Fotbal intern

FC Botoșani i-a setat prețul lui Andrei Chindriş, jucătorul dorit și de Gigi Becali: “Sub 1,5 milioane de euro nu stăm de vorbă”

01.03.2020 | 14:31
FC Botosani ia setat pretul lui Andrei Chindris jucatorul dorit si de Gigi Becali Sub 15 milioane de euro nu stam de vorba
ADVERTISEMENT

După Andrei Miron, un alt Andrei, Chindriș, ar putea lua calea FCSB-ului în viitorul apropiat. Gigi Becali vrea să-și betoneze apărarea prin cuplul care a dus greul la Botoșani în primele 25 de etape din sezonul regulat. Pentru sudarea acestei perechi în linia de fund a vicecampioanei, patronul roș-albaștrilor trebuie să bage serios mâna în buzunar.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 5,35 este cota pentru ”x pauză/1 final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

FC Botoșani a anunțat suma de transfer a lui Andrei Chindriş: “Sub 1,5 milioane de euro nu stăm de vorbă”

La doar 21 de ani, Andrei Chindriş s-a afirmat în acest sezon atât la FC Botoșani, acolo unde este punct fix în apărarea lui Marius Croitoru, cât și la naționala U21, pentru care a bifat 5 meciuri în preliminarii Euro 2021.

Evoluțiile sale au atras atenția unor echipe importante, nu doar din Liga 1, ci și din campionate puternice ale Europei.

ADVERTISEMENT

Patronul moldovenilor, Valeriu Iftime, dezvăluie că noua ”perlă” a echipei sale va pleca la vară, însă doar pe o sumă foarte mare care nu scade sub 1.500.000 de euro.

Pentru Chindriș nu se interesează doar Gigi Becali (FCSB), ci și Werder Bremen, echipă de Bundesliga, lucru recunoscut de Iftime pentru Prosport.

ADVERTISEMENT

”Eu am o înțelegere cu Andrei și i-am spus că îi voi da drumul la vară, dar voi face acest lucru doar pentru o ofertă avantajoasă. Însă, sub 1.500.000 de euro nu stau de vorbă cu nimeni. Cei de la Werder au stat la meci cu președintele meu, Anton.

M-am salutat și eu cu ei, dar ca să fiu foarte sincer eu le-am transmis să îmi facă o ofertă scrisă ca să știu despre ce vorbim. Se ocupă și Florin Vulturar. Totuși sunt cu inima îndoită, deoarece nu vreau să îmi slăbesc echipa.

ADVERTISEMENT

Vreau să jucăm și noi în premieră în grupele Europa League. Eu știu că îl vrea și Gigi Becali, dar cămașa mea este destul de scumpă și nu am de gând să îmi dau marfa pe bani puțini”, a declarat Iftime pentru sursa citată.

Chindriș, pe lista unui club de Bundesliga încă de anul trecut

Gigi Becali dezvăluia pentru FANATIK, în octombrie 2019, că l-a contactat pe Valeriu Iftime pentru a cere informații despre Andrei Chindriș, fundașul central al celor de la FC Botoșani.

Ulterior, la începutul anului, finanțatorul FCSB a revenit asupra interesului pentru internaționalul de tineret. În schimb, la mijlocul lunii noiembrie, patronul Valeriu Iftime a dezvăluit că un club important din Bundesliga, fără să dea nume, îl urmărește îndeaproape pe Andrei Chindriș. La fel ca și acum, gruparea interesată de fundașul central este Werder Bremen.

ADVERTISEMENT