-0, în timp ce moldovenii au tot două victorii pe terenul piteștenilor, cu 3-2 și 1-0.

ADVERTISEMENT