Sport

FC Botoșani – FC Voluntari 0-1, în etapa a 17-a din SuperLiga. Ciobi zboară spre play-off, Teja își face bagajele. Cum arată clasamentul

Mihai Teja are zilele numărate pe banca lui FC Botoșani, după o nouă înfrângere suferită în SuperLiga, 0-1 pe teren propriu cu FC Voluntari.
04.11.2022 | 19:55
FC Botosani  FC Voluntari 01 in etapa a 17a din SuperLiga Ciobi zboara spre playoff Teja isi face bagajele Cum arata clasamentul
Meciul de fotbal dintre FC Botosani si FC Voluntari, contand pentru Liga 1 SuperLiga Superbet, desfasurat pe Stadionul Municipal din Botosani, sambata 04.11.2022. © FOTO:Ionut Tabultoc/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
04-11-2022
18:06

Cum arată clasamentul din Superliga după FC Botoșani - FC Voluntari 0-1

Rămânerea lui Liviu Ciobotariu ca antrenor principal a fost de bun augur pentru FC Voluntari, care a obținut o victorie mare pe terenul lui FC Botoșani. Ilfovenii au acumulat 20 de puncte în clasament și se apropie cu pași mari de locurile de play-off.

Nu același lucru se poate spune despre FC Botoșani, care trebuie să-și facă mai degrabă griji cu retrogradarea. Moldovenii au jucat din nou foarte slab, iar zilele antrenorului Mihai Teja par numărate. Mai ales că nici relațiile cu patronul Valeriu Iftime, care l-a criticat dur în ultima perioadă, nu sunt cele mai cordiale.

superliga
Clasament SuperLiga
04-11-2022
15:52

FC Botoșani - FC Voluntari 0-1 (Sadiku 46 aut.)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

Min. 90+2: Mihai Popa respinge greu, de sub bară, șutul lui MIhai Roman din marginea careului.

Min. 84: Pap intervine providențial și se opune unui nou gol la lovitura de cap a lui Damașcan din 6 metri.

Min. 52: Popa respinge de lângă bară șutul lui Sno.

Min. 46: GOOOL FC VOLUNTARI! Oaspeții deschid scorul la doar 50 de secunde de la startul reprizei secunde. Mingea circulă pe trasel Govea – Marcelo Lopes – Damașcan, mingea șutată de ultimul din 7-8 metri îl lovește pe Sadiku și intră în plasă.

Min. 8: Corner pentru gazde, Zabou reia spectaculos cu călcâiul, dar mingea trece pe lângă bară.

Min. 1 – A început meciul!

04-11-2022
15:13

Echipele de start din FC Botoșani - FC Voluntari

Au fost anunțate echipele de start pentru FC Botoșani – FC Voluntari, care va începe la ora 18:00:

  • FC Botoșani: 1. Ed. Pap – 2. Sno, 44. Sadiku, 21. Boli, 30. Țigănașu – 99. Zabou, 18. Perianu, 4. Ivanov – 9. Mateus, 17. S. Camara, 26. Mailat
    Rezerve: 82. Ureche, 16. Shahaf, 19. Patache, 20. M. Roman II, 25. Sylla, 32. Șeroni, 33. David, 77. Dragu, 93. Pinson
    Antrenor: Mihai Teja
  • FC Voluntari: 71. M. Popa – 3. Meleke, 5. Armaș, 34. Matricardi – 14. M. Lopes, 18.H. Tavares 16. Govea, 7. Aliji – 22. Rață, 77. Nemec, 9. Damașcan
    Rezerve: 99. Fernandez, 2. C. Achim, 8. Răduț,  10. Merloi, 17. D. Andrei, 18. Helder, 90. A. Munteanu, Florea, Andreș
    Antrenor: Liviu Ciobotariu

Meciul FC Botoșani – FC Voluntari are loc vineri, 4 noiembrie, cu începere de la ora 18:00, în cadrul etapei a 17-a din  SuperLiga. Se întâlnesc două echipe cu evoluții complet diferite în ultimele etape: moldovenii sunt neînvinși de cinci etape, ilfovenii nu au mai câștigat de trei meciuri încoace ș s-a vorbit mult de plecarea antrenorului Liviu Ciobotariu la FCSB, dar până la urmă mișcarea a căzut.

Unde se joacă meciul FC Botoșani – FC Voluntari

Întâlnirea FC Botoșani – FC Voluntari se dispută vineri, 4 noiembrie, de la ora 18:00, pe stadionul Municipal din localitatea moldoveană aflată aproape de granița țării în etapa a 17-a din SuperLiga. În ultimele meciuri de acasă elevii lui Mihai Teja au avut parte de o susținere tot mai anemică din partea fanilor, ca urmare a evoluțiilor slabe.

ADVERTISEMENT

Însă lucrurile s-au schimbat mult de cinci etape încoace, perioadă în care FC Botoșani a devenit din nou o echipă greu de ucis, iar urmarea este că la acest meci, deși FC Voluntari nu este un nume atractiv pentru rețeta financiară, se estimează că în tribune vor fi în jur de 4000 de spectatori, o creștere semnificativă de la 2500 în ultima apariție în fața propriului public.

Cine transmite la TV partida FC Botoșani – FC Voluntari

Partida FC Botoșani – FC Voluntari se joacă vineri, 4 noiembrie, de la ora 18:00, pe stadionul Municipal din localitatea moldoveană, în etapa a 17-a din SuperLiga și va putea fi urmărită pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Botoșani vineri, 4 noiembrie, ar fi, conform prognozelor meteo, ultima zi cu cer senin, pentru că de sâmbătă timp de trei zile ar urma ca vremea să se schimbe mult, cu un cer acoperit și șanse mari de ploaie în mai multe rânduri. Maxima zilei va fi de 15 grade, la ora meciului putând fi în jur de 13 grade. Va conduce partida arbitrul Ionuț Coza din Cernica.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC Botoșani – FC Voluntari

Antrenorul Mihai Teja, deși este neînvins de cinci etape, tot nu a scăpat de criticile patronului Vaeriu Iftime, care a fost supărat după ce moldovenii au scăpat printre degete victoria în etapa trecută cu Chindia, acuzându-l de frică. Moldovenii nu au probleme de lot, pot trimite pe teren pe cine vor.

ADVERTISEMENT

La Voluntari a fost o săptămână a incertitudinilor privind continuitatea pe bancă a lui Liviu Ciobotariu, dorit insistent de Gigi Becali la FCSB. Inițial Ciobotariu a acceptat, apoi și pe fondul opoziției primarului Pandele de a-l lăsa să plece s-a răzgândit și a anunțat că refuză propunerea FCSB. Are un lot valid cu care speră să ia cel puțin un punct, pentru a ieși din criză.

Cote la pariuri la jocul FC Botoșani – FC Voluntari

Pentru casele de pariuri avem de-a face cu un meci foarte echilibrat. Dovadă și cotele foarte apropiate. Victoria moldovenilor are cotă 2,40 iar șansă dublă 1X ajunge la 1,40 iar un gol al gazdelor are aceeași valoare, 1,40. Inversul înseamnă cota de 3,20 la victorie pentru ilfoveni, 1,55 pentru șansă dublă X2 și 1,50 cota pentru gol marcat de Voluntari.

ADVERTISEMENT

Istoricul meciurilor directe de la Botoșani îndreptățește pe cei care joacă să meargă fie pe varianta pauză sau final gazdele sau la protecție 1X pentru că avem 12 succese locale, 4 remize, ultimele două jocuri terminându-se nedecis și singurul succes al oaspeților în 2016.

ADVERTISEMENT