Fotbal intern

FC Botoşani i-a stabilit preţul lui Răzvan Oaidă. Câţi bani trebuie să plătească Gigi Becali

11.10.2018 | 20:21
FC Botosani ia stabilit pretul lui Razvan Oaida Cati bani trebuie sa plateasca Gigi Becali
ADVERTISEMENT

FANATIK.RO a anunţat că Gigi Becali s-a interesat de posibilitatea de a-l transfera pe Răzvan Oaidă, iar Valeriu Iftime, patronul echipei FC Botoşani, i-a stabilit preţul internaţionalului român U21. Astfel, dacă latifundiarul din Pipera doreşte să îl transfere pe mijlocaşul moldovenilor, atunci acesta trebuie să scoată din buzunar nu mai puţin de 1.000.000 de euro.

Valeriu Iftime a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Răzvan Oaidă, despre care susţine că se aseamănă cu Mirel Rădoi, finul lui Gigi Becali. Mai mult, patronul echipei FC Botoşani susţine că fotbalistul are un anturaj total diferit faţă de cel pe care îl au tinerii jucători din Liga 1 Betano. Deşi nu are driblingul lui Olimpiu Moruţan, Iftime crede că Răzvan Oaidă este foarte bine calculat.

ADVERTISEMENT

Preţul lui Răzvan Oaidă a fost stabilit de FC Botoşani

“Preţul corect al lui Oaidă este de un milion de euro. Este un băiat echilibrat, dar şi mai consistent decât Olimpiu. Răzvan are ceva din Rădoi. Are starea aia de acţiune continuă. Devine motivator, merită să fie căpitan. El aleargă cel mai mult din echipa noastră, are toţi aceşti parametr. Dacă se va pregăti aşa cum o face acum, va ajunge un jucător mare al României şi la o echipă puternică din străinătate. E mai echilibrat. Să vedeţi ce cărţi a citit, ce filme a vizionat, ce anturaj are… E un tip maturizat! E foarte greu postul lui, nu are driblingul lui Olimpiu, dar Răuvam e ca un ceasornic, e foarte bine calculat. Nu pot să zic că e Lampard sau altcineva, dar e foarte calculat”, a spus Valeriu Iftime pentru Prosport.

Răzvan Oaidă este cotat de site-urile de specialitate la 450.000 de euro şi a ajuns la FC Botoşani pe 5 septembrie 2017. Fotbalistul în vârstă de 20 de ani a jucat în 11 meciuri pentru gruparea moldovenilor, a înscris un gol şi a oferit o pasă decisivă.

ADVERTISEMENT