ADVERTISEMENT
Fotbal intern

FCSB, în gardă! O super campioană a Europei a venit după Moruţan

Un emisar al formaţiei Dinamo Kiev o să fie prezent la partida FC Botoşani - FCSB, iar Valeriu Iftime va decide în câteva zile la ce echipă îl vinde pe Olimpiu Moruţan.
Autor: Daniel Vlad | 10.12.2017 | 16:54
FCSB, în gardă! O super campioană a Europei a venit după Moruţan

Telenovela transferului internaţionalului Under 19 de la FC Botoşani teoretic trebuie să se termine după partida cu FCSB, atunci când patronul Valeriu Iftime urmează să facă anunţul dacă jucătorul său va ajunge la echipa lui Gigi Becali. Dar patronul roş-albaştrilor are o concurenţă serioasă pentru asigurarea serviciilor fotbalistului respectiv, deoarece FANATIK.RO a aflat că la meciul împotriva vicecampionilor o să fie prezent un emisar al formaţiei Dinamo Kiev. Ucrainienii sunt în discuţii de mai mult timp cu cei de la FC Botoşani pentru Olimpiu Moruţan. Vezi detalii

ADVERTISEMENT

Contactat de către FANATIK.RO, Valeriu Iftime a acceptat  cu amabilitate să vorbească despre situaţia fotbalistului său, deşi afirmase în urmă cu câteva zile că o să o mai facă doar după ce o să treacă meciul cu FCSB. “Din păcate nu pot să asist la meciul nostru cu Steaua deoarece mă aflu plecat în Italia cu afaceri, dar asta nu înseamnă că nu ştiu ce se întâmplă la echipa mea sau nu sunt la curent cu tot ce are legătură faţă de Olimpiu Moruţan”, şi-a început discursul patronul moldovenilor.

“Trei impresari din Ucraina, Italia şi Anglia sunt la veniţi la meci!”

În continuare, Valeriu Iftime ne-a vorbit despre posibilul transfer al lui Moruţan la o altă echipă. “La această oră eu am pe masă o ofertă concretă şi destul de bună pentru nivelul Ligii 1 de la Gigi Becali pentru transferul lui Moruţan. Dar, între timp am primit o ofertă mai bună din punct de vedere financiar de la un impresar ucrainian. El o să vină şi la meciul cu Steaua. Nu este corect să vă spun dacă el reprezintă Dinamo Kiev sau nu pentru că nu vreau să înţeleagă Gigi Becali că licitez cu el. 

ADVERTISEMENT

Eu am avut mai multe discuţii cu Gigi Becali , iar dânsul este conştient că şi eu sunt un om de afaceri. Dar pe lângă impresarul ucrainian la acest meci o să vină şi un impresar din Anglia, dar şi unul din Italia. După meciul cu Steaua eu o să mă gândesc foarte bine unde îl voi da pe Moruţan. Oricum condiţia ca el să rămână până în vară la Botoşani este acceptată de toată lumea cu care am discutat. În cursul zilei de luni mă voi întoarce în România şi mai mult ca sigur voi lua o hotărâre”, a încheiat Iftime.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!