Sport

FC Botoşani – FCSB 2-3, restanţă din etapa 6 din SuperLiga. Vicecampioana, debut cu dreptul în mandatul lui Leo Strizu. Video

FCSB câștigă cu emoții restanța din etapa a 6-a din SuperLiga, scor 3-2, la Botoșani. A fost primul meci cu antrenorul Leo Strizu pe bancă.
01.12.2022 | 20:57
FC Botosani  FCSB 23 restanta din etapa 6 din SuperLiga Vicecampioana debut cu dreptul in mandatul lui Leo Strizu Video
Meciul de fotbal dintre FC Botosani si FCSB, contand pentru Liga 1 SuperLiga Superbet, desfasurat pe Stadionul Municipal din Botosani, joi 01.12.2022. © FOTO:Ionut Tabultoc/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
01-12-2022
17:00

FC Botoșani - FCSB 2-3 (Mailat 14, 67 / Tamm 21, Compagno 30, Edjouma 73)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

Min. 84 – Se joacă pe contre! Ocazie și la poarta oaspeților! Mussis trage bine de la distanță, dar balonul ocolește stâlpul din dreapta.

Min. 81 – Ocazie imensă pentru Olaru! Servit excelent de Tavi Popescu, căpitanul lui FCSB trage pe lângă din câțiva metri.

Min. 73 – GOOOL FCSB!!! Venit de pe bancă, Edjouma face 3-2 din pasa lui Omrani!

Min. 67 – GOOOL FC Botoșani!!! Mailat face „dubla” după ce s-a distrat cu Pantea și l-a învins pe Târnovanu cu un șut pe colțul scurt.

Min. 53 – Acțiune superbă a lui Tavi Popescu, care încearcă să finalizeze, dar Pap e salvat de bară.

Min. 45+1 – Târnovanu câștigă un nou duel cu Petkovski! Portarul de națională al FCSB-ului scoate și de această dată cu piciorul o minge foarte grea.

Min. 40 – Ocazie mare de gol Oaidă! Fostul mijlocaș al Botoșaniului trimite mingea din plonjon cu capul, dar Pap parează!

Min. 30 – GOOOL FCSB!!! Andrea Compagno face 2-1 după ce împinge mingea cu coapsa din careul mic al gazdelor!

Min. 29 – Șansă imensă de gol pentru FC Botoșani! Petkovski e singur cu Târnovanu, dar goalkeeperul român are o paradă demnă de un portar de handbal.

Min. 21 – GOOOL FCSB!!! Vicecampioana egalează prin Tamm, cu capul! Mingea lovește transversala și intră în poartă la un corner executat de Tavi Popescu.

Min. 19 – Încă o șansă de gol pentru Compagno! Italianul scapă singur cu Pap, dar se pierde în fața lui Pap.

Min. 14 – GOOOL FC Botoșani!!! Moldovenii au deschis scorul după o acțiune de toată frumusețea a lui Sebastian Mailat!

Min. 11 – Compagno ia galben după ce îl lovește cu palma peste față pe Șeroni și va fi suspendat pentru partida de luni, cu CS Mioveni.

Min. 6 – Ocazie mare de gol și pentru Compagno! Golgheterul campionatului trimite cu capul peste poartă dintr-o poziție foarte bună.

Min. 1 – A început meciul din Moldova! Cordea ratează deja o ocazie imensă de gol. Internaționalul român scapă singur cu Pap, dar îl ia la țintă pe portar.

01-12-2022
15:33

Echipel de start la FC Botoșani - FCSB

Leo Strizu debutează ca principal al FCSB-ului în restanța de la Botoșani, în timp ce pe banca gazdelor va sta în premieră Mihai Ciobanu. Cei doi tehnicieni au decis să mizeze pe următoarele formule de start:

FC Botoșani: Pap – Patache, Sadiku, Șeroni, Dragu – Ivanov, Dican, Tîrcoveanu – Petkovski, Roman, Mailat; Rezerve: Ureche, Sylla, Zabou, Mateus, David, Camara, Roman, Pinson, Mussis; Antrenor: Mihai Ciobanu

FCSB: Târnovanu – Crețu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru(c), Șut, Oaidă – Cordea, Compagno, Oct. Popescu; Rezerve: Vlad, Haruț, Coman, Edjouma, Miculescu, Omrani, Nikolov, Pantea, Radaslavescu; Antrenor: Leo Strizu

Meciul FC Botoşani – FCSB are loc joi, 1 decembrie, cu începere de la ora 19:00, reprezentând o partidă restanţă din etapa a 6- din SuperLiga. Moldovenii ocupă locul 12, cu 20 de puncte, bucureştenii sunt pe poziţia a 6-a, cu 26 de puncte. Cu o victorie FCSB ar acumula 29 de puncte şi ar urca pe locul 5, făcând rocada cu FC Hermannstadt.

Unde se joacă meciul FC Botoşani – FCSB

Întâlnirea FC Botoşani – FCSB se dispută joi, 1 decembrie, de la ora 19:00, pe stadionul Municipal din oraşul moldovean. Botoşani va demara curând proiectul de ridicare a unei noi arene, moderne, în pas cu cerinţele FIFA şi UEFA, care va înlocui vechiul stadion până în 2025.

ADVERTISEMENT

Deocamdată meciurile vor continua să aibă loc în vechia locaţie, iar un meci împotriva FCSB atrage mereu ca un magnet spectatori, deşi de cele mai multe ori finalul a fost unul aşteptat, adică echipa care a luat cele trei puncte a fost cea vizitatoare iar prestaţia gazdelor a părut cam de fiecare dată sub ton.

Cine transmite la TV partida FC Botoşani – FCSB

Partida FC Botoşani – FCSB se joacă joi, 1 decembrie, de la ora 19:00 pe stadionul Municipal din localitate şi este o restanţă din etapa a 6-a din SuperLigam urmând a fi televizată în direct pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi vedea intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Un lucru este cert pentru jucătorii celor două echipe şi pentru spectatori. Vremea sigur nu ţine cu fotbalul şi joi, 1 decembrie, avem o zi cu cerul permanent acoperit, cu mici şanse de ploaie sau chiar de zăpadă spre seară, dar cu o temperatură foarte scăzută, 1-2 grade în timpul zilei, ceea ce înseamnă că la ora meciului poate fi temperatură de îngheţ. Craioveanul George Găman va arbitra acest meci.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC Botoşani – FCSB

Antrenorul Botoşanilor, Mihai Ciobanu, nu se poate plânge de probleme de lot importante pentru partida restanţă cu FCSB. Botoşani s-ar putea apropia de zona play-off dacă ar câştiga acest meci şi Ciobanu pregăteşte o echipă ofensivă, care să pună probleme adversarului încă din jumătatea acestuia de teren.

ADVERTISEMENT

La FCSB antrenorul deocamdată este tot Mihai Pintilii deşi nu are licenţa PRO. Se vorbeşte intens de venirea lui Leonard Strizu, care a fost la Unirea Constanţa, în Liga 2, pentru că are licenţa PRO, dar probabil că tot Pintilii ar fi cel care ar alcătui echipa. Din care continuă să lipsească doar vechii accidentaţi: Panţâru, Cristea şi Ovidiu Popescu, lor adăugându-li-se doar Vali Creţu, care va fi înlocuit cu Pantea.

Cote la pariuri la jocul FC Botoşani – FCSB

Casele de pariuri cam cunosc şi ele istoria meciurilor de la Botoşani dintre cele două echipe şi acordă cotă de 1,70 la victorie oaspeţilor şi de 5,50 moldovenilor. Care la şansă dublă 1X au cotă de 1,90 iar pentru a marca un gol cotă de 1,65, semn că e posibil să fie şi goluri în această partidă şi chiar de o parte şi de alta.

ADVERTISEMENT

FCSB s-a simţit mereu ca acasă pe stadionul din Botoşani unde nu a pierdut niciodată. Are nu mai puţin de 10 succese şi doar de două ori, mai precis sezonul trecut, când a fost 0-0 şi în 2020, când a fost un spectaculos 2-2 moldovenii au putut şi ei lua două puncte deşi evoluau pe teren propriu.

ADVERTISEMENT