Fotbal intern

Dică, îngrijorat de situaţia lui Budescu: “Nu este ceva uşor!”

FC Botosani - FCSB 0-3, iar Nicolae Dica isi felicita jucatorii pentru prestatia foarte buna. Ofera detalii despre accidentati si o replica la acuzele celor de la CFR Cluj
Autori: Gabriel Esanu, Roxana Istudor | 10.12.2017 | 22:26
Dică, îngrijorat de situaţia lui Budescu:

Nicolae Dică şi-a felicitat jucătorii după victoria obţinută la FC Botoşani, scor 3-0, şi spune că toţi au fost la cel mai înalt nivel pentru această deplasare: “Mă aşteptam să avem un meci greu, dar jucătorii au rezolvat acest meci. Noi am fost pregătiţi din toate punctele de vedere. Am avut agresivitate, atitudine. Am avut şi alte ocazii în afară de cele trei goluri. Nedelcu a intrat bine, a ajutat echipa deşi a jucat central. Era presiune, dacă nu câştigam cei de la CFR se distanţau. Toţi cei care au făcut deplasarea au avut o atitudine bună şi merită felicitaţi, a declarat Dică.

Antrenorul FCSB a respins acuzaţiile venite dinspre Cluj, care sugerau un non-combat al celor de la Botoşani, şi spune că victoria a fost obţinută cu mari eforturi: “Nu comentez ce spun cei de la CFR Cluj, nu vreau să intru în astfel de polemici. Numai eu ştiu cât de greu mi-a fost înainte de meci şi în timpul partidei”.

Gnohere, accidentat şi el în FC Botoşani – FCSB 0-3

Marea grijă a lui Nicolae Dică rămâne legată de problemele medicale ale jucătorilor săi. A oferit detalii şi despre problemele lui Budescu: “Din păcate, noi probleme cu accidentările. Şi Gnohere a simţit ceva. Morais are probleme la genunchi, la fel şi Budescu. La Budi este o probleme mai veche, de vreo trei ani. Nu este ceva uşor. Nu putem să recuperăm nimic până la meciul cu Viitorul”.

Despre tragerea la sorţi de luni, la 16-imile Europa League, Dică nu îşi schimbă optica. Aşteaptă un adversar de top: “Suntem relaxaţi înainte de tragerea la sorţi, important e că am reuşit calificarea. Vreau un adversar puternic, am mai spus-o”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!