ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Moldovenii ţin cu FCSB în Europa: “Sunt favoriţii noştri”

Costel Enache a prefaţat meciul FC Botoşani - FCSB, din Liga 1 Betano şi a spus că în meciul cu Lugano din Europa League va ţine cu trupa lui Dică.
Autor: Mirela Apostol | 07.12.2017 | 19:40
Moldovenii ţin cu FCSB în Europa:

Tehnicianul nu are emoţii în legătură cu modul în care cei doi jucători din lot, Moruţan şi Mihai Roman, vor trata meciul cu FCSB, echipă interesată de serviciile lor.

ADVERTISEMENT

“Cu siguranţă un joc cu FCSB nu poate fi tratat uşor. E un meci important pentru noi prin prisma rezultatelor din ultimul timp, e un joc greu prin faptul că lucrurile s-au aglomerat în zona de play-off şi atunci suntem obligaţi să facem maxim din ceea ce putem din jocul acesta. Eu cred în şansa noastră şi sincer o spun cu argumente. Suntem o echipă care a avut constanţă, bine organizată şi cred că forţa echipei noastre e recunoscută în momentul acesta. Nu putem spune că şansa sau întâmplarea ne-a adus pe locul patru, e un drum lung în care jucătorii au demonstrat că au forţă. Sperăm să demostrăm şi la jocul împotriva celor de la FCSB şi aştept cu mare nerăbdare şi interes jocul de duminică.

“Lucrurile din culise nu îl destabilizează”

Nu este greu să-i motivez pe Olimpiu şi Roman pentru acest meci, amândoi sunt oameni cu echilibrul mental mult peste media ceea ce am întâlnit în campionatul nostru, sunt doi oameni care nu se lasă prea uşor influenţaţi. Oli (n.r. Olimpiu Moruţan) are deja o mare experienţă din acest punct de vedere, iar la Mihai (n.r. Mihai Roman) vorbim de ani de experienţă care a trecut prin multe medii şi nu cred că lucrurile din culise îl destabilizează.

ADVERTISEMENT

Sunt convins că, aşa cum îi ştiu pe băieţi preocupaţi de jocul de fotbal, vor urmări meciul, o dată pentru FCSB este următorul nostru adversar şi a doua oară pentru că avem o echipă românească implicată în competiţiile europene. Vrem, nu vrem, partenerii noştri din campionat sunt favoriţii noştri din seara asta”, a spus Costel Enache.

Partida FC Botoşani – FCSB se va disputa duminică, de la ora 20:00, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!