Fotbal intern

FC Botoșani – FCSB 0-2. N-a fost loc de surprize. Oaspeții rămân lideri, gazdele tremură pentru play-off

28.02.2021 | 22:38
FC Botosani  FCSB 02 Na fost loc de surprize Oaspetii raman lideri gazdele tremura pentru playoff
ADVERTISEMENT

FCSB a respectat tradiția meciurilor directe de la Botoșani și s-a distanțat la 3 puncte în fruntea clasamentului după o victorie pe care a obținut-o mult mai ușor decât se aștepta.

A strălucit din nou golgheterul Florin Tănase, „perla” Florinel Coman pare și el în revenire de formă, dar nu trebuie omise nici prestațiile din ce în ce mai solide ale lui Olaru și Moruțan.

ADVERTISEMENT

Cât îi privește pe oamenii lui Marius Croitoru, au fost departe de evoluțiile din ultima perioadă, nu au avut nici măcar o ocazie mai răsărită de gol și dacă vor continua în aceeași manieră vor avea emoții mari în asigurarea unui loc în play-off.

FC Botoșani – FCSB 0-2 (Fl. Tănase 54, Olaru 65) – VEZI VIDEO

  • FC Botoșani: Hankic – Braun (73 Patache), Chindriş, Șeroni, Ţigănaşu – E. Papa, J. Rodriguez, E. Florescu (46 Fili) – Caia (9 M. Roman; 87 Toutouh), Al Mawas, Keyta (73 Ashkovski). Rezerve: E. Pap, Patache, Plămadă, Holzmann, Fili, Toutouh, Tarsa, M. Roman I, Ashkovski. Antrenor: Marius Croitoru
  • FCSB: A. Vlad – Haruț (46 I. Cristea), Ov. Popescu, Miron, Radunovic – Moruțan, Șut,  Olaru – Oct. Popescu (72 Oaidă), Fl. Tănase, Fl. Coman (84 Vukusic). Rezerve: Straton, V. Crețu, Panțîru, G. Simion, Vukusic, I. Cristea, Vînă, O. Perianu, R. Oaidă. Antrenor: Toni Petrea
ADVERTISEMENT

Min. 8: Jucătorii de la FCSB solicită un penalty pentru henț, dar centralul Ovidiu Hațegan dictează fault în atac.

Min. 36: Mihai Roman scapă singur spe poarta oaspeților, dar șutul său din unghi, la colțul scurt, este respins de Vlad în corner.

ADVERTISEMENT

Min. 41: Șutul lui Darius Olaru de la marginea careului este respins în ultimul moment în corner de portarul Hankic.

Min. 54: GOOOL FCSB! Florin Tănase deschide scorul cu un șut pe jos, cu spițul, de la marginea careului mare. FC Botoșani – FCSB 0-1

ADVERTISEMENT

Min. 65: GOOOL FCSB! Șutul lui Moruțan este respins de Hankic în lateral, balonul ajunge la Darius Olaru, care reia puternic din 10 metri, sub transversală. FC Botoșani – FCSB 0-2

FC Botoșani – FCSB Live stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida FC Botoșani – FCSB se joacă duminică, 28 februarie, de la ora 20:30, în etapa a 25-a din Liga 1 și este transmisă în direct pe programele Digi Sport, Telekom Sport și Look Plus. O mai puteți viziona și dacă veți alege să intrați pe site-ul FANATIK.RO, dar în format LIVE VIDEO.

Deși este de notorietate relația de prietenie și de afaceri dintre patronii celor două cluburi, Valeriu Iftime și Gigi Becali, rezultatele directe înregistrate în sezonul trecut nu ne duc deloc cu gândul că vom asista la o partidă „amicală”.

Obiectivul moldovenilor este clasarea pentru al doilea sezon consecutiv în play-off și sunt destul de aproape de a-l îndeplini, după o serie de șapte meciuri fără înfrângere. Echipa lui Marius Croitoru are suficiente atuuri pentru a ajunge la obiectiv, pentru că este una dintre cele mai echilibrate ca și organizare din Liga 1.

FCSB, evidentă cădere după plecarea lui Dennis Man

FCSB a câștigat în ultima etapă în fața Chindiei, dar calitatea jocului nu s-a îmbunătățit foarte mult față de seria de trei eșecuri consecutive înregistrată anterior. A fost mai degrabă momentul de geniu al lui Darius Olaru pentru a stopa criza, dar e evident că bucureștenii nu mai sunt nici pe departe la nivelul la care reușiseră să domine campionatul la un moment dat. Plecarea lui Dennis Man are urmări cu adevărat dure.

Antrenorul Marius Croitoru speră ca de această dată arbitrajul să nu mai intervină în favoarea FCSB, însă multă lume este extrem de curioasă să vadă cum se vor mișca moldovenii, recunoscuți ca o echipă dură, de multe ori agresivă dincolo de limitele regulamentului.

Dragoș Nedelcu și Alexandru Buziuc nu au prins lotul FCSB pentru meciul cu FC Botoșani

La FCSB, Dragoș Nedelcu este din nou out, după o altă accidentare, dar va lipsi din lot și Alexandru Buziuc, favoritul patronului. Problema mult mai serioasă se numește însă Florinel Coman, intrat în serios conflict cu legea, după ce a fost prins gonind pe șosea cu peste 160 km la oră și având permis fals. Jucătorul riscă serios să ajungă timp de cinci ani după gratii.

FCSB are cotă de 1,90 pentru a se impune la Botoșani, în timp ce gazdele au primit 3,80, iar un gol marcat de echipa lui Marius Croitoru are cotă de 1,50. La Botoșani, au avut loc opt meciuri directe și doar sezonul trecut s-a înregistrat un egal, 2-2, în rest doar succese ale oaspeților.

ADVERTISEMENT