Sport

FC Botoșani – FCSB 0-2, în etapa 3 din grupele Cupei României Betano. Moldovenii, înfrângere și în fața adolescenților roș-albaștri. Video

Victorie amară pentru FCSB. Roș-albaștrii s-au impus cu 2-0 la Botoșani, dar au ratat calificarea în sferturile Cupei României Betano.
08.12.2022 | 21:51
FC Botosani  FCSB 02 in etapa 3 din grupele Cupei Romaniei Betano Moldovenii infrangere si in fata adolescentilor rosalbastri Video
Alexandru Musi (stânga) a deschis scorul în minutul 53 al meciului Botoșani - FCSB. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
08-12-2022
18:01

FC Botoșani - FCSB 0-2 (Musi 53, Tănasă 90)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

FINAL: FCSB câștigă primul ei meci din această grupă, scor 2-0, la Botoșani, dar echipele care se califică în sferturi sunt UTA Arad și CS Mioveni.

Min. 90 – GOOOL FCSB!!! Matei Tănasă, 17 ani, face 2-0 din pasa lui Ianis Stoica!

Min. 89 – Ratare monumentală și a lui Andrei Dumiter, care este blocat de același ureche, deși se afla într-o poziție excelentă.

Min. 71 – Paradă senzațională a lui Răzvan Ducan! Mihai Roman reia cu capul periculos, dar portarul oaspeților reține greu, pe linia porții.

Min. 58 – Ratare colosală a lui Ianis Stoica! Căpitanul din acest meci al vicecampioanei îl driblează pe Ureche, dar nu reușește să dea gol cu poarta goală, mingea fiind respinsă de pe linia porții de Dican.

Min. 53 – GOOOL FCSB!!! Alexandru Musi deschide scorul din pasa lui Rusu, după o intervenție modestă a portarului Ureche.

Min. 51 – Șanse aproape imposibile pentru FC Botoșani și FCSB să se califice în sferturi. La rezultatele de la această oră, UTA și Mioveni merg mai departe.

Min. 4 – Ocazie, FC Botoșani! Ducan iese aiurea pe o centrare, mingea îl depășește, dar Mihai Roman nu reușește să o trimită în plasă.

Min. 1 – A început meciul!

08-12-2022
16:52

Echipele de start la FC Botoșani - FCSB

Au fost anunțate echipele de start pentru meciul dintre FC Botoșani și FCSB din Cupa României Betano, faza grupelor, etapa a 3-a, partidă care va începe la ora 20:00. Poarta roș-albaștrilor va fi apărată de Ducan, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate:

  • FC Botoșani: Ureche – Patache(c), Dican, Kasim, Țigănașu – Sylla, Târcoveanu, Zabou – Pinson, Roman II, Mailat; Rezerve: Tomache, Dragu, Brașoveanu, David, Odeianu, Petkovski, Camara, Cărăușu, Ivanov; Antrenor: Mihai Ciobanu
  • FCSB: Ducan – Boboc, Pruteanu, Ciobanu, Șerban – Tudor, Dulca, Gogescu – Stoica(c), Rusu, Musi; Rezerve: Maxim, Dumiter, Tănasă, Toma, Stancovici, Vlăsceanu, Geană, Manolache, Radu; Antrenor: Leonard Strizu

Meciul FC Botoșani – FCSB are loc joi, 8 decembrie, cu începere de la ora 20:00, în cadrul etapei a 3-a din grupa B a noului format al Cupei României Betano. Este ultima rundă din faza grupelor și deja din această grupă se cunoaște numele primei echipe calificate în sferturi de finală, CS Mioveni, ultima clasată în SuperLiga. Pentru locul 2 sunt în cursă UTA, 4 puncte, FC Botoșani, 3 puncte și FCSB, 2 puncte.

Unde se joacă meciul FC Botoșani – FCSB

Confruntarea FC Botoșani – FCSB se desfășoară joi, 8 decembrie, de la ora 20:00, în etapa a 3 și ultima din grupa B a Cupei României Betano pe stadionul Municipal din localitatea moldoveană. FC Botoșani vine după un cutremur de gradul 8, resimțit din plin weekendul trecut la malul Mării, unde a fost călcată în picioare în SuperLiga de liderul Farul Constanța.

ADVERTISEMENT

Un rezultat care l-a deranjat nespus pe principalul investitot la club, Valeriu Iftime, dar și pe suporteri, care au reacționat anunțând că în sport există înfrângeri și că trebuie acceptat că adversrul a fost mai bun, dar atunci când iei opt goluri te-ai făcut pe tine de râs, dar ai făcut și clubul și orașul în același timp.

Cine transmite la TV partida FC Botoșani – FCSB

Partida FC Botoșani – FCSB se joacă joi, 8 decembrie, de la ora 20:00, pe stadionul Municipal din localitate, în etapa a 3-a din grupa B a Cupei României Betano și va fi transmisă pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Botoșani, joi, 8 decembrie, va fi o vreme destul de bună pentru această perioadă a anului, cu cer variabil, dar cu prezența soarelui destul de mult timp după câteva zile mohorâte și fără să existe pericol de precipitații. Temperatura ar fi cam singurul impediment, în sensul în care dacă la ora amiezii vor fi în jur de 4 grade la ora 20:00 se va apropia de limita de îngheț.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC Botoșani – FCSB

Nu este de ajuns nici pentru FC Botoșani nici pentru FCSB să câștige acest meci pentru a intra în sferturile de finală. Condiția esențială suplimentară este ca UTA să nu câștige pe terenul deja calificatei Mioveni. Oricum, atât moldovenii cât și FCSB vor introduce mulți jucători de rezervă, prioritar rămânând SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Cel puțin în privința FCSB putem vorbi de un lot alcătuit din câțiva jucători de rezervă de la echipa mare plus unii dintre cei mai talentați juniori de 16-17 ani. Oricum, lipsesc suspendați după meciul de la Arad, unde au luat roșu Bouhenna, Radunovic și Octavian Popescu. Din lotul mare merg la Botoșani doar Dumiter, Musi, Bogdan Rusu, Dulca și Boboc.

Cote la pariuri la jocul FC Botoșani – FCSB

Pentru prima dată, casele de pariuri nu acordă cota echipei favorite între FC Botoșani și FCSB echipei bucureștene, care a pierdut în 28 de întâlniri directe o singură dată. Botoșani are 1,95 la victorie, față de 3,20 cât a primit FCSB. La șansă dublă 1X cota este de 1,25 iar la șansă dublă X2 este de 1,55. Gol marcat de gazde are cotă 1,25, gol FCSB 1,35.

ADVERTISEMENT

FCSB s-a simţit mereu ca acasă pe stadionul din Botoşani unde nu a pierdut niciodată. Are nu mai puţin de 10 succese şi doar de două ori, mai precis sezonul trecut, când a fost 0-0 şi în 2020, când a fost un spectaculos 2-2 moldovenii au putut şi ei lua două puncte deşi evoluau pe teren propriu. Ultimul meci a avut loc recent, pe 1 decembrie și s-a încheiat cu scorul de 3-2 pentru bucureșteni.

ADVERTISEMENT